• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • aparate de taiat marmura

Rezultate pentru

Aparate de taiat marmura - Import export

 1. EFARGE MAKINA IMALAT SAN. VE TIC. A.S.

  Turcia

  Compania EFARGE MAKINA IMALAT SAN. VE TIC. A.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Aparate de taiat marmura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile marble, granite and stone sawing machines, fixed bench cutting machines for marble, granite and stone, și hydraulic cutters for marble, granite and stone. Are sediul în Denizli, Turcia.

 2. THIBAUT

  Franta

  Compania THIBAUT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Aparate de taiat marmura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile machining centres, și working of marbles, granites and stones. Are sediul în Vire Cedex, Franta.

 3. SCHIND MACHINES

  Turcia

  Compania SCHIND MACHINES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Aparate de taiat marmura. Are sediul în Nilüfer/bursa, Turcia.

 4. MARMTECH

  Grecia

  Compania MARMTECH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Mine si cariere - utilaje si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aparate de taiat marmura, quarry products, diamond-coated tools for working marble, granite and stone, și Aparate de taiat marmura. Are sediul în Kavala, Grecia.

 5. HERSEN S.L.

  Spania

  Compania HERSEN S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Aparate de taiat marmura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Utilaje pentru prelucrarea marmurei, și Utilaje pentru prelucrarea marmurei. Are sediul în Moncada, Spania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. MARBLES MARMAREOS SRL

  Italia

  Compania MARBLES MARMAREOS SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Marmura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Granit, Aparate de taiat marmura, porphyry, marble objects, Granit, și Aparate de taiat marmura. Are sediul în Arco, Italia.

 2. ACM GLOBAL MAKINE IC VE DIS TICARET A.S.

  Turcia

  Compania ACM GLOBAL MAKINE IC VE DIS TICARET A.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Aparate de taiat marmura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cutting machines for marble, granite and stone, block cutters for marble, granite and stone, și belt polishing machines for marble, granite and stone. Are sediul în Denizli, Turcia.

 3. AKDEMIR MAKINE

  Turcia

  Compania AKDEMIR MAKINE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Aparate de taiat marmura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile block cutters for marble, granite and stone. Are sediul în Ankara, Turcia.

 4. BERTOTTO GIUSEPPE

  Italia

  Compania BERTOTTO GIUSEPPE, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Aparate de taiat marmura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Granit, Utilaje pentru prelucrarea marmurei, Granit, și Utilaje pentru prelucrarea marmurei. Are sediul în Budduso', Italia.

 5. PELLEGRINI MECCANICA ( S.P.A. )

  Italia

  Compania PELLEGRINI MECCANICA ( S.P.A. ), este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Aparate de taiat marmura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Utilaje pentru prelucrarea marmurei, Mecanica generala - cu materialele clientului, Utilaje pentru prelucrarea marmurei, și Mecanica generala - cu materialele clientului. Are sediul în Verona, Italia.

 1. GASPARI MENOTTI S.P.A.

  Italia

  Compania GASPARI MENOTTI S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Aparate de taiat marmura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Utilaje pentru prelucrarea marmurei, milling machines for marble, granite and stone, și Utilaje pentru prelucrarea marmurei. Are sediul în Carrara, Italia.

 2. INDUSTRIE MONTANARI S.R.L.

  San Marino

  Compania INDUSTRIE MONTANARI S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Aparate de taiat marmura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Utilaje pentru prelucrarea marmurei, și Utilaje pentru prelucrarea marmurei. Are sediul în Repubblica Di San Marino, San Marino.

 1. ACHILLI S.R.L.

  Italia

  Compania ACHILLI S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Aparate de taiat marmura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Utilaje pentru prelucrarea marmurei, shearing-machines for construction materials, și Utilaje pentru prelucrarea marmurei. Are sediul în Rimini, Italia.

 2. EUROLAVICA DI PLATANIA GIUSEPPE

  Italia

  Compania EUROLAVICA DI PLATANIA GIUSEPPE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Aparate de taiat marmura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Porfir, Utilaje pentru prelucrarea marmurei, Porfir, și Utilaje pentru prelucrarea marmurei. Are sediul în Pedara, Italia.

