• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • ardezie

Rezultate pentru

Ardezie - Import export

 1. ALLBOARDS FRANCE SARL

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania ALLBOARDS FRANCE SARL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Table de scris. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ardezie, și Ardezie. Are sediul în Paris, Franta.

 2. PIEDRAS SEGOVIA

  Spania

  Compania PIEDRAS SEGOVIA, care își desfășoară activitatea în domeniul Ardezie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Placi de ardezie pentru acoperis, pebbles, covered products, Placi de ardezie pentru acoperis, și natural stone. Are sediul în Madrid-Madrid, Spania.

 3. SNSTONES

  Grecia

  Compania SNSTONES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ardezie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile natural stone. Are sediul în Kavala, Grecia.

 4. MÁRMOLES SAN CAYETANO MACAEL

  Spania

  Compania MÁRMOLES SAN CAYETANO MACAEL, care își desfășoară activitatea în domeniul Marmura si piatra naturala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ardezie, quartzite, marble quarries, Ardezie, și pebbles. Are sediul în San Cayetano-Murcia, Spania.

 5. EDDA YAPI MIM.MÜH.INŞ.TAAH.MAD.GID.NAKL.SAN VE DIŞ TIC.A.Ş

  Turcia

  Compania EDDA YAPI MIM.MÜH.INŞ.TAAH.MAD.GID.NAKL.SAN VE DIŞ TIC.A.Ş, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Granit. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marmura si piatra naturala, Scari din piatra, Ardezie, Placi si dale, Marmura si piatra naturala, Scari din piatra, Ardezie, și Placi si dale. Are sediul în Gölbaşi/ankara, Turcia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. PIZARRAS LOMBA SL

  Spania

  Compania PIZARRAS LOMBA SL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Placi de ardezie pentru acoperis. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ardezie, slate boards, Ardezie, tile extraction, și slate for coverings. Are sediul în Sobradelo (carballeda)-Ourense, Spania.

 2. PIZARRAS LOS TRES CUÑADOS

  Spania

  Compania PIZARRAS LOS TRES CUÑADOS, care își desfășoară activitatea în domeniul Ardezie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Placi de ardezie pentru acoperis, Placi de ardezie pentru acoperis, blackboards, working of slate, și slate roofs. Are sediul în O BARCO DE VALDEORRAS - OURENSE, Spania.

 3. VANTO NATURAL STONES, S.R.O.

  Republica Ceha

  Compania VANTO NATURAL STONES, S.R.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Marmura si piatra naturala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Placi si dale, Gresie, Ardezie, Placi si dale, Gresie, și Ardezie. Are sediul în Kunovice, Republica Ceha.

 4. GRANITRANS - TRANSFORMAÇAO DE GRANITOS, LDA.

  Portugalia

  Compania GRANITRANS - TRANSFORMAÇAO DE GRANITOS, LDA., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Marmura si piatra naturala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marmura, Granit, Ardezie, Marmura, Granit, basalt for construction work, și Ardezie. Are sediul în Negrais, Portugalia.

 5. T.V.H.

  Belgia

  Compania T.V.H., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Marmura si piatra naturala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Granit, Ardezie, Granit, white stone, și Ardezie. Are sediul în Peer, Belgia.

 1. CUPA PIZARRAS

  Belgia

  Compania CUPA PIZARRAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Placi de ardezie pentru acoperis. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ardezie, Ardezie, slate roofs, și slates for construction work. Are sediul în Tournai, Belgia.

 2. ARDOSIA SLATE

  Regatul Unit

  Compania ARDOSIA SLATE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ardezie. Are sediul în Gunn, Regatul Unit.

 1. COMERCIALIZADORA DE PIEDRA Y ROCAS, S.L.

  Spania

  Compania COMERCIALIZADORA DE PIEDRA Y ROCAS, S.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Ardezie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale pentru constructii, Natural stonework, Materiale pentru constructii, și ornamental stones and rocks. Are sediul în Camponaraya, Spania.

 2. GALBANOX

  Spania

  Compania GALBANOX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ardezie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile hangers. Are sediul în O Barco De Valdeorras-Ourense, Spania.

 3. HIDEMOR

  Spania

  Compania HIDEMOR, care își desfășoară activitatea în domeniul Marmura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marmura si piatra naturala, Granit, Ardezie, Placarea fatadelor, Marmura si piatra naturala, Granit, Ardezie, și Placarea fatadelor. Are sediul în Castrelo-Cambados-Pontevedra, Spania.

 4. GRANILOURO

  Spania

  Compania GRANILOURO, care își desfășoară activitatea în domeniul Marmura si piatra naturala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marmura, Granit, Ardezie, Marmura, Granit, Ardezie, și industrial indoor flooring. Are sediul în Cerquido - Pontevedra, Spania.

 5. TESERA V.O.S.

  Republica Ceha

  Compania TESERA V.O.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pardoseli industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse din beton si aglomerate pentru constructii, Monumente funerare, Ardezie, Gresie - placi si dale, Produse din beton si aglomerate pentru constructii, Monumente funerare, Ardezie, și Gresie - placi si dale. Are sediul în Ceske Budejovice, Republica Ceha.

 6. PEREIRA GOMES & CARVALHO, LDA

  Portugalia

  Compania PEREIRA GOMES & CARVALHO, LDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Marmura si piatra naturala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ardezie, și Ardezie. Are sediul în Valongo, Portugalia.

 7. ADI ARDESIA DONDERO ITALIA S.N.C.

  Italia

  Compania ADI ARDESIA DONDERO ITALIA S.N.C., este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Ardezie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Placi de ardezie pentru acoperis, rough slate, și Placi de ardezie pentru acoperis. Are sediul în Moconesi, Italia.

 8. KALKWERK RYGOL GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania KALKWERK RYGOL GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Calcar de uz industrial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ardezie, Calcar industrial, Gresie, Ardezie, Calcar industrial, și Gresie. Are sediul în Painten, Germania.

 1. MÄRKER ZEMENT GMBH

  Germania

  Compania MÄRKER ZEMENT GMBH, care își desfășoară activitatea în domeniul Calcar industrial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gresie, Ardezie, Calcar de uz industrial, Gresie, Ardezie, și Calcar de uz industrial. Are sediul în Harburg , Germania.

 2. HILLHOUSE EDGE QUARRIES

  Regatul Unit

  Compania HILLHOUSE EDGE QUARRIES, care își desfășoară activitatea în domeniul Calcar de uz industrial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Calcar industrial, Ardezie, Calcar industrial, și Ardezie. Are sediul în Holmfirth, Regatul Unit.

 3. RAYCOX TURF LTD

  Regatul Unit

  Compania RAYCOX TURF LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Calcar de uz industrial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Calcar industrial, Ardezie, Calcar industrial, și Ardezie. Are sediul în Bristol, Regatul Unit.

 4. GROVE GRANITES LTD

  Regatul Unit

  Compania GROVE GRANITES LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Calcar de uz industrial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Calcar industrial, Ardezie, Calcar industrial, și Ardezie. Are sediul în Retford, Regatul Unit.

 5. SHIRE HILL LTD

  Regatul Unit

  Compania SHIRE HILL LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Calcar de uz industrial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Calcar industrial, Ardezie, Calcar industrial, și Ardezie. Are sediul în Glossop, Regatul Unit.

 6. BAILEYS OF NORFOLK LTD

  Regatul Unit

  Compania BAILEYS OF NORFOLK LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Calcar de uz industrial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Calcar industrial, Ardezie, Calcar industrial, și Ardezie. Are sediul în Norwich, Regatul Unit.

 7. CEMEX LTD

  Regatul Unit

  Compania CEMEX LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Calcar de uz industrial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Calcar industrial, Ardezie, Calcar industrial, și Ardezie. Are sediul în Kendal, Regatul Unit.

 8. CEMEX AGGREGATES

  Regatul Unit

  Compania CEMEX AGGREGATES, care își desfășoară activitatea în domeniul Calcar de uz industrial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Calcar industrial, Ardezie, Calcar industrial, și Ardezie. Are sediul în Loughborough, Regatul Unit.

 9. TULLIALLAN BLACKTOP

  Regatul Unit

  Compania TULLIALLAN BLACKTOP, care își desfășoară activitatea în domeniul Calcar de uz industrial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Calcar industrial, Ardezie, Calcar industrial, și Ardezie. Are sediul în Alloa, Regatul Unit.

 10. STONEGATE

  Regatul Unit

  Compania STONEGATE, care își desfășoară activitatea în domeniul Calcar de uz industrial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Calcar industrial, Ardezie, Calcar industrial, și Ardezie. Are sediul în Hull, Regatul Unit.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit