• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • arme de vânătoare și muniții

Rezultate pentru

Arme de vânătoare și muniții - Import export

 1. ARMES.BE

  Belgia

  Verified by europages badge

  Armes.be is a Belgian gun shop situated in the Liège region. Ideally situated in the heart of Europe. Gunsmith for 30 years, we provide professional advice on hunting and sports firearms. We offer different types of weapons made by the best fireams manufacturers: shotguns, rifles, pistols and revolvers made by Browning, Remington, Ruger, Colt, S&W, etc. We sell to both professionals and individuals in multiple or single units. International arms trade licence. Gunsmith approval N° 2/6/07/00197

 2. ARMUSA

  Spania

  Verified by europages badge

  Compania ARMUSA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Arme de vânătoare și muniții. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cartridge manufacturer, cartridge for hunting, cartridges for clay pigeon shooting, steel cartridges, hunting accessories, cartridge, și briley system - usa. Are sediul în Gordexola-Vizcaya, Spania.

 3. FAUSTI ARMS

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania FAUSTI ARMS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Arme de vânătoare și muniții. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Arme sportive, Articole pentru vanatoare, hunting rifles, hunting sports rifle, Arme sportive, hunting guns, Articole pentru vanatoare, cartridges for hunting, și double-barrelled shotgun. Are sediul în Marcheno, Italia.

 4. B.F.I.M.

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania B.F.I.M., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Arme de vânătoare și muniții. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile hunting guns, collectors' weapons, wing shooting weapons, firearms, automatic weapon magazine, automatic rifles, target shooting sports rifle, hunting gear, și compressed air weapons. Are sediul în Lodrino, Italia.

 5. HERMANN SALUTKANONEN BY HERMANN MASCHINENBAU GMBH

  Germania

  Compania HERMANN SALUTKANONEN BY HERMANN MASCHINENBAU GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Arme de vânătoare și muniții. Are sediul în Rheinbrohl, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. PAUL CLEAN ITALY - PAUL CLEAN USA INC.

  Italia

  Compania PAUL CLEAN ITALY - PAUL CLEAN USA INC., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Arme de vânătoare și muniții. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Barrel cleaning and recovery. Are sediul în Montevago, Italia.

 2. A. UBERTI SPA - FABBRICA ARMI ANTICHE

  Italia

  Compania A. UBERTI SPA - FABBRICA ARMI ANTICHE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Arme de vânătoare și muniții. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile shotgun with rifle barrel, și pistols. Are sediul în Gardone Val Trompia, Italia.

 3. ORİON ARMS

  Turcia

  Compania ORİON ARMS, care își desfășoară activitatea în domeniul Arme de vânătoare și muniții. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile hunting gear, target shooting sports rifle, semi-automatic rifles, și defence weapons. Are sediul în Konya/beyşehi̇r, Turcia.

 4. SHOKE

  Spania

  Compania SHOKE, care își desfășoară activitatea în domeniul Arme de vânătoare și muniții. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile armeries, ammunition, hunting guns, și military holsters. Are sediul în MADRID, Spania.

 5. F.A.I.R. S.R.L.

  Italia

  Compania F.A.I.R. S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Arme de vânătoare și muniții. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Arme sportive, Balistica - material si testare, Arme sportive, și Balistica - material si testare. Are sediul în Marcheno, Italia.

 1. SIRIUS DEFENCE

  Turcia

  Compania SIRIUS DEFENCE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Arme de vânătoare și muniții. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Arme de vanatoare, Articole pentru vanatoare, semi-automatic rifles, Arme de vanatoare, hunting rifles, și Articole pentru vanatoare. Are sediul în Konya, Turcia.

 2. FALCON ARMS GIDA SANAYI VE TICARET LMTD STI

  Turcia

  Compania FALCON ARMS GIDA SANAYI VE TICARET LMTD STI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Arme de vânătoare și muniții. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile shotgun with rifle barrel, și double-barrelled shotgun. Are sediul în Beyşehir Konya, Turcia.

 1. BARAK ARMS

  Turcia

  Compania BARAK ARMS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Arme de vânătoare și muniții. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile semi-automatic rifles, și hunting sports rifle. Are sediul în Konya, Turcia.

 2. DEMMER GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania DEMMER GMBH & CO. KG, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Arme de vânătoare și muniții. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile compressed air weapons. Are sediul în Ludwigshafen, Germania.