 3. A.L.P.E. S.R.L.

  Italia

  Compania A.L.P.E. S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Aparate de taiat marmura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Granit, Porfir, Granit, și Porfir. Are sediul în Bagnolo Piemonte, Italia.

 4. IREN MAKINE ( IREN MACHINE )

  Turcia

  Compania IREN MAKINE ( IREN MACHINE ), este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Aparate de taiat marmura. Are sediul în Ankara, Turcia.

 5. GHINES GROUP S.R.L.

  Italia

  Compania GHINES GROUP S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Aparate de taiat marmura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Utilaje pentru prelucrarea marmurei, jewellery with coral, și Utilaje pentru prelucrarea marmurei. Are sediul în Rimini, Italia.

 6. RIGONI

  Italia

  Compania RIGONI, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Aparate de taiat marmura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Utilaje pentru prelucrarea marmurei, non-powered hand abrasive tools, și Utilaje pentru prelucrarea marmurei. Are sediul în Scorze', Italia.

 7. METALONEGRAIS,LDA

  Portugalia

  Compania METALONEGRAIS,LDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Aparate de taiat marmura. Are sediul în Negrais, Portugalia.

 8. ITALMECC S.R.L.

  Italia

  Compania ITALMECC S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Aparate de taiat marmura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Utilaje pentru prelucrarea marmurei, water clarification plants and equipment, și Utilaje pentru prelucrarea marmurei. Are sediul în Schio, Italia.

 1. GMM S.P.A.

  Italia

  Compania GMM S.P.A., care își desfășoară activitatea în domeniul Aparate de taiat marmura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Utilaje pentru prelucrarea marmurei, milling machines, și Utilaje pentru prelucrarea marmurei. Are sediul în Schio, Italia.

 2. WSP S.R.L.

  Italia

  Compania WSP S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Aparate de taiat marmura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Utilaje pentru prelucrarea marmurei, și Utilaje pentru prelucrarea marmurei. Are sediul în Busto Arsizio, Italia.

 3. BIG GRANITI S.R.L.

  Italia

  Compania BIG GRANITI S.R.L., este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Aparate de taiat marmura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Utilaje pentru prelucrarea marmurei, block cutters for the building trade, și Utilaje pentru prelucrarea marmurei. Are sediul în Rivoli Veronese, Italia.

 4. LA GRANITI SERVICE S.R.L.

  Italia

  Compania LA GRANITI SERVICE S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Aparate de taiat marmura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Utilaje pentru prelucrarea marmurei, și Utilaje pentru prelucrarea marmurei. Are sediul în Villaga, Italia.

 5. M.M.G. S.R.L.

  Italia

  Compania M.M.G. S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Marmura si piatra naturala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aparate de taiat marmura, Marmura, Aparate de taiat marmura, și Marmura. Are sediul în Carrara, Italia.

 6. BM S.R.L.

  Italia

  Compania BM S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Aparate de taiat marmura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Utilaje pentru prelucrarea marmurei, cutting machines for marble, granite and stone, și Utilaje pentru prelucrarea marmurei. Are sediul în Montorso Vicentino, Italia.

 7. INCIMAR S.R.L.

  Italia

  Compania INCIMAR S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Aparate de taiat marmura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Utilaje pentru prelucrarea marmurei, cutting machines for marble, granite and stone, și Utilaje pentru prelucrarea marmurei. Are sediul în Cento, Italia.

 8. QUARRY ASSISTANCE S.R.L.

  Italia

  Compania QUARRY ASSISTANCE S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Aparate de taiat marmura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Utilaje pentru prelucrarea marmurei, cut optimisation systems, și Utilaje pentru prelucrarea marmurei. Are sediul în Massa, Italia.

 9. OFFICINE ARENA S.R.L.

  Italia

  Compania OFFICINE ARENA S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Aparate de taiat marmura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Utilaje pentru prelucrarea marmurei, jewellery with diamonds, și Utilaje pentru prelucrarea marmurei. Are sediul în Grezzana, Italia.

 10. D ZAMBELIS GR

  Grecia

  Compania D ZAMBELIS GR, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Aparate de taiat marmura. Are sediul în Μεταμορφωση, Grecia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit