• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • anvelope

Rezultate pentru

Anvelope - Import export

 1. ROLKO KOHLGRÜBER GMBH

  Germania

  Rolko Kohlgrüber GmbH este unul dintre cei mai importanți producători mondiali de accesorii pentru reabilitare, accesorii pentru scaune rulante și accesorii pentru paturi de spital, precum și roți, roți și componente pentru companii care acoperă o gamă largă de industrii. Cu sediul central în Germania și locații strategice în Danemarca, Țările de Jos, SUA, precum și producția separată în China, compania garantează sfaturi de încredere, suport și livrare rapidă în întreaga lume. Producătorii și dealerii din peste 80 de țări își pun încrederea în gama extinsă de produse Rolko, inclusiv roți, anvelope, soluții pentru anvelope rezistente la perforare și componente suplimentare pentru scaune cu rotile și echipamente de reabilitare, dar și ajutoare pentru reabilitare, cum ar fi rampe pentru scaune cu rotile, rezistente la intemperii. îmbrăcăminte și ajutoare pentru transfer, precum și ajutoare pentru ridicare în picioare, role de protecție de perete și sisteme de sprijin pentru paturile de spital. În plus, cu roți, roți și role de încredere, anvelope, piston de indexare, osii și componente suplimentare pentru producători și dealeri din diverse sectoare industriale, cum ar fi echipamente agricole, vehicule pentru copii, echipamente de transport, tehnologie de transport, echipamente sportive, echipamente de curățare, inginerie mecanică , amenajări de magazine sau remorci pentru bărci, Rolko vă stă la dispoziție cu ajutor și sfaturi.

 2. BERNAERTS TYRES INTERNATIONAL

  Belgia

  Mr Bernaerts founded Belgium's first tyre trading company in 1970 with the talent and passion for which he is famous. The head office is located in Antwerp. The company imperceptibly went from a sales activity to one of Europe's largest distributors and wholesalers. All the major brands are available with a worldwide and rapid distribution network: Michelin, Bridgestone, Firestone, Good Year, Pirelli, Dunlop, Optima, Fulda, Continental, Roadstone, Kleber, Silverstone, Uniroyal, ...

 3. TRUXX TYRES

  Belgia

  Truxx Tyres specialises in tyre imports-exports for heavy goods vehicles. We sell the top brands worldwide. Our main markets are: France, Italy, Belgium, Spain and Germany. We only deliver to professionals. We never deliver to final consumers, thus respecting our clients who are true partners. We permanently have a stock of tyres for HGV's, semi-trailers and coaches for all common European sizes at competitive prices.

 4. RAOUL LENOIR

  Franta

 5. OTTO KUHLMANN AUTOMOTIVE SYSTEM-PARTS GMBH

  Germania

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. ATF TRAIDING 2

  Franta

 2. RAINERI GOMME S.A.S. DI RAINERI ROBERTO E C.

  Italia

 3. DIMEXCO GROUP

  Belgia

 4. GO GOMMA INTERNATIONAL

  Italia

 5. SOUEI DEPANNAGE

  Franta

 1. BAU' EMANUEL

  Italia

 2. AUTOSERVICE 2000 & C. S.N.C.

  Italia

 1. S.C.RUBBER CAR S.R.L.

  Romania

  Rubber Car este un atelier si magazin situat in Timisoara, care comercializeaza jante si anvelope noi si second hand de cea mai buna calitate.Scopul Rubber Car este acela de a oferi clientilor o garantie a calitatii serviciilor si produselor, dovedita de personalul instruit, experienta, precum si de increderea pe care clientii nostri o acorda. Atelierul Rubber Car asigura servicii de calitate precum: montajul unei game extinse de anvelope de turism, camionete si 4×4, pe jante de la 12 la 26 inch, echilibrat roti, indreptat si roluit jante auto din aliaj, aluminiu, tabla sau otel, presiune cu azot in anvelope, diverse reparatii la roti, anvelope auto, jante aliaj, jante tabla.

 2. STEFFCO ANVELOPE

  Romania

  Vindem anvelope de vara, cauciucuri de iarna, anvelope 4x4 - cauciucuri off road, anvelope agricole si industriale la preturi avantajoase. Oferim, de asemenea, orice fel de informatie de ordin tehnic utila in alegerea anvelopelor potrivite nevoilor dumneavoastra.

 3. OTREM GLOBAL TIRE SUPPLIES

  Belgia

 4. LAUGFS EUROPE BV

  Olanda

 5. QINGDAO KUNHUA MACHINERY.CO.,LTD

  China

 6. GREEN-FILL BV

  Olanda

 7. QINGDAO KETER TYRE COMPANY

  China

 8. RECICLATGES ARBECA

  Spania

 1. IMPORT - EXPORT DI BUCCHINO DAVIDE

  Italia

 2. QINGDAO HUIFUXIN TYRE TRADING COMPANY

  China

 3. KIMEKS CO, LTD

  Ucraina

 4. SUNSET TIRES CORPORATION LIMITED

  Paraguay

 5. AUTOPARTSTRADING

  Italia

 6. TYRES IN CHEDDAR

  Regatul Unit

 7. ROAD TYRES LTD

  Regatul Unit

 8. RATTI GOMME SNC DI RATTI ENRICO E RATTI RENATO

  Italia

 9. BIBUS FRANCE

  Franta

 10. ESKATE ROHRVERBINDUNGSTECHNIK GMBH

  Germania

Filtre

Rezultate pentru

Anvelope - Import export

Număr de rezultate

3.682 intreprinderile