• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • anvelope pentru roti si rotite

Rezultate pentru

Anvelope pentru roti si rotite - Import export

 1. STEFFCO ANVELOPE

  Romania

  Vindem anvelope de vara, cauciucuri de iarna, anvelope 4x4 - cauciucuri off road, anvelope agricole si industriale la preturi avantajoase. Oferim, de asemenea, orice fel de informatie de ordin tehnic utila in alegerea anvelopelor potrivite nevoilor dumneavoastra.

 2. ROYAL TYRES PVT. LTD.

  India

 3. PNEU EXPERT IMPEX S.R.L.

  Romania

 4. WILH. WISSNER GMBH & CO. KG

  Germania

 5. STE BINDER ET JENNY

  Franta

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. PROMERT AUTOMOTIVE LLC

  Turcia

 2. TAMU MACHINE

  Turcia

 3. BELSHINTORGSERVIS

  Belarus

 4. EUROTYPA

  Grecia

 5. BOHLE U K LTD

  Regatul Unit

 1. QINGDAO HUIFUXIN TYRE CO.,LTD

  China

 2. SIRSAN TEKERLEK SANAYI ITHALAT IHRACAT VE TICARET LIMITED SIRKETI

  Turcia

 1. SAMA SERVICE GRUP SA

  Romania

 2. SAIKO ZAKLAD PRODUKCYJNO HANDLOWY

  Polonia

 3. EXAL

  Belgia

 4. KÁDÁR GUMI KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT.

  Ungaria

 5. INTER WHEELS

  Belgia

 6. RUELLE SERVICES S.R.L.

  Romania

 7. AZZOPARDI PETER

  Malta

 8. BLICKLE RÄDER+ROLLEN GMBH U. CO. KG

  Germania

  Blickle is one of the world's leading producers of wheels and castors. The company stocks over 30, 000 different products in its standard range. Blickle develops special solutions for special requirements. Today, the company produces more than 15 million wheels, swivel and fixed castors annually. The wheels and castors can be used in all kinds of machinery and transportation devices, such as in intralogistics, mechanical and plant engineering and the food industry. The company was founded in 1953. Blickle initially manufactured wheelbarrow wheels. This resulted in a range of high-quality wheels, swivel and fixed castors. In 1967, the first overseas sales company was established. Today, Blickle is represented by 18 dedicated sales companies in Europe, North America, Asia and Australia, as well as by exclusive agencies in over 120 countries worldwide.

 1. TECNO RUOTE GROUP S.R.L.

  Italia

  Compania TECNO RUOTE GROUP S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Roti si rotite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Roti si rotite din cauciuc, industrial wheels, wheels and castors, plastic wheels, Roti si rotite din cauciuc, manufacture of wheels, nylon wheels, wheels for trolleys, și polyrethene wheels. Are sediul în Brendola, Italia.

 2. A.R.E.S.

  Italia

  Compania A.R.E.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Roti si rotite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Roti si rotite pentru carucioare industriale, și Roti si rotite pentru carucioare industriale. Are sediul în Baranzate, Italia.

 3. NUOKA GMBH

  Germania

  Compania NUOKA GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Anvelope - produse pentru reparare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Anvelope, Anvelope si accesorii, Cauciuc - produse pentru automobile si transporturi, Roti pentru automobile si avioane, Tyre repair materials, Tyre repair system, Tyre repair set, Balance weights, și Adhesive weights. Are sediul în Rohrbach, Germania.

 4. FRANCIA CATENE

  Italia

  Compania FRANCIA CATENE, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Lanturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Palane si troliuri, Roti si rotite pentru manevrare, Roti si rotite pentru carucioare industriale, Palane si troliuri, Roti si rotite pentru manevrare, și Roti si rotite pentru carucioare industriale. Are sediul în Castel Maggiore, Italia.

 5. COOPER TIRE & RUBBER COMPANY SUISSE SA

  Elvetia

 6. ROTAGRI S.R.L.

  Italia

 7. S & W REIFENHANDEL GMBH

  Germania

 8. TECNORUOTE S.R.L.

  Italia

 9. MERCOURY - COOPERATION IMPORT - EXPORT ERICH SCHREINER GMBH

  Germania

 10. PARCCURATE EUROPE GMBH

  Germania

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit