• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • arhitectura gradinilor - ateliere de proiectare

Rezultate pentru

Arhitectura gradinilor - ateliere de proiectare - Import export

 1. DAVIS LANDSCAPE ARCHITECTURE

  Regatul Unit

  Compania DAVIS LANDSCAPE ARCHITECTURE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Arhitectura gradinilor - ateliere de proiectare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile landscape architecture, și landscape planning. Are sediul în London, Regatul Unit.

 2. IGNIAGREEN

  Spania

  Compania IGNIAGREEN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Arhitectura gradinilor - ateliere de proiectare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile horticultural lighting systems. Are sediul în Sant Jaume De Llierca, Spania.

 3. JARDIN SOLAIRE CREATION JARDIN JAPONAIS

  Franta

  Compania JARDIN SOLAIRE CREATION JARDIN JAPONAIS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Arhitectura gradinilor - ateliere de proiectare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Peisagistica - antreprenori, creation of parks, gardens and terraces, japanese garden plants, Peisagistica - antreprenori, și garden laying-out. Are sediul în Grezieu La Varenne, Franta.

 4. SAKARYA BOTANIK SAN. VE TIC. A.Ş.

  Turcia

  Compania SAKARYA BOTANIK SAN. VE TIC. A.Ş., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pepiniere si silvicultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii de gradinarit, de ingrijire a arborilor si arbustilor si de peisagistica, Arhitectura gradinilor - ateliere de proiectare, Plante de pepiniera, nurseries, Servicii de gradinarit, de ingrijire a arborilor si arbustilor si de peisagistica, Arhitectura gradinilor - ateliere de proiectare, și Plante de pepiniera. Are sediul în Sakarya, Turcia.

 5. ANDREA WEIER - ATELIER D'URBANISME ET ARCHITECTURE DU PAYSAGE

  Luxemburg

  Compania ANDREA WEIER - ATELIER D'URBANISME ET ARCHITECTURE DU PAYSAGE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Arhitectura - ateliere de proiectare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Urbanism - birouri, Arhitectura gradinilor - ateliere de proiectare, town planning and landscaping advice, landscape architecture, Urbanism - birouri, și Arhitectura gradinilor - ateliere de proiectare. Are sediul în Rameldange, Luxemburg.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. WILLY REYNDERS TUINARCHITECTUUR

  Belgia

  Compania WILLY REYNDERS TUINARCHITECTUUR, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Horticultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plante textile, Pepiniere si silvicultura, Arhitectura gradinilor - ateliere de proiectare, Decoratiuni pentru gradini, Plante textile, Pepiniere si silvicultura, Arhitectura gradinilor - ateliere de proiectare, și Decoratiuni pentru gradini. Are sediul în Beringen, Belgia.

 2. MARMARA NURSERIES INC. CO. (SMS MARMARA GROUP)

  Turcia

  Compania MARMARA NURSERIES INC. CO. (SMS MARMARA GROUP), este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Arhitectura gradinilor - ateliere de proiectare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii de gradinarit, de ingrijire a arborilor si arbustilor si de peisagistica, landscape architecture, landscape modelling, Servicii de gradinarit, de ingrijire a arborilor si arbustilor si de peisagistica, și landscape gardening consultancy. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 3. ISABA PROJECTS

  Spania

  Compania ISABA PROJECTS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Arhitectura gradinilor - ateliere de proiectare. Are sediul în Valencia, Spania.

 4. TECHNICS GROUP

  Regatul Unit

  Compania TECHNICS GROUP, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Arhitectura gradinilor - ateliere de proiectare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile land surveys for public works. Are sediul în Nottingham, Regatul Unit.

 5. QUARK STUDIO ARCHITECTS

  Turcia

  Compania QUARK STUDIO ARCHITECTS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Arhitectura gradinilor - ateliere de proiectare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile interior and exterior design, și project management. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 1. BLADGOUD-TUINEN

  Olanda

  Compania BLADGOUD-TUINEN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Arhitectura gradinilor - ateliere de proiectare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile garden laying-out, creation of parks, gardens and terraces, border plants and flowers, și custom arbours and gazebos. Are sediul în Heeten, Olanda.

 2. ESTUDOQUARTO S.R.L. ARCHITETTO MARCIO TOLOTTI

  Italia

  Compania ESTUDOQUARTO S.R.L. ARCHITETTO MARCIO TOLOTTI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Arhitectura gradinilor - ateliere de proiectare. Are sediul în Verona, Italia.

 1. PRACOWNIA ZIELENI MIĘDZYBRODZCY

  Polonia

  Compania PRACOWNIA ZIELENI MIĘDZYBRODZCY, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Arhitectura gradinilor - ateliere de proiectare. Are sediul în Pisarzowice, Polonia.

 2. HOVENIERSBEDRIJF OVERBEEK

  Olanda

  Compania HOVENIERSBEDRIJF OVERBEEK, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Arhitectura gradinilor - ateliere de proiectare. Are sediul în Delft, Olanda.

 3. LUCY NYSEN

  Olanda

  Compania LUCY NYSEN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Arhitectura gradinilor - ateliere de proiectare. Are sediul în Haarlem, Olanda.

 4. BOUTE STEPHAN

  Belgia

  Compania BOUTE STEPHAN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Udarea plantelor si irigatii - instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instalatii de aspersoare, Arhitectura gradinilor - ateliere de proiectare, Decoratiuni pentru gradini, Gradinarit, horticultura, florarii - material si furnituri, Instalatii de aspersoare, Arhitectura gradinilor - ateliere de proiectare, Decoratiuni pentru gradini, și Gradinarit, horticultura, florarii - material si furnituri. Are sediul în Zedelgem, Belgia.

 5. DAVID JIMÉNEZ. ARQUITECTO PAISAJISTA

  Spania

  Compania DAVID JIMÉNEZ. ARQUITECTO PAISAJISTA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Arhitectura gradinilor - ateliere de proiectare. Are sediul în Alicante, Spania.

 6. BUSINESS GATE

  Turcia

  Compania BUSINESS GATE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Arhitectura gradinilor - ateliere de proiectare. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 7. BRAEKEN EDDY

  Belgia

  Compania BRAEKEN EDDY, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii de aspersoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Horticultura si silvicultura, Instalatii de irigare pentru gradini, Arhitectura gradinilor - ateliere de proiectare, Decoratiuni pentru gradini, Horticultura si silvicultura, Instalatii de irigare pentru gradini, Arhitectura gradinilor - ateliere de proiectare, și Decoratiuni pentru gradini. Are sediul în Overpelt, Belgia.

 8. QUICK SET GREEN

  Belgia

  Compania QUICK SET GREEN, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Gradini si parcuri - firme de consiliere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Arhitectura gradinilor - ateliere de proiectare, hedge, outdoor ornamental plants, Arhitectura gradinilor - ateliere de proiectare, și exporters of ornamental plants. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 1. DAMHUIS BESTRATINGEN

  Olanda

  Compania DAMHUIS BESTRATINGEN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Arhitectura gradinilor - ateliere de proiectare. Are sediul în Losser, Olanda.

 2. IMSCHOOT

  Belgia

  Compania IMSCHOOT, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii de irigare pentru gradini. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gradinarit si horticultura - masini si echipamente, Arhitectura gradinilor - ateliere de proiectare, Gradinarit si horticultura - masini si echipamente, Arhitectura gradinilor - ateliere de proiectare, și regular garden maintenance. Are sediul în Lochristi, Belgia.

 3. LANDE S.P.A.

  Italia

  Compania LANDE S.P.A., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Arhitectura gradinilor - ateliere de proiectare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile landscape architecture, și environmental engineering. Are sediul în Napoli, Italia.

 4. AY GRUPPE

  Turcia

  Compania AY GRUPPE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Arhitectura gradinilor - ateliere de proiectare, Lighting, fences, și Arhitectura gradinilor - ateliere de proiectare. Are sediul în Uşak, Turcia.

 5. LOUWS TUINONTWERP

  Olanda

  Compania LOUWS TUINONTWERP, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Arhitectura gradinilor - ateliere de proiectare. Are sediul în Nisse, Olanda.

 6. APITREES

  Belgia

  Compania APITREES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Arhitectura gradinilor - ateliere de proiectare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile parks and garden planning, Wealth management, design and evaluations, și education and training. Are sediul în Hacquegnies, Belgia.

 7. ARCHITETTURAEPAESAGGIO

  Italia

  Compania ARCHITETTURAEPAESAGGIO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Arhitectura gradinilor - ateliere de proiectare. Are sediul în Firenze, Italia.

 8. THE LANDSCAPE PARTNERSHIP LTD

  Regatul Unit

  Compania THE LANDSCAPE PARTNERSHIP LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Arhitectura gradinilor - ateliere de proiectare. Are sediul în Norwich, Regatul Unit.

 9. EAGLE EYE DESIGN

  Regatul Unit

  Compania EAGLE EYE DESIGN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Arhitectura gradinilor - ateliere de proiectare. Are sediul în Stafford, Regatul Unit.

 10. LEUKOS ARCHITECTURE

  Spania

  Compania LEUKOS ARCHITECTURE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Arhitectura gradinilor - ateliere de proiectare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile interior architecture, structural analysis, combustion analyses of heating and air conditioning plants, și telecommunication systems advice and design. Are sediul în Los Alcázares, Spania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Arhitectura gradinilor - ateliere de proiectare - Import export

Număr de rezultate

19.017 Intreprinderile