• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • anvelope

Rezultate pentru

Anvelope - Import export

 1. TRUXX TYRES

  Belgia

  Verified by europages badge

  Truxx Tyres specialises in tyre imports-exports for heavy goods vehicles. We sell the top brands worldwide. Our main markets are: France, Italy, Belgium, Spain and Germany. We only deliver to professionals. We never deliver to final consumers, thus respecting our clients who are true partners. We permanently have a stock of tyres for HGV's, semi-trailers and coaches for all common European sizes at competitive prices.

 2. RAOUL LENOIR

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania RAOUL LENOIR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Echipamente magnetice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mine si cariere - utilaje si material, Centrale electrice, Anvelope, metals separator, circular electromagnets, permanent magnets, rectangular electromagnets, magnetic levitation, și magnetic lifters. Are sediul în Cosnes Et Romain, Franta.

 3. OTTO KUHLMANN AUTOMOTIVE SYSTEM-PARTS GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania OTTO KUHLMANN AUTOMOTIVE SYSTEM-PARTS GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Anvelope. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Clamping rings, Support rings, tightening clamps, Single wire rings, Cable beads, Bead cores, Reinforcement, Insertion wires, și Air springs. Are sediul în Hemer, Germania.

 4. ATF TRAIDING 2

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania ATF TRAIDING 2, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Anvelope si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Componente pentru materiale pneumatice, Instalatii pneumatice, Utilaje pneumatice, Anvelope, Componente pentru materiale pneumatice, Instalatii pneumatice, Utilaje pneumatice, și Anvelope. Are sediul în Digoin, Franta.

 5. GO GOMMA INTERNATIONAL

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania GO GOMMA INTERNATIONAL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Anvelope. Are sediul în Pisa, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. DIMEXCO GROUP

  Belgia

  Verified by europages badge

  Compania DIMEXCO GROUP, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Piese de schimb pentru automobile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piese de schimb pentru camioane si remorci, Anvelope, Compresoare, Filtre pentru autoturisme, camioane, utilaje pentru constructii, large stock skf bearings, Alternators, motor vehicle starter motors, Piese de schimb pentru camioane si remorci, și Anvelope. Are sediul în Rixensart, Belgia.

 2. AUTOSERVICE 2000 & C. S.N.C.

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania AUTOSERVICE 2000 & C. S.N.C., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule - componente si piese mecanice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Anvelope, și Anvelope. Are sediul în Medesano, Italia.

 3. SOUEI DEPANNAGE

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania SOUEI DEPANNAGE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Automobile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Anvelope, Ambreiaje, Bare de protectie, Repararea vehiculelor, Anvelope, Ambreiaje, Bare de protectie, și Repararea vehiculelor. Are sediul în Chevilly-Larue, Franta.

 4. S.C.RUBBER CAR S.R.L.

  Romania

  Rubber Car este un atelier si magazin situat in Timisoara, care comercializeaza jante si anvelope noi si second hand de cea mai buna calitate.Scopul Rubber Car este acela de a oferi clientilor o garantie a calitatii serviciilor si produselor, dovedita de personalul instruit, experienta, precum si de increderea pe care clientii nostri o acorda. Atelierul Rubber Car asigura servicii de calitate precum: montajul unei game extinse de anvelope de turism, camionete si 4×4, pe jante de la 12 la 26 inch, echilibrat roti, indreptat si roluit jante auto din aliaj, aluminiu, tabla sau otel, presiune cu azot in anvelope, diverse reparatii la roti, anvelope auto, jante aliaj, jante tabla.

 5. STEFFCO ANVELOPE

  Romania

  Vindem anvelope de vara, cauciucuri de iarna, anvelope 4x4 - cauciucuri off road, anvelope agricole si industriale la preturi avantajoase. Oferim, de asemenea, orice fel de informatie de ordin tehnic utila in alegerea anvelopelor potrivite nevoilor dumneavoastra.

 1. S.C.SWISO IMPEX S.R.L.

  Romania

  Compania noastra se ocupa cu comercializarea anvelopelor de automobil si camion.Suntem interesati de cumpararea anvelopelor

 2. OTREM GLOBAL TIRE SUPPLIES

  Belgia

  Compania OTREM GLOBAL TIRE SUPPLIES, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Anvelope. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Anvelope si accesorii, rubber articles for the mining industry, earthmoving, Tyre export, și Anvelope si accesorii. Are sediul în Maasmechelen, Belgia.

 1. LAUGFS EUROPE BV

  Olanda

  Compania LAUGFS EUROPE BV, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Anvelope. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile tyres for industrial vehicles, și tyres for farm machinery. Are sediul în Zevenaar, Olanda.

 2. QINGDAO KUNHUA MACHINERY.CO.,LTD

  China

  Compania QINGDAO KUNHUA MACHINERY.CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Anvelope. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wheelbarrows, și motorcycle and scooter tyres. Are sediul în Qingdao, China.

 3. GREEN-FILL BV

  Olanda

  Compania GREEN-FILL BV, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Anvelope. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile lead coating. Are sediul în Hedel, Olanda.

 4. QINGDAO KETER TYRE COMPANY

  China

  Compania QINGDAO KETER TYRE COMPANY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Anvelope. Are sediul în Qingdao, China.

 5. BERNAERTS TYRES INTERNATIONAL

  Belgia

  Compania BERNAERTS TYRES INTERNATIONAL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Anvelope. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile lorry tyres, și truck tyres. Are sediul în Brasschaat, Belgia.

 6. RAINERI GOMME S.A.S. DI RAINERI ROBERTO E C.

  Italia

  Compania RAINERI GOMME S.A.S. DI RAINERI ROBERTO E C., este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Anvelope. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile balancing, tyres, tyres for industrial vehicles, și tyres for farm machinery. Are sediul în Castegnato, Italia.

 7. QINGDAO HUIFUXIN TYRE TRADING COMPANY

  China

  Compania QINGDAO HUIFUXIN TYRE TRADING COMPANY, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Anvelope. Are sediul în Gaomi, China.

 8. IMPORT - EXPORT DI BUCCHINO DAVIDE

  Italia

  Compania IMPORT - EXPORT DI BUCCHINO DAVIDE, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Anvelope. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile used tyre, și truck tyres. Are sediul în Busto Arsizio, Italia.

 1. RECICLATGES ARBECA

  Spania

  Compania RECICLATGES ARBECA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Anvelope. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cauciuc, Anvelope resapate, Rubber wheels, Cauciuc, rollers, și Anvelope resapate. Are sediul în Arbeca-Lleida, Spania.

 2. KIMEKS CO, LTD

  Ucraina

  Compania KIMEKS CO, LTD, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Anvelope. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile tractor tyres, și tyres for farm machinery. Are sediul în Kiev, Ukraine, Ucraina.

 3. AUTOPARTSTRADING

  Italia

  Compania AUTOPARTSTRADING, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Anvelope. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile used tyre. Are sediul în Torino, Italia.

 4. TYRES IN CHEDDAR

  Regatul Unit

  Compania TYRES IN CHEDDAR, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Anvelope. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile motor vehicle tyres, tyre fitting, tyre replacement, și snow tyres. Are sediul în Cheddar, Regatul Unit.

 5. ROAD TYRES LTD

  Regatul Unit

  Compania ROAD TYRES LTD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Anvelope. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile truck tyres. Are sediul în Amersham, Regatul Unit.

 6. PHROMAC

  Belgia

  Compania PHROMAC, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc - produse pentru automobile si transporturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Anvelope, Anvelope, teeth for excavators, și cog wheels. Are sediul în Assenede, Belgia.

 7. ESKATE ROHRVERBINDUNGSTECHNIK GMBH

  Germania

  Compania ESKATE ROHRVERBINDUNGSTECHNIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tevi si conducte din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Racorduri din metale feroase pentru tevarie, Anvelope, Rame, Racorduri din metale feroase pentru tevarie, collars, Anvelope, și Rame. Are sediul în Hille-Unterlübbe, Germania.

 8. ÖZKA TIRE RUBBER INC.

  Turcia

  Compania ÖZKA TIRE RUBBER INC., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Anvelope. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile tractor tyres, și heat tyres. Are sediul în Kocaeli, Turcia.

 9. UK TYRE TECHNICIANS LTD

  Regatul Unit

  Compania UK TYRE TECHNICIANS LTD, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Anvelope. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile truck tyres, și tractor tyres. Are sediul în Grantham, Regatul Unit.

 10. BIBUS FRANCE

  Franta

  Compania BIBUS FRANCE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Anvelope. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile design of hydraulic systems, și mechatronics. Are sediul în Chaponnay, Franta.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Anvelope - Import export

Număr de rezultate

3.680 Intreprinderile