• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • armatori

Rezultate pentru

Armatori - Import export

 1. NOSA SHIPPING

  Turcia

  Compania NOSA SHIPPING, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Intretinere maritima. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Armatori, ship chartering, logistics services, și Armatori. Are sediul în Mersin, Turcia.

 2. EUCO GMBH

  Germania

  Compania EUCO GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Armatori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport rutier - camioane cisterna, Economizoare de benzina si de motorina, international forwarding agent, Transport rutier - camioane cisterna, și Economizoare de benzina si de motorina. Are sediul în Ötisheim, Germania.

 3. ROYAL WAGENBORG

  Olanda

  Compania ROYAL WAGENBORG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Companii maritime - linii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aprovizionarea navelor, Transport fluvial, Armatori, Agentii maritime - navlositori, Aprovizionarea navelor, Transport fluvial, Armatori, și Agentii maritime - navlositori. Are sediul în Delfzijl, Olanda.

 4. BLUECHARTER

  Polonia

  Compania BLUECHARTER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Armatori. Are sediul în Pszczyna, Polonia.

 5. EURONAV

  Belgia

  Compania EURONAV, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Companii maritime - linii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aprovizionarea navelor, Transport fluvial, Armatori, Agentii maritime - navlositori, Aprovizionarea navelor, Transport fluvial, Armatori, și Agentii maritime - navlositori. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. ZIM BELGIUM

  Belgia

  Compania ZIM BELGIUM, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Mesagerie internationala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Comisionari pentru transporturi internationale, Expeditori si consolidatori, Armatori, Comisionari pentru transporturi internationale, Expeditori si consolidatori, Armatori, și sea shipment. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 2. OOCL BENELUX

  Belgia

  Compania OOCL BENELUX, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Mesagerie internationala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Expeditori si consolidatori, Comisionari pentru transporturi internationale, Armatori, Expeditori si consolidatori, Comisionari pentru transporturi internationale, cargo shipowners, și Armatori. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 3. MORPHIN GROUP

  Regatul Unit

  Compania MORPHIN GROUP, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Armatori. Are sediul în London, Regatul Unit.

 4. MSC BELGIUM (MEDITERRANEAN SHIPPING COMPANY BELGIUM)

  Belgia

  Compania MSC BELGIUM (MEDITERRANEAN SHIPPING COMPANY BELGIUM), este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport rutier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi feroviare in containere, Navlositori fluviali, Armatori, Transporturi feroviare in containere, Navlositori fluviali, container ships, și Armatori. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 5. SAMSKIP MULTIMODAL

  Belgia

  Compania SAMSKIP MULTIMODAL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Agentii maritime - navlositori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Containere - trasnsport maritim, Armatori, Containere - trasnsport maritim, Armatori, multimodal transport, și containerised transport. Are sediul în Wommelgem, Belgia.

 1. UNTERWESER REEDEREI GMBH

  Germania

  Compania UNTERWESER REEDEREI GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Armatori. Are sediul în Bremen, Germania.

 2. MSC MEDITERRANEAN SHIPPING COMPANY SA

  Elvetia

  Compania MSC MEDITERRANEAN SHIPPING COMPANY SA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Aprovizionarea navelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Companii maritime - linii, Agentii maritime - navlositori, Armatori, Transport fluvial, Companii maritime - linii, Agentii maritime - navlositori, Armatori, și Transport fluvial. Are sediul în Geneva, Elvetia.

 1. THOLEN E.K.

  Germania

  Compania THOLEN E.K., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule - accesorii si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aprovizionarea navelor, Companii maritime - linii, Agentii maritime - navlositori, Armatori, Aprovizionarea navelor, Companii maritime - linii, Agentii maritime - navlositori, și Armatori. Are sediul în Essen, Germania.

 2. TTS (TRANSPORT TRADE SERVICES) GMBH.

  Austria

  Compania TTS (TRANSPORT TRADE SERVICES) GMBH., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Companii maritime - linii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agentii maritime - navlositori, Armatori, Transport fluvial, Transport rutier, Agentii maritime - navlositori, Armatori, Transport fluvial, și Transport rutier. Are sediul în Langenzersdorf, Austria.

 3. JOACHIM DILLENSEGER E.K. INDUSTRIEVERTRETUNGEN

  Germania

  Compania JOACHIM DILLENSEGER E.K. INDUSTRIEVERTRETUNGEN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule - accesorii si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aprovizionarea navelor, Companii maritime - linii, Agentii maritime - navlositori, Armatori, Aprovizionarea navelor, Companii maritime - linii, Agentii maritime - navlositori, și Armatori. Are sediul în Pirmasens, Germania.

 4. DHL GLOBAL FORWARDING GMBH

  Germania

  Compania DHL GLOBAL FORWARDING GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport aerian de marfuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Companii maritime - linii, Agentii maritime - navlositori, Armatori, Transport fluvial, Companii maritime - linii, Agentii maritime - navlositori, Armatori, și Transport fluvial. Are sediul în Ratingen, Germania.

 5. TGM SHIPPING GMBH

  Germania

  Compania TGM SHIPPING GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Aprovizionarea navelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Companii maritime - linii, Agentii maritime - navlositori, Armatori, Transport fluvial, Companii maritime - linii, Agentii maritime - navlositori, Armatori, și Transport fluvial. Are sediul în Hamburg, Germania.

 6. REEDEREI BERND SIBUM GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania REEDEREI BERND SIBUM GMBH & CO. KG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Porturi si servicii portuare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aprovizionarea navelor, Companii maritime - linii, Agentii maritime - navlositori, Armatori, Aprovizionarea navelor, Companii maritime - linii, Agentii maritime - navlositori, și Armatori. Are sediul în Haren, Germania.

 7. WAGNER INDUSTRIEVERTRETUNGEN

  Germania

  Compania WAGNER INDUSTRIEVERTRETUNGEN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule - accesorii si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aprovizionarea navelor, Companii maritime - linii, Agentii maritime - navlositori, Armatori, Aprovizionarea navelor, Companii maritime - linii, Agentii maritime - navlositori, și Armatori. Are sediul în Mainleus, Germania.

 8. KLEIN WERKSVERTRETUNGEN GMBH

  Germania

  Compania KLEIN WERKSVERTRETUNGEN GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule - accesorii si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aprovizionarea navelor, Companii maritime - linii, Agentii maritime - navlositori, Armatori, Aprovizionarea navelor, Companii maritime - linii, Agentii maritime - navlositori, și Armatori. Are sediul în Weiler, Germania.

 1. HANS-PETER TESKE

  Germania

  Compania HANS-PETER TESKE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule - accesorii si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aprovizionarea navelor, Companii maritime - linii, Agentii maritime - navlositori, Armatori, Aprovizionarea navelor, Companii maritime - linii, Agentii maritime - navlositori, și Armatori. Are sediul în Steinfeld, Germania.

 2. FAIRPLAY SCHLEPPDAMPFSCHIFFS- REEDEREI RICHARD BORCHARD GMBH

  Germania

  Compania FAIRPLAY SCHLEPPDAMPFSCHIFFS- REEDEREI RICHARD BORCHARD GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Porturi si servicii portuare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aprovizionarea navelor, Companii maritime - linii, Agentii maritime - navlositori, Armatori, Aprovizionarea navelor, Companii maritime - linii, Agentii maritime - navlositori, și Armatori. Are sediul în Hamburg, Germania.

 3. AM ZOLL-SERVICE, SPEDITION GMBH

  Austria

  Compania AM ZOLL-SERVICE, SPEDITION GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport aerian de marfuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Companii maritime - linii, Agentii maritime - navlositori, Armatori, Transport rutier, Companii maritime - linii, Agentii maritime - navlositori, Armatori, și Transport rutier. Are sediul în Amstetten, Austria.

 4. E.R. OFFSHORE GMBH & CIE. KG

  Germania

  Compania E.R. OFFSHORE GMBH & CIE. KG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Intretinere maritima. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aprovizionarea navelor, Companii maritime - linii, Agentii maritime - navlositori, Armatori, Aprovizionarea navelor, Companii maritime - linii, Agentii maritime - navlositori, și Armatori. Are sediul în Hamburg, Germania.

 5. REEDEREI DAMWERTH

  Germania

  Compania REEDEREI DAMWERTH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Porturi si servicii portuare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aprovizionarea navelor, Companii maritime - linii, Agentii maritime - navlositori, Armatori, Aprovizionarea navelor, Companii maritime - linii, Agentii maritime - navlositori, și Armatori. Are sediul în Langeoog, Germania.

 6. BROGHAMMER INDUSTRIEVERTRETUNG INH. DANIEL BROGHAMMER

  Germania

  Compania BROGHAMMER INDUSTRIEVERTRETUNG INH. DANIEL BROGHAMMER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule - accesorii si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aprovizionarea navelor, Companii maritime - linii, Agentii maritime - navlositori, Armatori, Aprovizionarea navelor, Companii maritime - linii, Agentii maritime - navlositori, și Armatori. Are sediul în Hardt, Germania.

 7. A & B SENATORE LOGISTICS GMBH

  Germania

  Compania A & B SENATORE LOGISTICS GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport aerian de marfuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Companii maritime - linii, Agentii maritime - navlositori, Armatori, Transport fluvial, Companii maritime - linii, Agentii maritime - navlositori, Armatori, și Transport fluvial. Are sediul în Nürnberg, Germania.

 8. NAVIMAR CHARTERING GMBH

  Germania

  Compania NAVIMAR CHARTERING GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Porturi si servicii portuare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aprovizionarea navelor, Companii maritime - linii, Agentii maritime - navlositori, Armatori, Aprovizionarea navelor, Companii maritime - linii, Agentii maritime - navlositori, și Armatori. Are sediul în Henstedt-Ulzburg, Germania.

 9. KLAUS HERZOG INDUSTRIEBEDARF KG

  Germania

  Compania KLAUS HERZOG INDUSTRIEBEDARF KG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule - accesorii si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aprovizionarea navelor, Companii maritime - linii, Agentii maritime - navlositori, Armatori, Aprovizionarea navelor, Companii maritime - linii, Agentii maritime - navlositori, și Armatori. Are sediul în Holzwickede, Germania.

 10. N. C. SCHMIDT GMBH

  Germania

  Compania N. C. SCHMIDT GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Aprovizionarea navelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Companii maritime - linii, Agentii maritime - navlositori, Armatori, Transport fluvial, Companii maritime - linii, Agentii maritime - navlositori, Armatori, și Transport fluvial. Are sediul în Hamburg, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit