• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • articulatii universale

Rezultate pentru

Articulatii universale - Import export

 1. ROTAFLEX GMBH

  Austria

  Verified by europages badge

  Compania ROTAFLEX GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Articulatii universale. Are sediul în Mötz, Austria.

 2. AMECANIC

  Turcia

  Compania AMECANIC, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Articulatii universale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Chocolate pots, Machined parts, Seafood and shellfish, și Vacuum toilets. Are sediul în Sakarya, Turcia.

 3. MONTERO FYE

  Spania

  Compania MONTERO FYE, care își desfășoară activitatea în domeniul Articulatii universale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Articulatii pentru izolatii termice, high temperature air-tight seals, seals, Articulatii pentru izolatii termice, și binders for packaging. Are sediul în Barakaldo-Vizcaya, Spania.

 4. FIROW PROPSHAFTS LTD

  Regatul Unit

  Compania FIROW PROPSHAFTS LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Articulatii universale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cardan shafts, propeller shafts, și cardan transmissions. Are sediul în Holmes Chapel, Regatul Unit.

 5. WELTE CARDAN-SERVICE GMBH

  Germania

  Compania WELTE CARDAN-SERVICE GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Articulatii universale. Are sediul în Essen, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. EMEK MAFSAL MAKINA MADENI ESYA LTD.STI.

  Turcia

  Compania EMEK MAFSAL MAKINA MADENI ESYA LTD.STI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Articulatii universale. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. POMIER JOINTS

  Portugalia

  Compania POMIER JOINTS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Articulatii universale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile manufacture of seals. Are sediul în Braga, Portugalia.

 3. HYDRO-COS SNC

  Italia

  Compania HYDRO-COS SNC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Articulatii universale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile disassembly joints for aquaducts. Are sediul în Castellaneta, Italia.

 4. HAKAN YUKSEL OTOMOTIV LTD.STI.

  Turcia

  Compania HAKAN YUKSEL OTOMOTIV LTD.STI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Articulatii universale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile accessories and spare parts, și spare parts for farm tractors. Are sediul în Yozgat, Turcia.

 5. DEMAK MAK END.SAN. VE DIS.TIC.LTD.STI

  Turcia

  Compania DEMAK MAK END.SAN. VE DIS.TIC.LTD.STI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Articulatii universale. Are sediul în Tuzla, Turcia.

 1. AMADOR RIVAS

  Spania

  Compania AMADOR RIVAS, care își desfășoară activitatea în domeniul Articulatii universale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile couplers, industrial gaskets, metal-plastic gaskets, și Water jet cutting. Are sediul în VIGO - PONTEVEDRA, Spania.

 2. GTS TRASMISSIONI

  Italia

  Compania GTS TRASMISSIONI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Articulatii universale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile all-metal couplings, și flexible couplings. Are sediul în Cologno Monzese, Italia.

 1. ATA FORM CNC LTD.

  Turcia

  Compania ATA FORM CNC LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Articulatii universale. Are sediul în Kocaeli, Turcia.

 2. ARCANSAS SRL

  Italia

  Compania ARCANSAS SRL, care își desfășoară activitatea în domeniul Transmisii mecanice si componente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Articulatii universale, expansion joints, Articulatii universale, aluminium profiles, și edge protectors. Are sediul în Piagge (Pu), Italia.

 3. SUNGHUN

  Coreea de Sud

  Compania SUNGHUN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabluri si fire electrice si telefonice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Articulatii universale, Articulatii universale, spindles, și joints. Are sediul în Incheon, Coreea de Sud.

 4. OPRUGA D.D.

  Croatia

  Compania OPRUGA D.D., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Transmisii mecanice si componente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambreiaje mecanice, Resorturi din fir metalic, Articulatii universale, Buloane, Ambreiaje mecanice, Resorturi din fir metalic, Articulatii universale, și Buloane. Are sediul în Varazdinske Toplice, Croatia.