 3. BAUS

  Belgia

  Compania BAUS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vanatoare si pescuit - articole si produse speciale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Articole pentru vanatoare, Arme de vânătoare și muniții, Articole pentru vanatoare, Arme de vânătoare și muniții, armeries, și hunting articles. Are sediul în Borgloon, Belgia.

 4. ARMURERIE AUXERRE

  Franta

  Compania ARMURERIE AUXERRE, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Arme de vânătoare și muniții. Are sediul în Auxerre, Franta.

 5. ARMURERIE FREYLINGER

  Luxemburg

  Compania ARMURERIE FREYLINGER, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Arme de vânătoare și muniții. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile target guns, defence weapons, shooting accessories, și lamp-holders. Are sediul în Livange, Luxemburg.

 6. ARMERÍA ARCOM CARDEDEU

  Spania

  Compania ARMERÍA ARCOM CARDEDEU, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Arme de vânătoare și muniții. Are sediul în Cardedeu, Spania.

 7. MECAR

  Belgia

  Compania MECAR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Arme de vânătoare și muniții. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pomegranates, mortars, și automatic rifles. Are sediul în Petit-Roeulx-Lez-Nivelles, Belgia.

 8. FATIH ARMS COMPANY

  Turcia

  Compania FATIH ARMS COMPANY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Arme de vânătoare și muniții. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile hunting rifles. Are sediul în Konya, Turcia.

 1. SPETSTECHNOEXPORT

  Ucraina

  Compania SPETSTECHNOEXPORT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Arme de vânătoare și muniții. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile defence weapons, și radar. Are sediul în Kyiv, Ucraina.

 2. GUREL FISEK SANAYI

  Turcia

  Compania GUREL FISEK SANAYI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Arme de vânătoare și muniții. Are sediul în Cankiri, Turcia.

 3. PLETSERS

  Belgia

  Compania PLETSERS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Arme de vânătoare și muniții. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Articole pentru vanatoare, Vanatoare si pescuit - articole si produse speciale, Articole pentru vanatoare, Vanatoare si pescuit - articole si produse speciale, clothing for hunting, și antique and modern collectable weapons. Are sediul în Sint-Truiden, Belgia.

 4. ARMAPRIME

  Austria

  Compania ARMAPRIME, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Arme de vânătoare și muniții. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rachete de semnalizare, Rachete de semnalizare, shooting gear, supplies for institutions and bodies, și defence weapons. Are sediul în Perchtoldsdorf, Austria.

 5. SHARG

  Polonia

  Compania SHARG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Arme de vânătoare și muniții. Are sediul în Warszawa, Polonia.

 6. ARMERÍA VIAJI

  Spania

  Compania ARMERÍA VIAJI, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Arme de vânătoare și muniții. Are sediul în Madrid, Spania.

 7. WAFFEN VELSER

  Germania

  Compania WAFFEN VELSER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vanatoare si pescuit - articole si produse speciale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Articole pentru vanatoare, Arme de vânătoare și muniții, Voiaj si turism, Agentii de voiaj, Articole pentru vanatoare, Arme de vânătoare și muniții, Voiaj si turism, și Agentii de voiaj. Are sediul în Nerdlen, Germania.

 8. ZÜNDFLUT MÜNCHEN

  Germania

  Compania ZÜNDFLUT MÜNCHEN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Chimie minerala - produse de baza si derivati. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Chimie organica - produse de baza si derivati, Explozibili si artificii, Articole pirotehnice, Arme de vânătoare și muniții, Chimie organica - produse de baza si derivati, Explozibili si artificii, Articole pirotehnice, și Arme de vânătoare și muniții. Are sediul în Baldham, Germania.

 9. NIEDERMEIER GMBH

  Germania

  Compania NIEDERMEIER GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Acoperire - materiale plastice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sport - articole, Vanatoare si pescuit - articole si produse speciale, Articole pentru vanatoare, Arme de vânătoare și muniții, Sport - articole, Vanatoare si pescuit - articole si produse speciale, Articole pentru vanatoare, și Arme de vânătoare și muniții. Are sediul în München, Germania.

 10. SPORTARMS WAFFENHANDEL GMBH

  Germania

  Compania SPORTARMS WAFFENHANDEL GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - software. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sport - articole, Vanatoare si pescuit - articole si produse speciale, Articole pentru vanatoare, Arme de vânătoare și muniții, Sport - articole, Vanatoare si pescuit - articole si produse speciale, Articole pentru vanatoare, și Arme de vânătoare și muniții. Are sediul în Waldbronn, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit