• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • arhitecti navali

Rezultate pentru

Arhitecti navali - Import export

 1. ZALIV SHIP DESIGN

  Ucraina

  Compania ZALIV SHIP DESIGN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Arhitecti navali. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile ship design, marine engineering, Shipbuilding, și naval engineering. Are sediul în Mykolaiv, Ucraina.

 2. PERITACION DE YATES Y VELEROS. INGENIEROS NAVALES

  Spania

  Compania PERITACION DE YATES Y VELEROS. INGENIEROS NAVALES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Arhitecti navali. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile maritime assessments. Are sediul în Barcelona, Spania.

 3. MOTEC

  Belgia

  Compania MOTEC, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii navale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Nave - constructie, Experti maritimi, Arhitecti navali, Nave - constructie, Experti maritimi, Arhitecti navali, și water purification and treatment consulting. Are sediul în Kontich, Belgia.

 4. SOMATBEL-GROUP

  Belgia

  Compania SOMATBEL-GROUP, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Echiparea ambarcatiunilor de agrement. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Arhitecti navali, Intretinere industriala, naval shipyards, Arhitecti navali, power aspirators for industrial and street cleaning, și Intretinere industriala. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 5. DELTA MARINE ENGINEERING

  Belgia

  Compania DELTA MARINE ENGINEERING, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Birouri de studii industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Arhitecti navali, Marine construction, Arhitecti navali, și design and engineering practice. Are sediul în Temse, Belgia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. PERITACION DE YATES Y VELEROS. INGENIERIA NAVAL

  Spania

  Compania PERITACION DE YATES Y VELEROS. INGENIERIA NAVAL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Arhitecti navali. Are sediul în Barcelona, Spania.

 2. BEECKMAN DE VOS

  Belgia

  Compania BEECKMAN DE VOS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Porturi si servicii portuare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Experti maritimi, Arhitecti navali, Experti maritimi, Arhitecti navali, și appraisals. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 3. NIKL DESIGN, BOAT DESIGN & DEVELOPMENT

  Slovenia

  Compania NIKL DESIGN, BOAT DESIGN & DEVELOPMENT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Arhitecti navali. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile 3d design. Are sediul în Ljubljana, Slovenia.

 4. AMADI ANTONIO & FIGLI

  Italia

  Compania AMADI ANTONIO & FIGLI, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii navale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambarcatiuni de agrement, Arhitecti navali, Ambarcatiuni de agrement, și Arhitecti navali. Are sediul în Venezia, Italia.

 5. PRG ARCHITECTURE - ARCHITECTE SAINT TROPEZ

  Franta

  Compania PRG ARCHITECTURE - ARCHITECTE SAINT TROPEZ, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Arhitecti navali. Are sediul în Saint-Tropez, Franta.

 1. CANTIERE NAVALE G.A.M.

  Italia

  Compania CANTIERE NAVALE G.A.M., este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii navale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambarcatiuni de agrement, Arhitecti navali, Ambarcatiuni de agrement, și Arhitecti navali. Are sediul în CATTOLICA, Italia.

 2. NAVALE SUD INGEGNERIA

  Italia

  Compania NAVALE SUD INGEGNERIA, care își desfășoară activitatea în domeniul Arhitecti navali. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Experti maritimi, și Experti maritimi. Are sediul în Bovalino, Italia.

 1. TECH MARINE YACHT DESIGN & SERVICES

  Italia

  Compania TECH MARINE YACHT DESIGN & SERVICES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Arhitecti navali. Are sediul în Capurso, Italia.

 2. CANTIERI CAPELLI S.R.L.

  Italia

  Compania CANTIERI CAPELLI S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii navale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambarcatiuni de agrement, Arhitecti navali, Ambarcatiuni de agrement, și Arhitecti navali. Are sediul în Spinadesco, Italia.

 3. CANTIERE NAVAL - MECCANICO RANIERI S.R.L.

  Italia

  Compania CANTIERE NAVAL - MECCANICO RANIERI S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii navale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambarcatiuni de agrement, Arhitecti navali, Ambarcatiuni de agrement, și Arhitecti navali. Are sediul în Bari, Italia.

 4. CANTIERE NAUTICO FRANCESCO CROSERA S.R.L.

  Italia

  Compania CANTIERE NAUTICO FRANCESCO CROSERA S.R.L., este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii navale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambarcatiuni de agrement, Arhitecti navali, Ambarcatiuni de agrement, și Arhitecti navali. Are sediul în Quarto D'altino, Italia.

 5. CANTIERI VIZIANELLO S.R.L.

  Italia

  Compania CANTIERI VIZIANELLO S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii navale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambarcatiuni de agrement, Arhitecti navali, Ambarcatiuni de agrement, și Arhitecti navali. Are sediul în Casale Sul Sile, Italia.

 6. CANTIERE NAVALE DEL DELTA

  Italia

  Compania CANTIERE NAVALE DEL DELTA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii navale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambarcatiuni de agrement, Arhitecti navali, Ambarcatiuni de agrement, și Arhitecti navali. Are sediul în Goro, Italia.

 7. CANTIERE CREA S.R.L.

  Italia

  Compania CANTIERE CREA S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii navale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambarcatiuni de agrement, Arhitecti navali, Ambarcatiuni de agrement, și Arhitecti navali. Are sediul în Venezia, Italia.

 8. FLAG MARINE S.R.L.

  Italia

  Compania FLAG MARINE S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii navale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambarcatiuni de agrement, Arhitecti navali, Ambarcatiuni de agrement, și Arhitecti navali. Are sediul în Rosignano Marittimo, Italia.

 1. METALCOST S.R.L.

  Italia

  Compania METALCOST S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii navale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambarcatiuni de agrement, Arhitecti navali, Ambarcatiuni de agrement, și Arhitecti navali. Are sediul în Sarzana, Italia.

 2. NETTUNO MOTOBARCHE

  Italia

  Compania NETTUNO MOTOBARCHE, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii navale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambarcatiuni de agrement, Arhitecti navali, Ambarcatiuni de agrement, și Arhitecti navali. Are sediul în Codogno, Italia.

 3. SOLE GIUSEPPE

  Italia

  Compania SOLE GIUSEPPE, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii navale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambarcatiuni de agrement, Arhitecti navali, Ambarcatiuni de agrement, și Arhitecti navali. Are sediul în Viareggio, Italia.

 4. CANTIERE MOTONAUTICO S.PIETRO DI CASTELLO ( S.A.S. )

  Italia

  Compania CANTIERE MOTONAUTICO S.PIETRO DI CASTELLO ( S.A.S. ), este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii navale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambarcatiuni de agrement, Arhitecti navali, Ambarcatiuni de agrement, și Arhitecti navali. Are sediul în Venezia, Italia.

 5. SANLORENZO S.P.A.

  Italia

  Compania SANLORENZO S.P.A., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii navale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambarcatiuni de agrement, Arhitecti navali, Ambarcatiuni de agrement, și Arhitecti navali. Are sediul în Ameglia, Italia.

 6. MOSTES UMBERTO E C.

  Italia

  Compania MOSTES UMBERTO E C., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii navale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambarcatiuni de agrement, Arhitecti navali, Ambarcatiuni de agrement, și Arhitecti navali. Are sediul în Faggeto Lario, Italia.

 7. BAGLIETTO S.P.A.

  Italia

  Compania BAGLIETTO S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii navale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambarcatiuni de agrement, Arhitecti navali, Ambarcatiuni de agrement, și Arhitecti navali. Are sediul în La Spezia, Italia.

 8. FRATELLI NERI S.P.A.

  Italia

  Compania FRATELLI NERI S.P.A., este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii navale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambarcatiuni de agrement, Arhitecti navali, Ambarcatiuni de agrement, și Arhitecti navali. Are sediul în Livorno, Italia.

 9. SANTA MARIA S.R.L.

  Italia

  Compania SANTA MARIA S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii navale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambarcatiuni de agrement, Arhitecti navali, Ambarcatiuni de agrement, și Arhitecti navali. Are sediul în Ponza, Italia.

 10. CANTIERI NAVALI LA SPEZIA S.R.L.

  Italia

  Compania CANTIERI NAVALI LA SPEZIA S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii navale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambarcatiuni de agrement, Arhitecti navali, Ambarcatiuni de agrement, și Arhitecti navali. Are sediul în La Spezia, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit