• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • animale pentru blana - crestere

Rezultate pentru

Animale pentru blana - crestere - Import export

 1. KENNEL SIBERIAN HUSKY WOLF YAKUT

  Ucraina

  Compania KENNEL SIBERIAN HUSKY WOLF YAKUT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Animale pentru blana - crestere. Are sediul în Drohobych, Ucraina.

 2. AQUATERRA (ADRIEN ROULET & OSCAR GILLARD)

  Elvetia

  Compania AQUATERRA (ADRIEN ROULET & OSCAR GILLARD), este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Animale pentru blana - crestere. Are sediul în Orbe, Elvetia.

 3. LE DOMAINE D'AKELA

  Franta

  Compania LE DOMAINE D'AKELA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Animale pentru blana - crestere. Are sediul în Cambrai, Franta.

 4. AGROPROMINVEST LLC

  Ucraina

  Compania AGROPROMINVEST LLC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Animale pentru blana - crestere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile edible snail breeding. Are sediul în Dnipro, Ucraina.

 5. VOLYNKHUTRO

  Ucraina

  Compania VOLYNKHUTRO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Animale pentru blana - crestere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile minks. Are sediul în Vladimir-Volynskyy, Ucraina.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. SARL LTK IMPORT EXPORT

  Algeria

  Compania SARL LTK IMPORT EXPORT, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Animale pentru blana - crestere. Are sediul în Tiziouzou, Algeria.

 2. HUBEI DEVOLING LIVESTOCK INSTRUMENTS CO.,LTD

  Chile

  Compania HUBEI DEVOLING LIVESTOCK INSTRUMENTS CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Animale pentru blana - crestere. Are sediul în Panglongchen, Chile.

 3. JACO

  Franta

  Compania JACO, care își desfășoară activitatea în domeniul Animale domestice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Animale domestice - articole, Transporturi de animale, Animale pentru blana - crestere, Animale domestice - articole, Transporturi de animale, și Animale pentru blana - crestere. Are sediul în Feignies, Franta.

 4. CHINCHILLA UKRAINE LP

  Ucraina

  Compania CHINCHILLA UKRAINE LP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine de blana. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Animale pentru blana - crestere, și Animale pentru blana - crestere. Are sediul în Dnipropetrovsk, Ucraina.

 5. LA FERME DES HALLAIS

  Franta

  Compania LA FERME DES HALLAIS, care își desfășoară activitatea în domeniul Cochilii, crustacee. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Animale pentru blana - crestere, Apicultura si sericicultura, Animale pentru blana - crestere, și Apicultura si sericicultura. Are sediul în St Denis D Orques, Franta.

 1. NOVA PEL S.R.L.

  Italia

  Compania NOVA PEL S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Piele, pielicele si blanuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Animale pentru blana - crestere, Piele pentru incaltaminte, Animale pentru blana - crestere, și Piele pentru incaltaminte. Are sediul în NOVENTA PADOVANA, Italia.

 2. THE SHETLAND PONY STUD-BOOK SOCIETY

  Regatul Unit

  Compania THE SHETLAND PONY STUD-BOOK SOCIETY, care își desfășoară activitatea în domeniul Apicultura si sericicultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Animale pentru blana - crestere, Cai si magari, Animale pentru blana - crestere, și Cai si magari. Are sediul în Perth, Regatul Unit.

 1. HIGHFLYER BLOODSTOCK AGENCY LIMITED

  Regatul Unit

  Compania HIGHFLYER BLOODSTOCK AGENCY LIMITED, care își desfășoară activitatea în domeniul Cai si magari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Animale pentru blana - crestere, Apicultura si sericicultura, Animale pentru blana - crestere, și Apicultura si sericicultura. Are sediul în Newmarket, Regatul Unit.

 2. JOS VAN DEURZEN B.V.

  Olanda

  Compania JOS VAN DEURZEN B.V., care își desfășoară activitatea în domeniul Apicultura si sericicultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Animale pentru blana - crestere, Cai si magari, Animale pentru blana - crestere, și Cai si magari. Are sediul în Elsendorp, Olanda.

 3. PARK HALL FARMS ENTERPRISES LIMITED

  Regatul Unit

  Compania PARK HALL FARMS ENTERPRISES LIMITED, care își desfășoară activitatea în domeniul Animale pentru blana - crestere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cai si magari, Apicultura si sericicultura, Cai si magari, și Apicultura si sericicultura. Are sediul în Oswestry, Regatul Unit.

 4. CONCERIA ZONTA S.P.A.

  Italia

  Compania CONCERIA ZONTA S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Animale pentru blana - crestere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piele, pielicele si blanuri, Mica marochinarie, Piele, pielicele si blanuri, și Mica marochinarie. Are sediul în Bassano Del Grappa, Italia.

 5. VECHNA R EOOD

  Bulgaria

  Compania VECHNA R EOOD, care își desfășoară activitatea în domeniul Apicultura si sericicultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Animale pentru blana - crestere, Cai si magari, Animale pentru blana - crestere, și Cai si magari. Are sediul în Sofia, Bulgaria.

 6. OSTERLAND AGRAR GMBH

  Germania

  Compania OSTERLAND AGRAR GMBH, care își desfășoară activitatea în domeniul Apicultura si sericicultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Animale pentru blana - crestere, Cai si magari, Animale pentru blana - crestere, și Cai si magari. Are sediul în Frohburg, Germania.

 7. KAZTURK

  Turcia

  Compania KAZTURK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Animale pentru blana - crestere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile goose meat, și goose eggs. Are sediul în Sivas, Turcia.

 8. BIENEN-VOIGT & WARNHOLZ GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania BIENEN-VOIGT & WARNHOLZ GMBH & CO. KG, care își desfășoară activitatea în domeniul Apicultura si sericicultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Animale pentru blana - crestere, Cai si magari, Animale pentru blana - crestere, și Cai si magari. Are sediul în Ellerau, Germania.

 1. SAT N 1733 GRANJA SAN MIGUEL

  Spania

  Compania SAT N 1733 GRANJA SAN MIGUEL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Apicultura si sericicultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Animale pentru blana - crestere, Cai si magari, Animale pentru blana - crestere, și Cai si magari. Are sediul în Villarreal De Huerva, Spania.

 2. SPORT HORSE BREEDING OF GREAT BRITAIN

  Regatul Unit

  Compania SPORT HORSE BREEDING OF GREAT BRITAIN, care își desfășoară activitatea în domeniul Apicultura si sericicultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Animale pentru blana - crestere, Cai si magari, Animale pentru blana - crestere, și Cai si magari. Are sediul în Edenbridge, Regatul Unit.

 3. REF.JNANE

  Maroc

  Compania REF.JNANE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Animale pentru blana - crestere. Are sediul în Casablanca, Maroc.

 4. LES RUCHERS DE LA PAUMERAIE

  Franta

  Compania LES RUCHERS DE LA PAUMERAIE, care își desfășoară activitatea în domeniul Cochilii, crustacee. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Animale pentru blana - crestere, Apicultura si sericicultura, Animale pentru blana - crestere, și Apicultura si sericicultura. Are sediul în Bouloire, Franta.

 5. BRECKONBOROUGH EQUESTRIAN LIMITED

  Regatul Unit

  Compania BRECKONBOROUGH EQUESTRIAN LIMITED, care își desfășoară activitatea în domeniul Animale pentru blana - crestere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cai si magari, Apicultura si sericicultura, Cai si magari, și Apicultura si sericicultura. Are sediul în Richmond, Regatul Unit.

 6. GLAISTERS FARMS LIMITED

  Regatul Unit

  Compania GLAISTERS FARMS LIMITED, care își desfășoară activitatea în domeniul Cai si magari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Apicultura si sericicultura, Animale pentru blana - crestere, Apicultura si sericicultura, și Animale pentru blana - crestere. Are sediul în Dumfries, Regatul Unit.

 7. SOLOGNE AUTRUCHES

  Franta

  Compania SOLOGNE AUTRUCHES, care își desfășoară activitatea în domeniul Apicultura si sericicultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Animale pentru blana - crestere, Cai si magari, Animale pentru blana - crestere, și Cai si magari. Are sediul în Saint Gondon, Franta.

 8. INNOVIS LIMITED

  Regatul Unit

  Compania INNOVIS LIMITED, care își desfășoară activitatea în domeniul Animale pentru blana - crestere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cai si magari, Apicultura si sericicultura, Cai si magari, și Apicultura si sericicultura. Are sediul în Aberystwyth, Regatul Unit.

 9. CESARE MANZINI ITALIA S.A.S. DI CESARE MANZINI & C.

  Italia

  Compania CESARE MANZINI ITALIA S.A.S. DI CESARE MANZINI & C., care își desfășoară activitatea în domeniul Animale pentru blana - crestere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piele - materii prime, tanned ovine leather for furrier's, și Piele - materii prime. Are sediul în Milano, Italia.

 10. D.G. FUR DI GUIATI DARIO

  Italia

  Compania D.G. FUR DI GUIATI DARIO, care își desfășoară activitatea în domeniul Animale pentru blana - crestere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piele - materii prime, și Piele - materii prime. Are sediul în Milano, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Animale pentru blana - crestere - Import export

Număr de rezultate

988 Intreprinderile