• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • anvelope pentru roti si rotite

Rezultate pentru

Anvelope pentru roti si rotite - Import export

 1. STEFFCO ANVELOPE

  Romania

  Vindem anvelope de vara, cauciucuri de iarna, anvelope 4x4 - cauciucuri off road, anvelope agricole si industriale la preturi avantajoase. Oferim, de asemenea, orice fel de informatie de ordin tehnic utila in alegerea anvelopelor potrivite nevoilor dumneavoastra.

 2. ROYAL TYRES PVT. LTD.

  India

  Compania ROYAL TYRES PVT. LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Anvelope pentru roti si rotite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Spare parts - forklift trucks, și industrial trailers. Are sediul în Chennai, India.

 3. STE BINDER ET JENNY

  Franta

  Compania STE BINDER ET JENNY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Roti speciale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Anvelope pentru roti si rotite, Roti si rotite din cauciuc, Roti si rotite, Roti si rotite pentru manevrare, Anvelope pentru roti si rotite, Roti si rotite din cauciuc, Roti si rotite, și Roti si rotite pentru manevrare. Are sediul în Eckbolsheim, Franta.

 4. PNEU EXPERT IMPEX S.R.L.

  Romania

  Compania PNEU EXPERT IMPEX S.R.L., este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Roti speciale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Anvelope pentru roti si rotite, Anvelope, Anvelope pentru roti si rotite, și Anvelope. Are sediul în Brasov, Romania.

 5. WILH. WISSNER GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania WILH. WISSNER GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Anvelope pentru roti si rotite. Are sediul în Göppingen, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. INTER WHEELS

  Belgia

  Compania INTER WHEELS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura si silvicultura - masini si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tractoare si remorci agricole, Agricultura - instalatii si echipamente, Anvelope pentru roti si rotite, Tractoare si remorci agricole, Agricultura - instalatii si echipamente, Anvelope pentru roti si rotite, și impellers. Are sediul în Dendermonde, Belgia.

 2. PROMERT AUTOMOTIVE LLC

  Turcia

  Compania PROMERT AUTOMOTIVE LLC, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Petrol - distributie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Anvelope pentru roti si rotite, Anvelope, spare parts, Auto parts, Anvelope pentru roti si rotite, și Anvelope. Are sediul în Bursa, Turcia.

 3. EXAL

  Belgia

  Compania EXAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Anvelope pentru roti si rotite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Biciclete - componente si piese, Biciclete - componente si piese, și rims for bicycles. Are sediul în Hoogstraten, Belgia.

 4. TAMU MACHINE

  Turcia

  Compania TAMU MACHINE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Aluminiu si aliaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Anvelope pentru roti si rotite, Vehicule - accesorii si echipamente, kitchen items, Anvelope pentru roti si rotite, și Vehicule - accesorii si echipamente. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 5. BELSHINTORGSERVIS

  Belarus

  Compania BELSHINTORGSERVIS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Anvelope pentru roti si rotite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn - produse pentru tratare, foodstuffs, și Lemn - produse pentru tratare. Are sediul în Minsk, Belarus.

 1. RUELLE SERVICES S.R.L.

  Romania

  Compania RUELLE SERVICES S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Anvelope - utilaje de fabricare si resapare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Anvelope pentru roti si rotite, Anvelope, Anvelope - produse pentru reparare, Anvelope si accesorii, Anvelope pentru roti si rotite, Anvelope, Anvelope - produse pentru reparare, și Anvelope si accesorii. Are sediul în Buftea, Romania.

 2. EUROTYPA

  Grecia

  Compania EUROTYPA, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Anvelope pentru roti si rotite. Are sediul în MAGOULA, Grecia.

 1. BOHLE U K LTD

  Regatul Unit

  Compania BOHLE U K LTD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Roti si rotite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Anvelope pentru roti si rotite, și Anvelope pentru roti si rotite. Are sediul în Shrewsbury, Regatul Unit.

 2. SAIKO ZAKLAD PRODUKCYJNO HANDLOWY

  Polonia

  Compania SAIKO ZAKLAD PRODUKCYJNO HANDLOWY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Roti si rotite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Anvelope pentru roti si rotite, și Anvelope pentru roti si rotite. Are sediul în Suchy Las, Polonia.

 3. QINGDAO HUIFUXIN TYRE CO.,LTD

  China

  Compania QINGDAO HUIFUXIN TYRE CO.,LTD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Anvelope pentru roti si rotite. Are sediul în Gaomi City, China.

 4. AZZOPARDI PETER

  Malta

 5. SIRSAN TEKERLEK SANAYI ITHALAT IHRACAT VE TICARET LIMITED SIRKETI

  Turcia

 6. SAMA SERVICE GRUP SA

  Romania

 7. KÁDÁR GUMI KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT.

  Ungaria

 8. BLICKLE RÄDER+ROLLEN GMBH U. CO. KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Blickle is one of the world's leading producers of wheels and castors. The company stocks over 30, 000 different products in its standard range. Blickle develops special solutions for special requirements. Today, the company produces more than 15 million wheels, swivel and fixed castors annually. The wheels and castors can be used in all kinds of machinery and transportation devices, such as in intralogistics, mechanical and plant engineering and the food industry. The company was founded in 1953. Blickle initially manufactured wheelbarrow wheels. This resulted in a range of high-quality wheels, swivel and fixed castors. In 1967, the first overseas sales company was established. Today, Blickle is represented by 21 dedicated sales companies in Europe, North America, Asia and Australia, as well as by exclusive agencies in over 120 countries worldwide.

 1. TECNO RUOTE GROUP S.R.L.

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania TECNO RUOTE GROUP S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Roti si rotite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Roti si rotite din cauciuc, industrial wheels, wheels and castors, plastic wheels, Roti si rotite din cauciuc, manufacture of wheels, nylon wheels, wheels for trolleys, și polyrethene wheels. Are sediul în Brendola, Italia.

 2. A.R.E.S.

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania A.R.E.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Roti si rotite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Roti si rotite pentru carucioare industriale, și Roti si rotite pentru carucioare industriale. Are sediul în Baranzate, Italia.

 3. FRANCIA CATENE

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania FRANCIA CATENE, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Lanturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Palane si troliuri, Roti si rotite pentru manevrare, Roti si rotite pentru carucioare industriale, Palane si troliuri, Roti si rotite pentru manevrare, și Roti si rotite pentru carucioare industriale. Are sediul în Castel Maggiore, Italia.

 4. PRONTO RUOTA S.R.L.

  Italia

  Compania PRONTO RUOTA S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Roti si rotite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Anticorozive - produse chimice, Anvelope si accesorii, Anticorozive - produse chimice, și Anvelope si accesorii. Are sediul în Brescia, Italia.

 5. GOMMA - CAR SERVICE S.R.L.

  Italia

  Compania GOMMA - CAR SERVICE S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Anvelope si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Roti si rotite, Roti si rotite din cauciuc, Roti si rotite, și Roti si rotite din cauciuc. Are sediul în Montechiarugolo, Italia.

 6. ROCAMORA

  Maroc

  Compania ROCAMORA, care își desfășoară activitatea în domeniul Anvelope si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Roti si rotite, și Roti si rotite. Are sediul în Casablanca, Maroc.

 7. ROTAGRI S.R.L.

  Italia

  Compania ROTAGRI S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Roti si rotite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Anvelope si accesorii, Roti si rotite din cauciuc, Anvelope si accesorii, și Roti si rotite din cauciuc. Are sediul în Ferrara, Italia.

 8. SPELTA PNEUS DI SPELTA LODOVICO

  Italia

  Compania SPELTA PNEUS DI SPELTA LODOVICO, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Anvelope si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Roti si rotite, Cauciuc si plastic - prelucrare, Roti si rotite, și Cauciuc si plastic - prelucrare. Are sediul în Pontenure, Italia.

 9. WMC-KLABES INH. PASCAL KLABES

  Germania

  Compania WMC-KLABES INH. PASCAL KLABES, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Roti si rotite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rotite pentru mobilier, Anvelope si accesorii, Material plastic - produse pentru industrie, Inchiriere de echipamente industriale, Rotite pentru mobilier, Anvelope si accesorii, Material plastic - produse pentru industrie, și Inchiriere de echipamente industriale. Are sediul în Borgentreich, Germania.

 10. COOPER TIRE & RUBBER COMPANY SUISSE SA

  Elvetia

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit