• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • apa minerala naturala

Rezultate pentru

Apa minerala naturala - Import export

 1. DRINK SHOP ONLINE

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania DRINK SHOP ONLINE, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Italia. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bauturi - import-export, Bere, Apa minerala naturala, Sampanie si vinuri spumante, liquors, Drink Shop Online wines, home-made beer, Bauturi - import-export, și Online sales of beer. Are sediul în Nave, Italia.

 2. DINÇ SU

  Turcia

  Compania DINÇ SU, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Apa minerala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Apa minerala naturala, Producerea apei, natural waters, spring water, Apa minerala naturala, și Producerea apei. Are sediul în Domaniç, Turcia.

 3. OXYGEN GLOBAL BRANDS LTD

  Regatul Unit

  Compania OXYGEN GLOBAL BRANDS LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Apa minerala naturala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile health mineral waters, spring water, și drinking water - function. Are sediul în Windsor, Regatul Unit.

 4. BOTELLEROS CMA

  Spania

  Compania BOTELLEROS CMA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Apa minerala naturala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Containere, bottle rack, Containere, și rack. Are sediul în Hostalric, Spania.

 5. AGUA SANA

  Spania

  Compania AGUA SANA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Apa minerala naturala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Apa minerala, și Apa minerala. Are sediul în Baiona-Pontevedra, Spania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. WATERBOY LTD

  Regatul Unit

  Compania WATERBOY LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Apa minerala naturala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fantani automate, water cooler, și Fantani automate. Are sediul în Rawtenstall, Regatul Unit.

 2. ISTOK

  Rusia

  Compania ISTOK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Apa minerala naturala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wholesale mineral water, și non-alcoholic drinks. Are sediul în Penza, Rusia.

 3. SICIL ACQUE MINERALI SRL

  Italia

  Compania SICIL ACQUE MINERALI SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Producerea apei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Apa - productie si distributie, Apa minerala carbogazificata, Apa minerala, Apa minerala naturala, Apa - productie si distributie, Apa minerala carbogazificata, Apa minerala, și Apa minerala naturala. Are sediul în Modica, Italia.

 4. FONTI PREALPI S.R.L.

  Italia

  Compania FONTI PREALPI S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Apa minerala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Apa minerala naturala, Apa minerala carbogazificata, carbonated beverages, Apa minerala naturala, și Apa minerala carbogazificata. Are sediul în Almè, Italia.

 5. AQUA ANA MESRUBAT A.S.

  Turcia

  Compania AQUA ANA MESRUBAT A.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bauturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Apa minerala naturala, și Apa minerala naturala. Are sediul în Bursa, Turcia.

 1. ESPACE EDENA

  Réunion

  Compania ESPACE EDENA, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Apa minerala naturala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile custom fountains. Are sediul în La Possession, Réunion.

 2. ÁGUA DO FASTIO - COMÉRCIO E ENGARRAFAMENTO DE ÁGUAS MINERAIS S.A.

  Portugalia

  Compania ÁGUA DO FASTIO - COMÉRCIO E ENGARRAFAMENTO DE ÁGUAS MINERAIS S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Apa minerala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Apa minerala naturala, și Apa minerala naturala. Are sediul în Santinhos, Portugalia.

 1. AGUA MINERAL CRISTALINA, S.L

  Spania

  Compania AGUA MINERAL CRISTALINA, S.L, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Apa minerala naturala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Apa minerala, Apa minerala, oligo-mineral waters, plain oligo-mineral waters, și wholesale mineral water. Are sediul în Molina De Segura, Spania.

 2. INTEXIMA DIS TICARET AS

  Turcia

  Compania INTEXIMA DIS TICARET AS, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Apa minerala naturala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Biologica - alimentatie, Automotive parts, Biologica - alimentatie, Food vacuum packing machine, și honey separators for beekeeping. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 3. YOI WATER SL

  Spania

  Compania YOI WATER SL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Apa minerala naturala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Producerea apei, Servicii de ambalare, Producerea apei, biodegradable packaging, și Servicii de ambalare. Are sediul în Saldaña, Spania.

 4. BALTIJOS MINERALINIU VANDENU KOMPANIJA, UAB

  Lituania

  Compania BALTIJOS MINERALINIU VANDENU KOMPANIJA, UAB, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sifon. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Apa minerala naturala, Apa minerala carbogazificata, Băuturi nealcolizate, Bauturi - import-export, Apa minerala naturala, Apa minerala carbogazificata, Băuturi nealcolizate, și Bauturi - import-export. Are sediul în TELSIAI, Lituania.

 5. PANTUREX GLOBAL TRADE COMPANY

  Turcia

  Compania PANTUREX GLOBAL TRADE COMPANY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Apa minerala naturala. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 6. ALVINA

  Franta

  Compania ALVINA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Apa minerala naturala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile food additives, natural medicines, și naturopathic products. Are sediul în Alvignac, Franta.

 7. WATER WORLD SOLUTION (WWS) SA

  Franta

  Compania WATER WORLD SOLUTION (WWS) SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Apa minerala naturala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Producerea apei, Apa - instalatii si echipamente de extractie, research and development in the water supply and transport sector, drinking water supply, Producerea apei, și Apa - instalatii si echipamente de extractie. Are sediul în Aix En Provence, Franta.

 8. MFU FOREIGN TRADE

  Turcia

  Compania MFU FOREIGN TRADE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Apa minerala naturala. Are sediul în Konya, Turcia.

 1. YAZICI MAKINA KAPLAMA VE GIDA SANAYI TICARET LIMITED SIRKETI

  Turcia

  Compania YAZICI MAKINA KAPLAMA VE GIDA SANAYI TICARET LIMITED SIRKETI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Apa minerala naturala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambalaje - societati, și Ambalaje - societati. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. GREEN LAKE

  Turcia

  Compania GREEN LAKE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Apa minerala naturala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Food Manufacturer, și export. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 3. ORECHEM FOREIGN TRADE IMPORT EXPORT.

  Turcia

  Compania ORECHEM FOREIGN TRADE IMPORT EXPORT., este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export - agenti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Apa minerala naturala, advertising signs, heat insulation panels, supermarket baskets, și Apa minerala naturala. Are sediul în Konya, Turcia.

 4. VILLERS MONOPOLE

  Belgia

  Compania VILLERS MONOPOLE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bauturi racoritoare carbogazoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Apa minerala, Apa minerala naturala, Apa minerala carbogazificata, Apa minerala, Apa minerala naturala, Apa minerala carbogazificata, și Sparkling fruit-flavoured water. Are sediul în Villers-Le-Gambon, Belgia.

 5. FOOD & MOOD SRO

  Slovacia

  Compania FOOD & MOOD SRO, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Apa minerala naturala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Comert international - consiliere, și Comert international - consiliere. Are sediul în Trnava, Slovacia.

 6. THE DRINK STORE WHOLESALE LIMITED

  Regatul Unit

  Compania THE DRINK STORE WHOLESALE LIMITED, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Bauturi racoritoare carbogazoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Apa minerala naturala, Bere, scotch whisky, energy drinks, Apa minerala naturala, și Bere. Are sediul în West Yorkshire, Regatul Unit.

 7. GRIESBACHER MINERAL UND HEILQUELLEN GMBH

  Germania

  Compania GRIESBACHER MINERAL UND HEILQUELLEN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bauturi racoritoare carbogazoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sucuri de fructe si legume, Apa minerala, Apa minerala naturala, Alcool si bauturi alcoolice, Sucuri de fructe si legume, Apa minerala, Apa minerala naturala, și Alcool si bauturi alcoolice. Are sediul în Bad Peterstal-Griesbach, Germania.

 8. HANSA-HEEMANN AG

  Germania

  Compania HANSA-HEEMANN AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bauturi racoritoare carbogazoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sucuri de fructe si legume, Apa minerala, Apa minerala naturala, Alcool si bauturi alcoolice, Sucuri de fructe si legume, Apa minerala, Apa minerala naturala, și Alcool si bauturi alcoolice. Are sediul în Malsfeld, Germania.

 9. SWISS WATERS INTERNATIONAL

  Elvetia

  Compania SWISS WATERS INTERNATIONAL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Bauturi racoritoare carbogazoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sucuri de fructe si legume, Apa minerala, Apa minerala naturala, Apa minerala carbogazificata, Sucuri de fructe si legume, Apa minerala, Apa minerala naturala, și Apa minerala carbogazificata. Are sediul în Meggen, Elvetia.

 10. RICKERTSEN PRODUKTIONSGESELLSCHAFT MBH

  Germania

  Compania RICKERTSEN PRODUKTIONSGESELLSCHAFT MBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bauturi racoritoare carbogazoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sucuri de fructe si legume, Apa minerala, Apa minerala naturala, Alcool si bauturi alcoolice, Sucuri de fructe si legume, Apa minerala, Apa minerala naturala, și Alcool si bauturi alcoolice. Are sediul în Reinbek, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Apa minerala naturala - Import export

Număr de rezultate

29.894 Intreprinderile