• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • argintarie

Rezultate pentru

Argintarie - Import export

 1. MOVEGRANADA S.L.

  Spania

  Compania MOVEGRANADA S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Argintarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wholesale silverware. Are sediul în Granada, Spania.

 2. ROMEO MIRACOLI & FIGLIO S.R.L.

  Italia

  Compania ROMEO MIRACOLI & FIGLIO S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cadouri promotionale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Argintarie, Piese suflate cu aur si argint, Argintarie, sports cups, Piese suflate cu aur si argint, și precious gift articles. Are sediul în Milano, Italia.

 3. COSAR SILVER

  Turcia

  Compania COSAR SILVER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Argintarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile silver jewellery, și silver alloy jewellery. Are sediul în Istanbil, Turcia.

 4. ALMOND (THAILAND) LTD

  Tailanda

  Compania ALMOND (THAILAND) LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Argintarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile custom-design jewellery, și diamonds cut. Are sediul în Bangkok, Tailanda.

 5. PETRUZZI E BRANCA DI PETRUZZI ANTONIO CESARE & C. SAS

  Italia

  Compania PETRUZZI E BRANCA DI PETRUZZI ANTONIO CESARE & C. SAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Argintarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile silver cleaning, own production, silver coffee service, și silver candlesticks. Are sediul în Brescia, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. GOMITOLINI DI GOMITOLINI LUCA

  Italia

  Compania GOMITOLINI DI GOMITOLINI LUCA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Argintarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile brass religious articles, manufacture of jewellery, și silver rosaries. Are sediul în Arezzo, Italia.

 2. GEBRÜDER REINER BAYERISCHE SILBERBESTECKFABRIK GMBH & CO KG

  Germania

  Compania GEBRÜDER REINER BAYERISCHE SILBERBESTECKFABRIK GMBH & CO KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Argintarie. Are sediul în Krumbach, Germania.

 3. BRUNO WELZ GMBH

  Germania

  Compania BRUNO WELZ GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Argintarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Placate cu aur - orfevrarie, Aur, Aurirea si argintarea otelurilor si a metalelor, Placate cu aur - orfevrarie, Aur, Aurirea si argintarea otelurilor si a metalelor, și precious metal working. Are sediul în Schwäbisch Gmünd, Germania.

 4. FOREVER GOLD S.R.L.S.

  Italia

  Compania FOREVER GOLD S.R.L.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Argintarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile fashion accessories, și metal diamond finishing. Are sediul în Capolona, Italia.

 5. PETEK SILVER

  Turcia

  Compania PETEK SILVER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Argintarie. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 1. SIALKOT SILVER JEWELRY

  Pakistan

  Compania SIALKOT SILVER JEWELRY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Argintarie. Are sediul în Sialkot, Pakistan.

 2. BRUNEL S.R.L. PREZIOSI D'AUTORE

  Italia

  Compania BRUNEL S.R.L. PREZIOSI D'AUTORE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Argintarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Luxury goods, Home decoration accessories, genuine master paintings and sculptures, și crystalware. Are sediul în Potenza Picena, Italia.

 1. BOCAROL SRL

  Italia

  Compania BOCAROL SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Argintarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile silver jewellery. Are sediul în Loria, Italia.

 2. AMALFI

  Grecia

  Compania AMALFI, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Argintarie. Are sediul în Athens, Grecia.

 3. ARGENTI BATÌ SRL

  Italia

  Compania ARGENTI BATÌ SRL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Argintarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wholesale silverware, silver jewellery, articles in precious metals, și silver for jewellers and goldsmiths. Are sediul în Napoli, Italia.

 4. ZOGRAFOV AND SON LTD.

  Bulgaria

  Compania ZOGRAFOV AND SON LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Argintarie. Are sediul în Sofia, Bulgaria.

 5. ADI-LI DESIGN CO.LTD

  Tailanda

  Compania ADI-LI DESIGN CO.LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Argintarie. Are sediul în Bangkok, Tailanda.

 6. ARGENTERIE ASTROLOGO

  Italia

  Compania ARGENTERIE ASTROLOGO, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Argintarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile silver bonbonniere, photo frame, și silverware items. Are sediul în Roma, Italia.

 7. CARINELLI GROUP SRL

  Italia

  Compania CARINELLI GROUP SRL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Argintarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile silver writing instruments, wholesale gift items, interior decoration, și boys' fashion accessories. Are sediul în Recanati, Italia.

 8. HÕBE

  Spania

  Compania HÕBE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Argintarie. Are sediul în Madsrid, Spania.

 1. SILBERWENSE VDW VON DER WENSE GMBH

  Germania

  Compania SILBERWENSE VDW VON DER WENSE GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Rame si ancadramente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Argintarie, silver gift items, și Argintarie. Are sediul în Hamburg, Germania.

 2. CAPRICCI D'ARGENTO

  Italia

  Compania CAPRICCI D'ARGENTO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Argintarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile bonbonniere, și silver bonbonniere. Are sediul în Scandicci, Italia.

 3. YANVAN BENELUX

  Olanda

  Compania YANVAN BENELUX, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Argintarie. Are sediul în Hilversum, Olanda.

 4. KIARA BIJOUX S.R.L.

  Italia

  Compania KIARA BIJOUX S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Argintarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile jewellery, și jewellery and costume jewellery. Are sediul în Bassano Del Grappa, Italia.

 5. RAFAEL MORENO ORFEBRE

  Spania

  Compania RAFAEL MORENO ORFEBRE, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Orfevrarie si argintarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Argintarie, și Argintarie. Are sediul în Granada, Spania.

 6. SCUTUM

  Italia

  Compania SCUTUM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Argintarie. Are sediul în Napoli, Italia.

 7. ALESSIA ASTROLOGO

  Italia

  Compania ALESSIA ASTROLOGO, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Argintarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile gift items for sweet jars, engraving, bonbonniere boxes, și gift items. Are sediul în Roma, Italia.

 8. WINDHORSE IMPORTS

  Regatul Unit

  Compania WINDHORSE IMPORTS, care își desfășoară activitatea în domeniul Argintarie. Are sediul în Swindon, Regatul Unit.

 9. SILBERSCHMIEDE HOLGER BRÜGGMANN

  Germania

  Compania SILBERSCHMIEDE HOLGER BRÜGGMANN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte metalice de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marcare si etichetare - utilaje, Birou - furnituri, Orfevrarie si argintarie, Argintarie, Marcare si etichetare - utilaje, Birou - furnituri, Orfevrarie si argintarie, și Argintarie. Are sediul în Lüneburg, Germania.

 10. ARGENTERIA FANTASIA

  Italia

  Compania ARGENTERIA FANTASIA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Argintarie. Are sediul în Spinea, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit