• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • anvelope pentru roti si rotite

Rezultate pentru

Anvelope pentru roti si rotite - Import export

 1. STEFFCO ANVELOPE

  Romania

  Vindem anvelope de vara, cauciucuri de iarna, anvelope 4x4 - cauciucuri off road, anvelope agricole si industriale la preturi avantajoase. Oferim, de asemenea, orice fel de informatie de ordin tehnic utila in alegerea anvelopelor potrivite nevoilor dumneavoastra.

 2. WILH. WISSNER GMBH & CO. KG

  Germania

 3. STE BINDER ET JENNY

  Franta

 4. PNEU EXPERT IMPEX S.R.L.

  Romania

 5. ROYAL TYRES PVT. LTD.

  India

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. PROMERT AUTOMOTIVE LLC

  Turcia

 2. BELSHINTORGSERVIS

  Belarus

 3. EUROTYPA

  Grecia

 4. BOHLE U K LTD

  Regatul Unit

 5. QINGDAO HUIFUXIN TYRE CO.,LTD

  China

 1. EXAL

  Belgia

 2. AZZOPARDI PETER

  Malta

 1. SAMA SERVICE GRUP SA

  Romania

 2. KÁDÁR GUMI KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT.

  Ungaria

 3. SAIKO ZAKLAD PRODUKCYJNO HANDLOWY

  Polonia

 4. INTER WHEELS

  Belgia

 5. SIRSAN TEKERLEK SANAYI ITHALAT IHRACAT VE TICARET LIMITED SIRKETI

  Turcia

 6. RUELLE SERVICES S.R.L.

  Romania

 7. ROLKO KOHLGRÜBER GMBH

  Germania

  Rolko Kohlgrüber GmbH este unul dintre cei mai importanți producători mondiali de accesorii pentru reabilitare, accesorii pentru scaune rulante și accesorii pentru paturi de spital, precum și roți, roți și componente pentru companii care acoperă o gamă largă de industrii. Cu sediul central în Germania și locații strategice în Danemarca, Țările de Jos, SUA, precum și producția separată în China, compania garantează sfaturi de încredere, suport și livrare rapidă în întreaga lume. Producătorii și dealerii din peste 80 de țări își pun încrederea în gama extinsă de produse Rolko, inclusiv roți, anvelope, soluții pentru anvelope rezistente la perforare și componente suplimentare pentru scaune cu rotile și echipamente de reabilitare, dar și ajutoare pentru reabilitare, cum ar fi rampe pentru scaune cu rotile, rezistente la intemperii. îmbrăcăminte și ajutoare pentru transfer, precum și ajutoare pentru ridicare în picioare, role de protecție de perete și sisteme de sprijin pentru paturile de spital. În plus, cu roți, roți și role de încredere, anvelope, piston de indexare, osii și componente suplimentare pentru producători și dealeri din diverse sectoare industriale, cum ar fi echipamente agricole, vehicule pentru copii, echipamente de transport, tehnologie de transport, echipamente sportive, echipamente de curățare, inginerie mecanică , amenajări de magazine sau remorci pentru bărci, Rolko vă stă la dispoziție cu ajutor și sfaturi.

 8. BLICKLE RÄDER+ROLLEN GMBH U. CO. KG

  Germania

  Blickle is one of the world's leading producers of wheels and castors. The company stocks over 30, 000 different products in its standard range. Blickle develops special solutions for special requirements. Today, the company produces more than 15 million wheels, swivel and fixed castors annually. The wheels and castors can be used in all kinds of machinery and transportation devices, such as in intralogistics, mechanical and plant engineering and the food industry. The company was founded in 1953. Blickle initially manufactured wheelbarrow wheels. This resulted in a range of high-quality wheels, swivel and fixed castors. In 1967, the first overseas sales company was established. Today, Blickle is represented by 18 dedicated sales companies in Europe, North America, Asia and Australia, as well as by exclusive agencies in over 120 countries worldwide.

 1. TENTE SAS

  Franta

 2. TECNO RUOTE GROUP S.R.L.

  Italia

 3. A.R.E.S.

  Italia

 4. FRANCIA CATENE

  Italia

 5. WMC-KLABES INH. PASCAL KLABES

  Germania

 6. S & W REIFENHANDEL GMBH

  Germania

 7. STAPLER UND FAHRZEUG SERVICE ALBERT

  Germania

 8. RTC SCHÖDEL & CO GMBH

  Germania

 9. SPELTA PNEUS DI SPELTA LODOVICO

  Italia

 10. MERCOURY - COOPERATION IMPORT - EXPORT ERICH SCHREINER GMBH

  Germania