• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • antichitati si obiecte vechi

Rezultate pentru

Antichitati si obiecte vechi - Import export

 1. ANTIEK DOOMEN JOHN

  Belgia

  Compania ANTIEK DOOMEN JOHN, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Antichitati si obiecte vechi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobilier - antichitati, Mobilier - antichitati, antiquarians, buying and selling antiques, și antique pendulum. Are sediul în Kleine-Spouwen, Belgia.

 2. CASTING HOUSE

  Belgia

  Compania CASTING HOUSE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Turnatorie de obiecte de arta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fonta - produse, Antichitati si obiecte vechi, Broaste, inchizatoare si chei, Fonta - produse, Antichitati si obiecte vechi, Broaste, inchizatoare si chei, și lost wax investment casting. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 3. ANTIGÜEDADES MARSOL E HIJOS S.L.

  Spania

  Compania ANTIGÜEDADES MARSOL E HIJOS S.L., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Antichitati si obiecte vechi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile jars, și antique furniture. Are sediul în Alhama De Aragon, Spania.

 4. ANTICHITA' CIRO GUARRACINO

  Italia

  Compania ANTICHITA' CIRO GUARRACINO, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Antichitati si obiecte vechi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile period furniture, antiquity, art objects, și antiques. Are sediul în Napoli, Italia.

 5. ANTYKI GNIEZNO JERZY KAZMIERCZAK

  Polonia

  Compania ANTYKI GNIEZNO JERZY KAZMIERCZAK, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobila stil, imitatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Antichitati si obiecte vechi, și Antichitati si obiecte vechi. Are sediul în Gniezno, Polonia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. TWO JAYS CORNER ANTIQUES

  Regatul Unit

  Compania TWO JAYS CORNER ANTIQUES, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Antichitati si obiecte vechi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobila si decoratiuni pentru gradina, Mobilier - antichitati, vintage, Mobila si decoratiuni pentru gradina, și Mobilier - antichitati. Are sediul în Shifnal, Regatul Unit.

 2. MAISON HALTER

  Belgia

  Compania MAISON HALTER, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Galerii de arta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Antichitati si obiecte vechi, ethnic costume jewellery, Antichitati si obiecte vechi, ethnic jewellery, și silver ethnic jewellery. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 3. ENTREDÓS ANTIGÜEDADES

  Spania

  Compania ENTREDÓS ANTIGÜEDADES, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Antichitati si obiecte vechi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile antiques, buying and selling antiques, și buying and selling collectors' items. Are sediul în Madrid, Spania.

 4. L'EGIDE ANTIQUES

  Belgia

  Compania L'EGIDE ANTIQUES, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Antichitati si obiecte vechi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile buying and selling paintings, antiquarians, buying and selling antiques, și antique porcelain. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 5. MARÍA UBACH ANTIGÜEDADES

  Spania

  Compania MARÍA UBACH ANTIGÜEDADES, care își desfășoară activitatea în domeniul Antichitati si obiecte vechi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile antique ceramics, antiquarians, antique furniture, și antiques. Are sediul în Barcelona, Spania.

 1. TOMKINSONS ANTIQUE STAINED GLASS LTD

  Regatul Unit

  Compania TOMKINSONS ANTIQUE STAINED GLASS LTD, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Antichitati si obiecte vechi. Are sediul în Bedfordshire, Regatul Unit.

 2. BOTTEGA D'ARTE DI MARIO, ALESSANDRO E ANDREA LOMBARDI

  Italia

  Compania BOTTEGA D'ARTE DI MARIO, ALESSANDRO E ANDREA LOMBARDI, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Antichitati si obiecte vechi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile antique bronzes, antiquity, antique silverware, și antiques. Are sediul în Como, Italia.

 1. ADESSO ANTIQUES

  Belgia

  Compania ADESSO ANTIQUES, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Antichitati si obiecte vechi. Are sediul în Brugge, Belgia.

 2. ANTIQUITÉS CEULEMANS

  Belgia

  Compania ANTIQUITÉS CEULEMANS, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Antichitati si obiecte vechi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile buying and selling antiques. Are sediul în Beaumont, Belgia.

 3. ART-V GALERIE

  Franta

  Compania ART-V GALERIE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Antichitati si obiecte vechi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile antiquity, și antiques. Are sediul în Thésée, Franta.

 4. MUNDO USADO

  Spania

  Compania MUNDO USADO, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Antichitati si obiecte vechi. Are sediul în Tomares, Spania.

 5. LÁMPARAS ESCALA

  Spania

  Compania LÁMPARAS ESCALA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Antichitati si obiecte vechi. Are sediul în Sevilla, Spania.

 6. BRUSCHINI TANCA ANTICHITÀ

  Italia

  Compania BRUSCHINI TANCA ANTICHITÀ, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Antichitati si obiecte vechi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile antique paintings, antique furniture, și antique silverware. Are sediul în Roma, Italia.

 7. LA CARETA ANTICHITÀ E RESTAURI DI MARCHESINI FRANCESCO

  Italia

  Compania LA CARETA ANTICHITÀ E RESTAURI DI MARCHESINI FRANCESCO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Antichitati si obiecte vechi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile antiques, restoration of antique furniture, articles and curios, și antique furniture. Are sediul în Ardenno, Italia.

 8. ALAIN MICHEL ANTIQUITÉS

  Belgia

  Compania ALAIN MICHEL ANTIQUITÉS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobila de arta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Antichitati si obiecte vechi, antique furniture, antiquarians, și Antichitati si obiecte vechi. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 1. TODONUMISMATICA LÓPEZ

  Spania

  Compania TODONUMISMATICA LÓPEZ, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Antichitati si obiecte vechi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile gold collection coins, coins purchased, și gold tokens. Are sediul în Barcelona, Spania.

 2. SALLE DE VENTES ROPS

  Belgia

  Compania SALLE DE VENTES ROPS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Antichitati si obiecte vechi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobilier - antichitati, works of art, decorative items, Mobilier - antichitati, și collectors' items. Are sediul în Namur, Belgia.

 3. PARTNER ANTIQUES

  Irlanda

  Compania PARTNER ANTIQUES, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Antichitati si obiecte vechi. Are sediul în Strandhill, Irlanda.

 4. KARL-HEINZ KNUPFER

  Germania

  Compania KARL-HEINZ KNUPFER, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Antichitati si obiecte vechi. Are sediul în Köln, Germania.

 5. CABINET MONA ART CONSULTING

  Luxemburg

  Compania CABINET MONA ART CONSULTING, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Antichitati si obiecte vechi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile art object appraisals, Trusts and Succession, artistic paintings, și works of art. Are sediul în Howald, Luxemburg.

 6. ANTIQUITÉS GARREL

  Luxemburg

  Compania ANTIQUITÉS GARREL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Antichitati si obiecte vechi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Trusts and Succession, antique furniture, artistic paintings, și coins purchased. Are sediul în Luxembourg, Luxemburg.

 7. DVC ANTWERPEN

  Belgia

  Compania DVC ANTWERPEN, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Arta si galerii de arta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sali pentru targuri internationale, Antichitati si obiecte vechi, Arta veche, Podoabe, Sali pentru targuri internationale, Antichitati si obiecte vechi, Arta veche, și Podoabe. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 8. ANTIQUARIATO ROMA

  Italia

  Compania ANTIQUARIATO ROMA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Antichitati si obiecte vechi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile restoration of antique furniture. Are sediul în Roma, Italia.

 9. LAMPADARI

  Grecia

  Compania LAMPADARI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Antichitati si obiecte vechi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile handicraft lamps, și wooden lamps. Are sediul în Hrakleio Attikhs, Grecia.

 10. AERONANTIQUES

  Franta

  Compania AERONANTIQUES, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Antichitati si obiecte vechi. Are sediul în Bernay, Franta.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit