• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • aparate teletext

Rezultate pentru

Aparate teletext - Import export

 1. REDOFFICE I.K. A/S

  Danemarca

  Compania REDOFFICE I.K. A/S, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier si rafturi pentru birou. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Informatica - microcomputere, Aparate teletext, Birotica - masini si materiale, Reproducerea documentelor - aparate pentru birou, Informatica - microcomputere, Aparate teletext, Birotica - masini si materiale, și Reproducerea documentelor - aparate pentru birou. Are sediul în Fredericia, Danemarca.

 2. PROLAN ELEKTRONIKAI GYAR KFT

  Ungaria

  Compania PROLAN ELEKTRONIKAI GYAR KFT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Telecomunicatii - aparate periferice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aparate teletext, și Aparate teletext. Are sediul în Budapest, Ungaria.

 3. MOBILINE HIRADASTECHNIKAI, TAVKOZLESI GYÁRTÓ, JAVITO KFT

  Ungaria

  Compania MOBILINE HIRADASTECHNIKAI, TAVKOZLESI GYÁRTÓ, JAVITO KFT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Telecomunicatii - aparate periferice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aparate teletext, și Aparate teletext. Are sediul în Budapest, Ungaria.

 4. ADMIRAL BUSINESS SYSTEMS LTD.

  Regatul Unit

  Compania ADMIRAL BUSINESS SYSTEMS LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Reproducerea documentelor - aparate pentru birou. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Faxuri, Aparate teletext, Faxuri, și Aparate teletext. Are sediul în Letchworth, Regatul Unit.

 5. KONICA MINOLTA BUSINESS SOL.NOR.AS

  Norvegia

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. TELEX-NET LTD

  Regatul Unit

 2. PERSONALVORSORGESTIFTUNG DER SCHWEIZERISCHEN TELETEXT AG

  Elvetia

  Compania PERSONALVORSORGESTIFTUNG DER SCHWEIZERISCHEN TELETEXT AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Telecomunicatii - aparate periferice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Telex, și Telex. Are sediul în Biel, Elvetia.