 5. AG GÖRGÜLÜ MAKINA

  Turcia

  Compania AG GÖRGÜLÜ MAKINA, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Articulatii universale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile rental of spare parts for construction machinery and equipment. Are sediul în Ankara, Turcia.

 6. CARDYFREN S.L.

  Spania

  Compania CARDYFREN S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Articulatii universale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cardan shafts, și cardan transmissions. Are sediul în Ribarroja Del Turia (valencia), Spania.

 7. HANG ZHOU WANKANG UNIVERSAL JOINT MANUFACTORY

  China

  Compania HANG ZHOU WANKANG UNIVERSAL JOINT MANUFACTORY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Articulatii universale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Truck parts, și drive shafts for dividers. Are sediul în hangzhou, China.

 8. SERVOTECNICA

  Italia

  Compania SERVOTECNICA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Articulatii universale. Are sediul în Nova Milanese, Italia.

 1. NANOPRODUCTS.DE

  Germania

  Compania NANOPRODUCTS.DE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Oteluri si metale - tratament de suprafata si imbracare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Articulatii universale, Chimie minerala - produse de baza si derivati, Chimie organica - produse de baza si derivati, Lemn si mobilier - prelucrare si protectie, Articulatii universale, Chimie minerala - produse de baza si derivati, Chimie organica - produse de baza si derivati, și Lemn si mobilier - prelucrare si protectie. Are sediul în Heppenheim, Germania.

 2. LACMAN S.R.O.

  Republica Ceha

  Compania LACMAN S.R.O., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Piulite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Articulatii universale, Transmisie mecanica - componente, Buloane, Articulatii universale, Transmisie mecanica - componente, și Buloane. Are sediul în Chotebor, Republica Ceha.

 3. RSA DIS TICARET A.S

  Turcia

  Compania RSA DIS TICARET A.S, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Articulatii universale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile fittings, și Elbow pipes. Are sediul în istanbul, Turcia.

 4. REELL PRECISION MANUFACTURING NETHERLANDS B.V.

  Olanda

  Compania REELL PRECISION MANUFACTURING NETHERLANDS B.V., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambreiaje mecanice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transmisii mecanice si componente, Articulatii universale, Ambreiaje pneumatice, Transmisii mecanice si componente, Articulatii universale, și Ambreiaje pneumatice. Are sediul în Elsloo Lb, Olanda.

 5. TOR.MEC AMBROSI SRL

  Italia

  Compania TOR.MEC AMBROSI SRL, care își desfășoară activitatea în domeniul Transmisii mecanice si componente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Articulatii universale, modular structures, Articulatii universale, și precision mechanics. Are sediul în Santa Maria Di Zevio (Vr), Italia.

 6. UJ TECH

  Coreea de Sud

  Compania UJ TECH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Osaturi metalice usoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Articulatii universale, și Articulatii universale. Are sediul în Yeongcheon, Coreea de Sud.

 7. DIN.AL. S.R.L.

  Italia

  Compania DIN.AL. S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Articulatii universale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile flexible couplings for transmissions. Are sediul în Monza, Italia.

 8. RUMELI MAKINA SAN. VE TIC. LTD.ŞTI.

  Turcia

  Compania RUMELI MAKINA SAN. VE TIC. LTD.ŞTI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Articulatii universale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile systems and equipment for the production of chewing gum. Are sediul în Izmir, Turcia.

 9. SAPITFLEX S.R.L.

  Italia

  Compania SAPITFLEX S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuplaje pneumatice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Articulatii hidraulice, Articulatii universale, Articulatii hidraulice, și Articulatii universale. Are sediul în Pogliano Milanese, Italia.

 10. ATTI S.R.L.

  Italia

  Compania ATTI S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuplaje pneumatice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Articulatii hidraulice, Articulatii universale, Articulatii hidraulice, și Articulatii universale. Are sediul în Cernusco Sul Naviglio, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit