• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • articole pentru pescuit

Rezultate pentru

Articole pentru pescuit - Import export

 1. RONGCHENG FLON CO., LTD.

  China

  Verified by europages badge

  RONGCHENG FLON CO., LTD. is a specialized company who can supply to our customers with various nets and fishing tackle: aquaculture nets, trawl nets, fishing nets, sports nets, agricultural nets, bird nets, shade net, safety nets, fence nets, ropes and twines with materials of PE, PP, Polyester and Nylon. In 2009, we co-operate with other fishing tackle producers and establish new factory to produce various commercial fishing floats, Buoy and Fender. In order to serve our customer better, in 2014, RONGCHENG FLON CO., LTD. was established as an exporting company, exports our products through this company under brand “FLON” or under customer’s brand. Full sets of equipment to produce nets and fishing tackle can keep competitive price; Professional and technical personnel and equipment can keep good services to customers; 100% high density material can keep high-quality products

 2. ALLBUY INTERNATIONAL SRL

  Romania

  Cel mai mare magazin on-line din Romania dedicat sporturilor in sala sau in aer liber, activitatilor in aer liber, pescuit, vanatoare, sporturi nautice, , gradinarit, bricolaj, auto-moto, foto-video, etc. HobbyMall.ro - Free Time Accesories.

 3. MOSSOSICILIANO BY EFFEBI FISHING

  Italia

  Compania MOSSOSICILIANO BY EFFEBI FISHING, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Articole pentru pescuit. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile electric mills. Are sediul în Ischia /napoli, Italia.

 4. TONAR-EKSPORT

  Rusia

  Compania TONAR-EKSPORT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Articole pentru pescuit. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sali din structuri gonflabile, corturi si corturi de circ, Camping - material, Mobilier de camping, Sali din structuri gonflabile, corturi si corturi de circ, Camping - material, Mobilier de camping, și camping gear. Are sediul în Barnaul, Rusia.

 5. MEDITERRANEA RETI S.R.L.

  Italia

  Compania MEDITERRANEA RETI S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plasa din sfoara si franghii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fir pentru undite, Articole pentru pescuit, Fir pentru undite, sports nets, knotless nets, și Articole pentru pescuit. Are sediul în Ripatransone, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. DUTCH CARP MESH

  Olanda

  Compania DUTCH CARP MESH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Articole pentru pescuit. Are sediul în Zwartemeer, Olanda.

 2. FORNOVYS SRL

  Italia

  Compania FORNOVYS SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Articole pentru pescuit. Are sediul în Carnago (varese) Italy, Italia.

 3. BULGARI CUSTOM RODS

  Italia

  Compania BULGARI CUSTOM RODS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Articole pentru pescuit. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vanatoare si pescuit - articole si produse speciale, fishing rods, Vanatoare si pescuit - articole si produse speciale, fishing rod accessories, și fishing gear. Are sediul în Cremona, Italia.

 4. CARP WHISPERER

  Olanda

  Compania CARP WHISPERER, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Articole pentru pescuit. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile carp, sport fishing items, sports fishing equipment, și hooks. Are sediul în Gieterveen, Olanda.

 5. ROSA VENTORUM

  Polonia

  Compania ROSA VENTORUM, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Articole pentru pescuit. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile regular service. Are sediul în Kołobrzeg, Polonia.

 1. FISHING TACKLE SHOP WEDKARSKIFART.PL

  Polonia

  Compania FISHING TACKLE SHOP WEDKARSKIFART.PL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Articole pentru pescuit. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile fishing reels, și fishing rods. Are sediul în Bytów, Polonia.

 2. LUREPARTS.NL

  Olanda

  Compania LUREPARTS.NL, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Articole pentru pescuit. Are sediul în Elst, Olanda.

 1. CASTROMAR

  Spania

  Compania CASTROMAR, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Articole pentru pescuit. Are sediul în Castro Urdiales, Spania.

 2. PREMIER ANGLING LTD

  Regatul Unit

  Compania PREMIER ANGLING LTD, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Articole pentru pescuit. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile clothing for fishing, fishing equipment, camping accessories, și silkscreen printing on linen. Are sediul în Bristol, Regatul Unit.

 3. MAREBLU SRL

  Italia

  Compania MAREBLU SRL, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Articole pentru pescuit. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile fishing equipment, fishing gear, clothing for fishing, și fishing hooks. Are sediul în Acireale, Italia.

 4. ILBA ESCHE ARTIFICIALI DA PESCA

  Italia

  Compania ILBA ESCHE ARTIFICIALI DA PESCA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Articole pentru pescuit. Are sediul în Bergamo, Italia.

 5. FISHING SHOP BOLW.PL

  Polonia

  Compania FISHING SHOP BOLW.PL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Articole pentru pescuit. Are sediul în Zielona Gora, Polonia.

 6. ROD PODS

  Regatul Unit

  Compania ROD PODS, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Articole pentru pescuit. Are sediul în London, Regatul Unit.

 7. SYNDICAT DES MONITEURS GUIDES DE PÊCHE

  Franta

  Compania SYNDICAT DES MONITEURS GUIDES DE PÊCHE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Articole pentru pescuit. Are sediul în Le Soler, Franta.

 8. MARCEL VAN DEN EYNDE

  Belgia

  Compania MARCEL VAN DEN EYNDE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Articole pentru pescuit. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Food additives, pellet granulators, fresh pasta products, și hunting and fishing jacket. Are sediul în Dendermonde, Belgia.

 1. MARE APERTO ITALIA SRL

  Italia

  Compania MARE APERTO ITALIA SRL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Articole pentru pescuit. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile fishing boat engines. Are sediul în Catania, Italia.

 2. SPORT FISHING

  Italia

  Compania SPORT FISHING, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Articole pentru pescuit. Are sediul în Quartu Sant'elena, Italia.

 3. GALVI-LINDA AS

  Estonia

  Compania GALVI-LINDA AS, care își desfășoară activitatea în domeniul Rufarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Articole pentru vanatoare, Genti, genti diplomat si genti de dama, Articole pentru pescuit, Textile - import-export, Articole pentru vanatoare, Genti, genti diplomat si genti de dama, Articole pentru pescuit, și Textile - import-export. Are sediul în VILJANDI, Estonia.

 4. J.A.F.INTERNATIONAL

  Belgia

  Compania J.A.F.INTERNATIONAL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Articole pentru pescuit. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vanatoare si pescuit - haine, Vanatoare si pescuit - haine, fishing rods, landing nets, și fishing hooks. Are sediul în Dottignies, Belgia.

 5. E10 FLYFISHING

  Olanda

  Compania E10 FLYFISHING, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Articole pentru pescuit. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile fly fishing reels, și line fishing rods. Are sediul în Utrecht, Olanda.

 6. KORTING OP HENGELSPORT

  Olanda

  Compania KORTING OP HENGELSPORT, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Articole pentru pescuit. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile sport fishing, și sports fishing equipment. Are sediul în Deurne, Olanda.

 7. STRADE DI STEFAN KIIRLOV MITSIKULEV

  Italia

  Compania STRADE DI STEFAN KIIRLOV MITSIKULEV, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Articole pentru pescuit. Are sediul în Vigevano, Italia.

 8. ESCA E PESCA DI SARTI MARCO & C. SAS

  Italia

  Compania ESCA E PESCA DI SARTI MARCO & C. SAS, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Articole pentru pescuit. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile fishing rods, fishing reels, sport fishing items, și fishing equipment. Are sediul în Pietrasanta, Italia.

 9. GO-FISH TUTTO PER LA PESCA

  Italia

  Compania GO-FISH TUTTO PER LA PESCA, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Articole pentru pescuit. Are sediul în Castelbello, Italia.

 10. VERET S.R.L.

  Italia

  Compania VERET S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Articole pentru pescuit. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile flag poles, și sports fishing equipment. Are sediul în Capannori, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit