• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • aplicatii pentru relatii cu clientii privind monitorizarea timpului de raspuns

Rezultate pentru

Aplicatii pentru relatii cu clientii privind monitorizarea timpului de raspuns - Import export

 1. BIZDEV.STORE

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania BIZDEV.STORE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing telefonic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Comunicare, Aplicatii pentru relatii cu clientii privind monitorizarea timpului de raspuns, Comunicare, și Aplicatii pentru relatii cu clientii privind monitorizarea timpului de raspuns. Are sediul în Montpellier, Franta.

 2. INTELLIGENT CONCEPTS

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania INTELLIGENT CONCEPTS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii informatice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Analiza datelor, Aplicatii pentru relatii cu clientii privind monitorizarea timpului de raspuns, Informatii afaceri, Analiza datelor, Aplicatii pentru relatii cu clientii privind monitorizarea timpului de raspuns, și Informatii afaceri. Are sediul în Garges-Les-Gonesse, Franta.

 3. ARIAH CONCEPT

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania ARIAH CONCEPT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Consiliere pentru companii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Consiliere in domeniul strategiilor de marketing, Servicii informatice, Aplicatii pentru relatii cu clientii privind monitorizarea timpului de raspuns, seo, computer assistance maintenance, Consiliere in domeniul strategiilor de marketing, direct marketing services and advice, Marketing/e-marketing consultancy and strategies, și customer assistance centre. Are sediul în Nice, Franta.

 4. ABOWIRE

  Germania

  Compania ABOWIRE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Aplicatii pentru relatii cu clientii privind monitorizarea timpului de raspuns. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plata automata - sisteme, și Plata automata - sisteme. Are sediul în Berlin, Germania.

 5. DORMITO.RE - ACCOMMODATE WELL

  Slovenia

  Compania DORMITO.RE - ACCOMMODATE WELL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Voiaj si turism. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aplicatii pentru relatii cu clientii privind monitorizarea timpului de raspuns, Serviciu hotelier, Turism agricol, Aplicatii de comert electronic, Aplicatii pentru relatii cu clientii privind monitorizarea timpului de raspuns, Serviciu hotelier, Turism agricol, și Aplicatii de comert electronic. Are sediul în Ljubljana, Slovenia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. ECHOLON - MIT SOLUTIONS GMBH

  Germania

  Compania ECHOLON - MIT SOLUTIONS GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - software. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Software de gestiune pentru firme, Aplicatii pentru relatii cu clientii privind monitorizarea timpului de raspuns, Software de gestiune pentru firme, Aplicatii pentru relatii cu clientii privind monitorizarea timpului de raspuns, Software configuration management, și industrial software. Are sediul în Borstel-Hohenraden, Germania.

 2. 360 DIGITAL MARKETING IT SERVICES

  Chile

  Compania 360 DIGITAL MARKETING IT SERVICES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Comert electronic - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marketing online, Aplicatii pentru relatii cu clientii privind monitorizarea timpului de raspuns, Marketing online, dynamic web site creation, și Aplicatii pentru relatii cu clientii privind monitorizarea timpului de raspuns. Are sediul în Puerto Varas, Chile.

 3. ONEEST - SOFTWARE COMPANY

  Republica Moldova

  Compania ONEEST - SOFTWARE COMPANY, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Software de gestiune pentru firme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aplicatii pentru relatii cu clientii privind monitorizarea timpului de raspuns, customised software development, Banking, finance and insurance software, Aplicatii pentru relatii cu clientii privind monitorizarea timpului de raspuns, și Software development outsourcing. Are sediul în Chisinau, Republica Moldova.

 4. SUNFLOWER COMMUNICATIONS

  Ucraina

  Compania SUNFLOWER COMMUNICATIONS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Programe de calculator - consiliere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aplicatii pentru relatii cu clientii privind monitorizarea timpului de raspuns, IP voice management, și Aplicatii pentru relatii cu clientii privind monitorizarea timpului de raspuns. Are sediul în Kiev, Ucraina.

 5. NOCRM.IO

  Franta

  Compania NOCRM.IO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Aplicatii pentru relatii cu clientii privind monitorizarea timpului de raspuns. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile application software for the commercial sector, și erp software. Are sediul în Paris, Franta.

 1. P4X

  Belgia

  Compania P4X, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Multimedia - servicii Internet si Intranet. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Web hosting, Site-uri Internet si Intranet - creare si dezvoltare, E-mail - servicii, Aplicatii pentru relatii cu clientii privind monitorizarea timpului de raspuns, Web hosting, Site-uri Internet si Intranet - creare si dezvoltare, E-mail - servicii, și Aplicatii pentru relatii cu clientii privind monitorizarea timpului de raspuns. Are sediul în Neuville En Condroz, Belgia.

 2. CONSOLIDATE SOFTWARE GMBH & CO KG

  Austria

  Compania CONSOLIDATE SOFTWARE GMBH & CO KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - software. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aplicatii pentru relatii cu clientii privind monitorizarea timpului de raspuns, Aplicatii pentru relatii cu clientii privind monitorizarea timpului de raspuns, și document filing. Are sediul în Dornbirn, Austria.

 1. B FLOWER

  Franta

  Compania B FLOWER, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Formare in domeniul comercial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Consiliere in domeniul sistemelor de gestiune, Aplicatii pentru relatii cu clientii privind monitorizarea timpului de raspuns, Consiliere in domeniul sistemelor de gestiune, și Aplicatii pentru relatii cu clientii privind monitorizarea timpului de raspuns. Are sediul în Cachan, Franta.

 2. DISCOVERY INTECH

  Franta

  Compania DISCOVERY INTECH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Aplicatii pentru relatii cu clientii privind monitorizarea timpului de raspuns. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile ERP - integrated management software, și Supply chain execution. Are sediul în Puteaux, Franta.

 3. SYRCON GMBH

  Germania

  Compania SYRCON GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Aplicatii pentru relatii cu clientii privind monitorizarea timpului de raspuns. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cartele client, Informatii afaceri, customer loyalty, Cartele client, și Informatii afaceri. Are sediul în Berlin, Germania.

 4. INDICUS SOFTWARE

  Spania

  Compania INDICUS SOFTWARE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Programare si software. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aplicatii pentru relatii cu clientii privind monitorizarea timpului de raspuns, e-design, și Aplicatii pentru relatii cu clientii privind monitorizarea timpului de raspuns. Are sediul în Rivas-Vaciamadrid, Spania.

 5. ACCELERIT SERVICES

  Romania

  Compania ACCELERIT SERVICES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Aplicatii pentru relatii cu clientii privind monitorizarea timpului de raspuns. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile software development. Are sediul în Bucharest, Romania.

 6. EASI

  Belgia

  Compania EASI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - software. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aplicatii pentru relatii cu clientii privind monitorizarea timpului de raspuns, Aplicatii pentru relatii cu clientii privind monitorizarea timpului de raspuns, data processing security, și Accounting software. Are sediul în Nivelles, Belgia.

 7. VLC - STRATEGIC DIGITAL SOLUTIONS

  Belgia

  Compania VLC - STRATEGIC DIGITAL SOLUTIONS, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Software de gestiune pentru firme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aplicatii pentru relatii cu clientii privind monitorizarea timpului de raspuns, Creare si dezvoltare de softuri, ERP - integrated management software, POS management software, Aplicatii pentru relatii cu clientii privind monitorizarea timpului de raspuns, și Creare si dezvoltare de softuri. Are sediul în Uccle, Belgia.

 8. WEBCRM UK LIMITED

  Regatul Unit

  Compania WEBCRM UK LIMITED, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Aplicatii pentru relatii cu clientii privind monitorizarea timpului de raspuns. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Customer relations management software. Are sediul în Nottingham, Regatul Unit.

 1. DECONDIA

  Germania

  Compania DECONDIA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Creare si dezvoltare de softuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aplicatii pentru relatii cu clientii privind monitorizarea timpului de raspuns, application software for private companies in the service sector, Web site animation, și Aplicatii pentru relatii cu clientii privind monitorizarea timpului de raspuns. Are sediul în München, Germania.

 2. FRAGOLAWEB

  Franta

  Compania FRAGOLAWEB, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Aplicatii pentru relatii cu clientii privind monitorizarea timpului de raspuns. Are sediul în Vron, Franta.

 3. P-PIT

  Franta

  Compania P-PIT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Aplicatii pentru relatii cu clientii privind monitorizarea timpului de raspuns. Are sediul în Paris, Franta.

 4. ELIXIR SOLUTIONS

  Belgia

  Compania ELIXIR SOLUTIONS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Aplicatii pentru relatii cu clientii privind monitorizarea timpului de raspuns. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile marketing consulting, sales services, ERP - integrated management software, și business consulting services. Are sediul în Brussels, Belgia.

 5. SPINOFFICE CRM

  Olanda

  Compania SPINOFFICE CRM, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Aplicatii pentru relatii cu clientii privind monitorizarea timpului de raspuns. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile E-mail - servicii, crm, Customer relations management software, E-mail - servicii, și software. Are sediul în Den Haag, Olanda.

 6. KAMEE SOFTWARE HOUSE

  Polonia

  Compania KAMEE SOFTWARE HOUSE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Aplicatii pentru relatii cu clientii privind monitorizarea timpului de raspuns. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Web application development. Are sediul în Kraków, Polonia.

 7. TEAMGATE

  Regatul Unit

  Compania TEAMGATE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Software de gestiune pentru firme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aplicatii pentru relatii cu clientii privind monitorizarea timpului de raspuns, Informatii afaceri, Aplicatii pentru relatii cu clientii privind monitorizarea timpului de raspuns, și Informatii afaceri. Are sediul în London, Regatul Unit.

 8. G DESIGN GROUP LLC

  Armenia

  Compania G DESIGN GROUP LLC, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Dezvoltare web. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aplicatii pentru relatii cu clientii privind monitorizarea timpului de raspuns, Web page design, Web services, Aplicatii pentru relatii cu clientii privind monitorizarea timpului de raspuns, și Hotel management software. Are sediul în Yerevan, Armenia.

 9. TOUCHSTONE LTD

  Regatul Unit

  Compania TOUCHSTONE LTD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Software. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aplicatii pentru relatii cu clientii privind monitorizarea timpului de raspuns, și Aplicatii pentru relatii cu clientii privind monitorizarea timpului de raspuns. Are sediul în London, Regatul Unit.

 10. KKVISION GMBH

  Germania

  Compania KKVISION GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Aplicatii pentru relatii cu clientii privind monitorizarea timpului de raspuns. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile marketing services. Are sediul în München, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Aplicatii pentru relatii cu clientii privind monitorizarea timpului de raspuns - Import export

Număr de rezultate

181 Intreprinderile