• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • ampermetre

Rezultate pentru

Ampermetre - Import export

 1. PQ PLUS GMBH

  Germania

  Compania PQ PLUS GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ampermetre. Are sediul în Langensendelbach, Germania.

 2. REDUR GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania REDUR GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ampermetre. Are sediul în Niederzier, Germania.

 3. VOLTECH INSTRUMENTS LIMITED

  Regatul Unit

  Compania VOLTECH INSTRUMENTS LIMITED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Contoare electrice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ampermetre, și Ampermetre. Are sediul în Didcot, Regatul Unit.

 4. ORBIT MERRET, SPOL. S R.O.

  Republica Ceha

  Compania ORBIT MERRET, SPOL. S R.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hidraulic - aparate si instrumente de reglaj. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ampermetre, și Ampermetre. Are sediul în Praha 4, Republica Ceha.

 5. WEISS

  Polonia

  Compania WEISS, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Ampermetre. Are sediul în Krakow, Polonia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. F.-E. VESSAZ OUTELEC S.A.

  Elvetia

  Compania F.-E. VESSAZ OUTELEC S.A., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Ampermetre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Calibrare - materiale, și Calibrare - materiale. Are sediul în Marin-Epagnier, Elvetia.

 2. JDSU ITALIA S.R.L.

  Italia

 3. ELDES INSTRUMENTS S.R.L.

  Italia

 4. SISTEMPLAST SA

  Romania

  Sistemplast Mentenanta echipamente, instalatii, constructii civile si industriale in domeniul mecanic, electric si automatizari; Proiectarea, construirea, montarea, repararea, punerea in functiune, verificarea si service-ul pentru instalatii mecanice sub presiune; Etalonari metrologice la manometre pentru ulei, manometre pentru masurarea presiunii in butelii de oxigen, ampermetre, voltmetre, traductoare de presiuni; Repararea si verificarea tehnica a ascensoarelor electrice si hidraulice de persoane si/sau materiale; Proiectarea si executarea de instalatii electrice interioare pentru constructii civile si industriale, bransamente aeriene si subterane, la tensiuni de 0, 4 kV; Proiectarea si executarea de linii electrice, aeriene sau in cablu cu tensiuni intre 0, 4 - 20 kV si de posturi de transformare; Montaj si intretinere echipamente frigotehnice (aparate aer conditionat, splitere, blowere, chillere, etc.); Executarea, verificarea si repararea prizelor de pamant; Verificari PRAM; Executie si monitorizare instalatii de: stingere, semnalizare, alarmare si limitare incendii.