• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • armatori

Rezultate pentru

Armatori - Import export

 1. NOSA SHIPPING

  Turcia

  Compania NOSA SHIPPING, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Intretinere maritima. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Armatori, ship chartering, logistics services, și Armatori. Are sediul în Mersin, Turcia.

 2. EUCO GMBH

  Germania

  Compania EUCO GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Armatori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport rutier - camioane cisterna, Economizoare de benzina si de motorina, international forwarding agent, Transport rutier - camioane cisterna, și Economizoare de benzina si de motorina. Are sediul în Ötisheim, Germania.

 3. MORPHIN GROUP

  Regatul Unit

  Compania MORPHIN GROUP, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Armatori. Are sediul în London, Regatul Unit.

 4. ZIM BELGIUM

  Belgia

  Compania ZIM BELGIUM, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Mesagerie internationala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Comisionari pentru transporturi internationale, Expeditori si consolidatori, Armatori, Comisionari pentru transporturi internationale, Expeditori si consolidatori, Armatori, și sea shipment. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 5. UNTERWESER REEDEREI GMBH

  Germania

  Compania UNTERWESER REEDEREI GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Armatori. Are sediul în Bremen, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. SAMSKIP MULTIMODAL

  Belgia

  Compania SAMSKIP MULTIMODAL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Agentii maritime - navlositori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Containere - trasnsport maritim, Armatori, Containere - trasnsport maritim, Armatori, multimodal transport, și containerised transport. Are sediul în Wommelgem, Belgia.

 2. OOCL BENELUX

  Belgia

  Compania OOCL BENELUX, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Mesagerie internationala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Expeditori si consolidatori, Comisionari pentru transporturi internationale, Armatori, Expeditori si consolidatori, Comisionari pentru transporturi internationale, cargo shipowners, și Armatori. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 3. EURONAV

  Belgia

  Compania EURONAV, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Companii maritime - linii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aprovizionarea navelor, Transport fluvial, Armatori, Agentii maritime - navlositori, Aprovizionarea navelor, Transport fluvial, Armatori, și Agentii maritime - navlositori. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 4. MSC BELGIUM (MEDITERRANEAN SHIPPING COMPANY BELGIUM)

  Belgia

  Compania MSC BELGIUM (MEDITERRANEAN SHIPPING COMPANY BELGIUM), este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport rutier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi feroviare in containere, Navlositori fluviali, Armatori, Transporturi feroviare in containere, Navlositori fluviali, container ships, și Armatori. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 5. MSC MEDITERRANEAN SHIPPING COMPANY SA

  Elvetia

  Compania MSC MEDITERRANEAN SHIPPING COMPANY SA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Aprovizionarea navelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Companii maritime - linii, Agentii maritime - navlositori, Armatori, Transport fluvial, Companii maritime - linii, Agentii maritime - navlositori, Armatori, și Transport fluvial. Are sediul în Geneva, Elvetia.

 1. ROYAL WAGENBORG

  Olanda

  Compania ROYAL WAGENBORG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Companii maritime - linii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aprovizionarea navelor, Transport fluvial, Armatori, Agentii maritime - navlositori, Aprovizionarea navelor, Transport fluvial, Armatori, și Agentii maritime - navlositori. Are sediul în Delfzijl, Olanda.

 2. SAROS DIVER HAYRI ATESER

  Turcia

  Compania SAROS DIVER HAYRI ATESER, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport fluvial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Armatori, Aprovizionarea navelor, Companii maritime - linii, Agentii maritime - navlositori, Armatori, Aprovizionarea navelor, Companii maritime - linii, și Agentii maritime - navlositori. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 1. BLUECHARTER

  Polonia

  Compania BLUECHARTER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Armatori. Are sediul în Pszczyna, Polonia.

 2. BRUHN SHIPBROKERS GMBH

  Germania

  Compania BRUHN SHIPBROKERS GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Aprovizionarea navelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Companii maritime - linii, Agentii maritime - navlositori, Armatori, Transport fluvial, Companii maritime - linii, Agentii maritime - navlositori, Armatori, și Transport fluvial. Are sediul în Hamburg, Germania.

 3. ING. KONRAD WEINMANN GMBH + CO. KG

  Germania

  Compania ING. KONRAD WEINMANN GMBH + CO. KG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule - accesorii si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aprovizionarea navelor, Companii maritime - linii, Agentii maritime - navlositori, Armatori, Aprovizionarea navelor, Companii maritime - linii, Agentii maritime - navlositori, și Armatori. Are sediul în Rottenburg, Germania.

 4. TERRAMARE SA

  Elvetia

  Compania TERRAMARE SA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Companii maritime - linii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agentii maritime - navlositori, Armatori, Transport fluvial, Transport rutier, Agentii maritime - navlositori, Armatori, Transport fluvial, și Transport rutier. Are sediul în Chiasso, Elvetia.

 5. THG TRANSPORTVERMITTLUNGS- UND HANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Germania

  Compania THG TRANSPORTVERMITTLUNGS- UND HANDELSGESELLSCHAFT MBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Porturi si servicii portuare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aprovizionarea navelor, Companii maritime - linii, Agentii maritime - navlositori, Armatori, Aprovizionarea navelor, Companii maritime - linii, Agentii maritime - navlositori, și Armatori. Are sediul în Marktheidenfeld, Germania.

 6. INDUSTRIAL COMPANY THOMAS ARTZT

  Germania

  Compania INDUSTRIAL COMPANY THOMAS ARTZT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule - accesorii si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aprovizionarea navelor, Companii maritime - linii, Agentii maritime - navlositori, Armatori, Aprovizionarea navelor, Companii maritime - linii, Agentii maritime - navlositori, și Armatori. Are sediul în Ennepetal, Germania.

 7. TANKSCHIFFSSPEDITION DEVEER GMBH

  Germania

  Compania TANKSCHIFFSSPEDITION DEVEER GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Aprovizionarea navelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Companii maritime - linii, Agentii maritime - navlositori, Armatori, Transport fluvial, Companii maritime - linii, Agentii maritime - navlositori, Armatori, și Transport fluvial. Are sediul în Kaarst, Germania.

 8. IBIS INGENIEURBÜRO FÜR INDUSTRIESERVICE UND UMWELTTECHNIK GMBH

  Germania

  Compania IBIS INGENIEURBÜRO FÜR INDUSTRIESERVICE UND UMWELTTECHNIK GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Finisari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agentii maritime - navlositori, Armatori, Transport fluvial, Birouri echipate si fabrici - servicii, Agentii maritime - navlositori, Armatori, Transport fluvial, și Birouri echipate si fabrici - servicii. Are sediul în Jülich, Germania.

 1. TTS (TRANSPORT TRADE SERVICES) GMBH.

  Austria

  Compania TTS (TRANSPORT TRADE SERVICES) GMBH., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Companii maritime - linii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agentii maritime - navlositori, Armatori, Transport fluvial, Transport rutier, Agentii maritime - navlositori, Armatori, Transport fluvial, și Transport rutier. Are sediul în Langenzersdorf, Austria.

 2. ATTERSEE-SCHIFFAHRT STERN & HAFERL VERKEHRSGES.MBH

  Austria

  Compania ATTERSEE-SCHIFFAHRT STERN & HAFERL VERKEHRSGES.MBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Aprovizionarea navelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Companii maritime - linii, Agentii maritime - navlositori, Armatori, Transport fluvial, Companii maritime - linii, Agentii maritime - navlositori, Armatori, și Transport fluvial. Are sediul în Attersee, Austria.

 3. ZIRKUSWAGEN ZHS

  Elvetia

  Compania ZIRKUSWAGEN ZHS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Companii maritime - linii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agentii maritime - navlositori, Armatori, Transport fluvial, Transport rutier, Agentii maritime - navlositori, Armatori, Transport fluvial, și Transport rutier. Are sediul în Zürich, Elvetia.

 4. ABACUS SHIPPING AG

  Elvetia

  Compania ABACUS SHIPPING AG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Aprovizionarea navelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Companii maritime - linii, Agentii maritime - navlositori, Armatori, Transport fluvial, Companii maritime - linii, Agentii maritime - navlositori, Armatori, și Transport fluvial. Are sediul în Basel, Elvetia.

 5. EVENT- UND CHARTERSCHIFFFAHRT BERLIN

  Germania

  Compania EVENT- UND CHARTERSCHIFFFAHRT BERLIN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Porturi si servicii portuare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aprovizionarea navelor, Companii maritime - linii, Agentii maritime - navlositori, Armatori, Aprovizionarea navelor, Companii maritime - linii, Agentii maritime - navlositori, și Armatori. Are sediul în Berlin, Germania.

 6. OLTMANN GRUPPE GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania OLTMANN GRUPPE GMBH & CO. KG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Aprovizionarea navelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Companii maritime - linii, Agentii maritime - navlositori, Armatori, Transport fluvial, Companii maritime - linii, Agentii maritime - navlositori, Armatori, și Transport fluvial. Are sediul în Leer, Germania.

 7. H. H. WÜBBE NACHF.

  Germania

  Compania H. H. WÜBBE NACHF., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Aprovizionarea navelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Companii maritime - linii, Agentii maritime - navlositori, Armatori, Transport fluvial, Companii maritime - linii, Agentii maritime - navlositori, Armatori, și Transport fluvial. Are sediul în Hamburg, Germania.

 8. BROGHAMMER INDUSTRIEVERTRETUNG INH. DANIEL BROGHAMMER

  Germania

  Compania BROGHAMMER INDUSTRIEVERTRETUNG INH. DANIEL BROGHAMMER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule - accesorii si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aprovizionarea navelor, Companii maritime - linii, Agentii maritime - navlositori, Armatori, Aprovizionarea navelor, Companii maritime - linii, Agentii maritime - navlositori, și Armatori. Are sediul în Hardt, Germania.

 9. DFDS SEAWAYS GMBH

  Germania

  Compania DFDS SEAWAYS GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Aprovizionarea navelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Companii maritime - linii, Agentii maritime - navlositori, Armatori, Transport fluvial, Companii maritime - linii, Agentii maritime - navlositori, Armatori, și Transport fluvial. Are sediul în Kiel, Germania.

 10. INDUSTRIEVERTRETUNGEN KÖHLER INH. G. SCHWALM

  Germania

  Compania INDUSTRIEVERTRETUNGEN KÖHLER INH. G. SCHWALM, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule - accesorii si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aprovizionarea navelor, Companii maritime - linii, Agentii maritime - navlositori, Armatori, Aprovizionarea navelor, Companii maritime - linii, Agentii maritime - navlositori, și Armatori. Are sediul în Leipzig, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit