• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • aprovizionare - alimente

Rezultate pentru

Aprovizionare - alimente - Import export

 1. BSM GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania BSM GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Aprovizionare - alimente. Are sediul în Bielefeld, Germania.

 2. SC TREI G RETAIL EXPRES SRL

  Romania

  Suntem o companie de retail din Oradea cu divizii de: Distributie Vanzari directe prin 8 supermarketuri localizate in Oradea, Beius si Chisineu Cris (jud. Arad) Vanzare En-Gros prin cele doua depozite localizate in Oradea si Beius Detinem 8 supermarketuri localizate in Oradea, Beius si Chisineu Cris (jud. Arad), un depozit in Oradea si un depozit in Beius, jud. Bihor, toate orientate catre desfacerea cu amanuntul sau en-gros a produselor alimentare si de consum casnic. Suntem partenerul de incredere al clientilor nostri orientandu-ne intreaga activitate dupa concepte precum: calitate, servicii excelente, competenta, dinanism, etc. Pornind de la un numar minim de angajati la infiintare, acum, grupul de firme “Trei G” are peste 300 de angajati in cele 10 puncte de lucru. In prezent reteaua de magazine “Trei G” este prezenta in toate cartierele orasului Oradea: Nufarul, Velenta, Decebal, centrul orasului Oradea, Rogerius, Iosia precum si in orasul Beius. Fiecare supermarket are o suprafata de vanzare cuprinsa intre 500 - 3000 m2, locuri de parcare, o variata gama de produse alimentare si nealimentare in numar de peste 10000. Gama diversificată de produse la preturi competitive insotite de servicii de cea mai buna calitate au ca scop sa determine clientul intermediar cat si cel final sa achizitioneze produsul dorit. Prin informarea ritmica despre preferintele clientului compania reuseste sa ofere clientelei stimulentele necesare pentru fidelizarea pe termen lung. V

 3. FILMIR-PROD SRL

  Romania

  Suntem o firma de import export si distributie materii prime pentru industria alimentara alimente uleiuri comestibile si ambalaje din hartie si plastic . Vindem in Romania , uniunea Europeana , Africa si alte tari din alte continente.

 4. ZETWEKA PRINT & PRODUCTION MANAGEMENT BLÄSER GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania ZETWEKA PRINT & PRODUCTION MANAGEMENT BLÄSER GMBH & CO. KG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Aprovizionare - alimente. Are sediul în Köln, Germania.

 5. EUROFOODASTERIOU - ASTERIOU STAMATIS

  Grecia

  Compania EUROFOODASTERIOU - ASTERIOU STAMATIS, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Aprovizionare - alimente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile sunflower oil, și chicken meat. Are sediul în Athens, Grecia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. COSMATOS BROS SHIP SUPPLIES & SERVICES

  Grecia

  Compania COSMATOS BROS SHIP SUPPLIES & SERVICES, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Aprovizionarea navelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aprovizionare - alimente, on-board provisions supplier, Aprovizionare - alimente, roman blinds, și feeders. Are sediul în Thessaloniki-Greece, Grecia.

 2. BSM BESCHAFFUNGSSERVICE MATERIALWIRTSCHAFT PETER HUNDHAUSEN

  Germania

  Compania BSM BESCHAFFUNGSSERVICE MATERIALWIRTSCHAFT PETER HUNDHAUSEN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Aprovizionare - alimente. Are sediul în Mönchengladbach, Germania.

 3. LLC FOOD SYSTEM

  Belarus

  Compania LLC FOOD SYSTEM, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Alimente - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aprovizionare - alimente, food-grade supplies for bars, wholesale of deep-frozen food, Aprovizionare - alimente, și wholesale foodstuffs. Are sediul în Minsk, Belarus.

 4. REGION UNION LTD.

  Ucraina

  Compania REGION UNION LTD., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Aprovizionare - alimente. Are sediul în Kiev, Ucraina.

 5. GP EXPORT LINE

  Grecia

  Compania GP EXPORT LINE, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Aprovizionare - alimente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Paste fainoase, și Paste fainoase. Are sediul în Larisa, Grecia.

 1. GIGAGORA

  Grecia

  Compania GIGAGORA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Aprovizionare - alimente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile food industry, Organic olive oils, hamper creation, și organic products. Are sediul în Nafplio, Grecia.

 2. GROUP7 AG, INTERNATIONAL LOGISTICS

  Germania

  Compania GROUP7 AG, INTERNATIONAL LOGISTICS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatii rutiere - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport aerian de marfuri, Aprovizionare - alimente, Agentii maritime - navlositori, Transporturi exceptionale, Transport aerian de marfuri, Aprovizionare - alimente, Agentii maritime - navlositori, și Transporturi exceptionale. Are sediul în Schwaig, Germania.

 1. GOUSKOU PANAGIOTA ( PANINI )

  Grecia

  Compania GOUSKOU PANAGIOTA ( PANINI ), este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Aprovizionare - alimente. Are sediul în Patra, Grecia.

 2. VETS KLOSKA SHIP SUPPLY

  Belgia

  Compania VETS KLOSKA SHIP SUPPLY, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Aprovizionare - furnituri generale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aprovizionare - alimente, Aprovizionarea navelor, Aprovizionare - alimente, și Aprovizionarea navelor. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 3. ASTAMAR GROUP SRL

  Italia

  Compania ASTAMAR GROUP SRL, care își desfășoară activitatea în domeniul Aprovizionare - alimente. Are sediul în Napoli Porto, Italia.

 4. MASTER S.A.S.

  Italia

  Compania MASTER S.A.S., care își desfășoară activitatea în domeniul Aprovizionarea navelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aprovizionare - alimente, Aprovizionare - furnituri generale, Aprovizionare - alimente, și Aprovizionare - furnituri generale. Are sediul în Genova, Italia.

 5. WESTEAM S.R.L.

  Italia

  Compania WESTEAM S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Aprovizionarea navelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aprovizionare - alimente, Aprovizionare - furnituri generale, Aprovizionare - alimente, și Aprovizionare - furnituri generale. Are sediul în Genova, Italia.

 6. F.I.T.

  Italia

  Compania F.I.T., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Aprovizionarea navelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aprovizionare - alimente, Aprovizionare - furnituri generale, Aprovizionare - alimente, și Aprovizionare - furnituri generale. Are sediul în Taranto, Italia.

 7. CHIEFMAR S.R.L.

  Italia

  Compania CHIEFMAR S.R.L., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Aprovizionarea navelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aprovizionare - alimente, Aprovizionare - furnituri generale, Aprovizionare - alimente, și Aprovizionare - furnituri generale. Are sediul în Genova, Italia.

 8. CARDUCCI 68 DI CARA.I S.N.C

  Italia

  Compania CARDUCCI 68 DI CARA.I S.N.C, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Aprovizionare - alimente. Are sediul în Oristano, Italia.

 1. PINO ZACCARIA

  Belgia

  Compania PINO ZACCARIA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Aprovizionare - alimente. Are sediul în Quaregnon, Belgia.

 2. NEPTUNE VENICE S.R.L.

  Italia

  Compania NEPTUNE VENICE S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Aprovizionarea navelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aprovizionare - alimente, Aprovizionare - furnituri generale, Aprovizionare - alimente, și Aprovizionare - furnituri generale. Are sediul în Venezia, Italia.

 3. VERSILIA TECNICHE MARINE S.R.L.

  Italia

  Compania VERSILIA TECNICHE MARINE S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Aprovizionarea navelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aprovizionare - alimente, Aprovizionare - furnituri generale, Aprovizionare - alimente, și Aprovizionare - furnituri generale. Are sediul în Viareggio, Italia.

 4. YACHTING COOLER DI TORCIGLIANI E TERZANI S.N.C.

  Italia

  Compania YACHTING COOLER DI TORCIGLIANI E TERZANI S.N.C., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Aprovizionarea navelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aprovizionare - alimente, Aprovizionare - furnituri generale, Aprovizionare - alimente, și Aprovizionare - furnituri generale. Are sediul în Viareggio, Italia.

 5. TIMAVO SHIP SUPPLY S.R.L.

  Italia

  Compania TIMAVO SHIP SUPPLY S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Aprovizionarea navelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aprovizionare - alimente, Aprovizionare - furnituri generale, Aprovizionare - alimente, și Aprovizionare - furnituri generale. Are sediul în Monfalcone, Italia.

 6. TRIONFO S.R.L.

  Italia

  Compania TRIONFO S.R.L., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Aprovizionarea navelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aprovizionare - alimente, Aprovizionare - furnituri generale, Aprovizionare - alimente, și Aprovizionare - furnituri generale. Are sediul în Terrasini, Italia.

 7. SIRIUS SHIP MANAGEMENT S.R.L.

  Italia

  Compania SIRIUS SHIP MANAGEMENT S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Agentii maritime - navlositori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aprovizionarea navelor, Aprovizionare - alimente, Aprovizionarea navelor, și Aprovizionare - alimente. Are sediul în Genova, Italia.

 8. ALBERTI S.R.L.

  Italia

  Compania ALBERTI S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Aprovizionarea navelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aprovizionare - alimente, Aprovizionare - furnituri generale, Aprovizionare - alimente, și Aprovizionare - furnituri generale. Are sediul în Trieste, Italia.

 9. HASCO

  Regatul Unit

  Compania HASCO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Aprovizionare - alimente. Are sediul în London, Regatul Unit.

 10. SERMAR DI MOSCONI SERGIO & C. S.N.C.

  Italia

  Compania SERMAR DI MOSCONI SERGIO & C. S.N.C., care își desfășoară activitatea în domeniul Aprovizionarea navelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aprovizionare - alimente, Aprovizionare - furnituri generale, Aprovizionare - alimente, și Aprovizionare - furnituri generale. Are sediul în Sarsina, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit