• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • analiza datelor

Rezultate pentru

Analiza datelor - Import export

 1. HAIRUN TECHNOLOGY

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania HAIRUN TECHNOLOGY, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Dezvoltare web. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dezvoltare aplicatii mobile, Creare si dezvoltare de softuri, Analiza datelor, Consiliere in domeniul strategiilor de marketing, Dezvoltare aplicatii mobile, Creare si dezvoltare de softuri, Analiza datelor, și Consiliere in domeniul strategiilor de marketing. Are sediul în Paris, Franta.

 2. UPTO1

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania UPTO1, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Consiliere in domeniul strategiilor de marketing. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Analiza datelor, și Analiza datelor. Are sediul în Nanterre, Franta.

 3. CONSULTUM-IT BV

  Belgia

  Verified by europages badge

  Compania CONSULTUM-IT BV, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii informatice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Analiza datelor, și Analiza datelor. Are sediul în Maasmechelen, Belgia.

 4. INTELLIGENT CONCEPTS

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania INTELLIGENT CONCEPTS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii informatice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Analiza datelor, Aplicatii pentru relatii cu clientii privind monitorizarea timpului de raspuns, Informatii afaceri, Analiza datelor, Aplicatii pentru relatii cu clientii privind monitorizarea timpului de raspuns, și Informatii afaceri. Are sediul în Garges-Les-Gonesse, Franta.

 5. NRV OUTSOURCING SERVICES

  India

  Compania NRV OUTSOURCING SERVICES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Introducere date. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Analiza datelor, Analiza datelor, 3D design work, web designer, și online administration. Are sediul în Ahmedabad, India.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. DEZEM GMBH

  Germania

  Compania DEZEM GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Analiza datelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pachete de aplicatii software, Informatica - software, Energy Management Software, Pachete de aplicatii software, Informatica - software, și electronic meters. Are sediul în Berlin, Germania.

 2. ALGORITHMUS SCHMIEDE

  Germania

  Compania ALGORITHMUS SCHMIEDE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - software. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Analiza datelor, Analiza datelor, Custom software development, research and development, și industrial process optimisation. Are sediul în Erlangen, Germania.

 3. KYVOS INSIGHTS INC

  Statele Unite ale Americii

  Compania KYVOS INSIGHTS INC, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Analiza datelor. Are sediul în Los Gatos, Statele Unite ale Americii.

 4. DATANOW!

  Franta

  Compania DATANOW!, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Consiliere in domeniul strategiilor de marketing. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Analiza datelor, Analiza datelor, și marketing and communication services and advice. Are sediul în PARIS, Franta.

 5. INGENIEURBÜRO DR. OSTLENDER

  Germania

  Compania INGENIEURBÜRO DR. OSTLENDER, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sistem de viziune industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Analiza datelor, technical consultants in optimizing industrial costs, Analiza datelor, și Electromechanical assemblies. Are sediul în Lottstetten, Germania.

 1. KORV CONSULTING

  Franta

  Compania KORV CONSULTING, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - software. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Informatii afaceri, Analiza datelor, Informatii afaceri, și Analiza datelor. Are sediul în Argenteuil, Franta.

 2. COMBINED NETWORKS GMBH

  Elvetia

  Compania COMBINED NETWORKS GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Analiza datelor. Are sediul în Zug, Elvetia.

 1. AMIA SYSTEMS

  Belgia

  Compania AMIA SYSTEMS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Programe de calculator - consiliere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Analiza datelor, Proiectare asistata de calculator, Automotive logistics, Analiza datelor, industrial software, și Proiectare asistata de calculator. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 2. INGENIEROS DE CALIDAD Y PRODUCCIÓN, S.L. (IPYC)

  Spania

  Compania INGENIEROS DE CALIDAD Y PRODUCCIÓN, S.L. (IPYC), este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Analiza datelor. Are sediul în Alicante, Alcoy, Spania.

 3. CESTAD

  Camerun

  Compania CESTAD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Analiza datelor. Are sediul în Douala, Camerun.

 4. ALTAR.IO

  Portugalia

  Compania ALTAR.IO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Creare si dezvoltare de softuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Analiza datelor, Data processing software, consultants, customised software development, Analiza datelor, și management software. Are sediul în Lisboa, Portugalia.

 5. PIXELSTEIN GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania PIXELSTEIN GMBH & CO. KG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Analiza datelor. Are sediul în Langenselbold, Germania.

 6. JOOXTER

  Franta

  Compania JOOXTER, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte conectate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Analiza datelor, energy sector consultancy, și Analiza datelor. Are sediul în Lille, Franta.

 7. SMART BUSINESS TECHNOLOGIES

  Spania

  Compania SMART BUSINESS TECHNOLOGIES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Analiza datelor. Are sediul în Madrid, Spania.

 8. BESPOKE EXCEL

  Regatul Unit

  Compania BESPOKE EXCEL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Analiza datelor. Are sediul în Manchester, Regatul Unit.

 1. PFEASE

  Belgia

  Compania PFEASE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Banci de date. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Informatii afaceri, Analiza datelor, data management, Informatii afaceri, și Analiza datelor. Are sediul în Louvain-La-Neuve, Belgia.

 2. CHATTERING MONKEY

  Regatul Unit

  Compania CHATTERING MONKEY, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Analiza datelor. Are sediul în Sheffield, Regatul Unit.

 3. INFORSACOM LOGICALIS GMBH

  Germania

  Compania INFORSACOM LOGICALIS GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - computere medii si sisteme mari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Informatica - software, Reproducerea documentelor - aparate pentru birou, Sisteme informatice, consiliere, Analiza datelor, Informatica - software, Reproducerea documentelor - aparate pentru birou, Sisteme informatice, consiliere, și Analiza datelor. Are sediul în Köln, Germania.

 4. OUTSOURCING UKRAINE

  Ucraina

  Compania OUTSOURCING UKRAINE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Creare si dezvoltare de softuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dezvoltare web, Introducere date, Servicii în larg (offshore), Analiza datelor, Dezvoltare web, Introducere date, Servicii în larg (offshore), și Analiza datelor. Are sediul în Zaporizhzhia, Ucraina.

 5. EXACT SOFTWARE BELGIUM

  Belgia

  Compania EXACT SOFTWARE BELGIUM, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sisteme informatice, consiliere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Analiza datelor, Informatica - software, Analiza datelor, finance service, logistics, și Informatica - software. Are sediul în Wemmel, Belgia.

 6. DEXI.IO

  Danemarca

  Compania DEXI.IO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Motoare si anuare de cautare - servicii Internet. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Analiza datelor, Criptarea datelor - software si sisteme, Data processing software, consultants, data storage, Analiza datelor, și Criptarea datelor - software si sisteme. Are sediul în Copenhagen, Danemarca.

 7. BASEDATA LIVE

  Regatul Unit

  Compania BASEDATA LIVE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatii afaceri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Analiza datelor, și Analiza datelor. Are sediul în Parkgate, Regatul Unit.

 8. BACKOFFICEPRO

  Statele Unite ale Americii

  Compania BACKOFFICEPRO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Analiza datelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Introducere date, electrical engineering, și Introducere date. Are sediul în Princeton, Statele Unite ale Americii.

 9. INTELIACE RESEARCH

  Polonia

  Compania INTELIACE RESEARCH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Consiliere in domeniul strategiilor de marketing. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Analiza datelor, Management consultancy, Market research, Analiza datelor, și market analysis. Are sediul în Warszawa, Polonia.

 10. VERAVIZION CONSULTING PVT. LTD. (OPC)

  Olanda

  Compania VERAVIZION CONSULTING PVT. LTD. (OPC), este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Analiza datelor. Are sediul în Eindhoven, Olanda.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Analiza datelor - Import export

Număr de rezultate

981 Intreprinderile