• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • asigurari pentru expozitii

Rezultate pentru

Asigurari pentru expozitii - Import export

 1. JEAN VERHEYEN

  Belgia

  Compania JEAN VERHEYEN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Asigurari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi - asigurari, Asigurari pentru expozitii, Asigurari pentru automobile, Transporturi - asigurari, Asigurari pentru expozitii, Asigurari pentru automobile, și crm. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 2. HISCOX SYNDICATES LTD

  Regatul Unit

  Compania HISCOX SYNDICATES LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi - asigurari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Credite pentru export - asigurari, Asigurari contra furtului, Experti de asigurari, Asigurari pentru expozitii, Credite pentru export - asigurari, Asigurari contra furtului, Experti de asigurari, și Asigurari pentru expozitii. Are sediul în London, Regatul Unit.

 3. WIKA-MESGERATEVERTRIEB, URSULA WIEGAND GESELLSCHAFT M.B.H.

  Austria

  Compania WIKA-MESGERATEVERTRIEB, URSULA WIEGAND GESELLSCHAFT M.B.H., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Asigurari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masurarea si reglarea presiunii - aparate si instrumente, Asigurari pentru expozitii, Masurarea si reglarea presiunii - aparate si instrumente, și Asigurari pentru expozitii. Are sediul în Wien, Austria.

 4. WENZHOU ACPASS DISPLAY EQUIPMENT CO., LTD

  China

  Compania WENZHOU ACPASS DISPLAY EQUIPMENT CO., LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Asigurari pentru expozitii. Are sediul în Wenzhou, China.

 5. WARRIOR SQUARE LTD

  Regatul Unit

  Compania WARRIOR SQUARE LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Asigurari pentru expozitii. Are sediul în London, Regatul Unit.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. ASOCIATIA STUPARUL BANATEAN

  Romania

  Asociatie non profit constituita in anul 2003 ce are ca domeniu de activitate APICULTURA.Obiectivele principale sunt de promovare a intereselor apicultorilor in relatia cu alte asociatii si institutiile statului. Promoveaza produsele apicultorilor si desfasoara o activitate sustinuta de perfectionare profesionala in domeniul apicol. Dezvolta un management integrat al proiectelor din PNDR. Dezvoltam o campanie de marire si multiplicare a bazei melifere factor determinant al cresterii competitivitatii produselor albinelor. Desfasuram expozitii apicole prin targuri de primavara si toamna la Clubul Apicultorilor Banateni. Sustinem Programul National Apicol pentru membrii asociatiei. Pentru toti apicultorii interesati ne ocupam de Asigurari prin Fondul Mutual. Sustinem sistem de organizare de tip umbrela al FEDERALIZARII pe domeniul de activitate, Suntem printre fondatorii federatiei , , ROMAPIS" FEDERATIA ASOCIATIILOR APICOLE DIN ROMANIA.