• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • amortizoare pentru vehicule

Rezultate pentru

Amortizoare pentru vehicule - Import export

 1. LEBEN-DÄMPFUNGSTECHNIK GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  The company LEBEN was founded in 1967. Since 1980, exclusively shock-reducing elements and vibration dampers have been developed and produced under our trademark Compenser®. Our damping elements are calculated in compliance with the VDI guideline VDI 2061 "Construction elements for the reduction of impact effects". Our products are in compliance with the corresponding provisions of the EC Machinery Directive 2006/42/EC. We are certified in accordance with DIN EN ISO 9001: 2015, a recognition of our quality policy. In order to satisfy the needs of the diverse field of application in damping technology, LEBEN-Dämpfungstechnik GmbH offers a variety of types of impact dampers, including gas-hydraulic heavy-duty shock absorbers, emergency shock absorbers as end stops (emergency stops at end positions), operationally actuated shock absorbers and irreversible shock absorbers. For use at extremely high temperatures or low temperatures, we can offer our damping medium Compensol®.

 2. HYDROSTAT INTERNATIONAL GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania HYDROSTAT INTERNATIONAL GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Amortizoare pentru vehicule. Are sediul în Herten, Germania.

 3. BATEMUR SL

  Spania

  Compania BATEMUR SL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Baterii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lubrifiant pentru automobile, Amortizoare pentru vehicule, filters, brake disks, Lubrifiant pentru automobile, și Amortizoare pentru vehicule. Are sediul în Cartagena-Murcia, Spania.

 4. GASAN GAS SPRING

  Turcia

  Compania GASAN GAS SPRING, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Amortizoare pentru vehicule. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile antishock, tailgate struts, și 4x4 steering damper. Are sediul în Bursa, Turcia.

 5. BRYANSK PLANT OF DRAFT GEARS

  Rusia

  Compania BRYANSK PLANT OF DRAFT GEARS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si echipament feroviar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vehicule - servicii, Vagoane - echipamente interioare, Amortizoare pentru vehicule, Dispozitive pentru atasarea remorcilor, Vehicule - servicii, Vagoane - echipamente interioare, Amortizoare pentru vehicule, și Dispozitive pentru atasarea remorcilor. Are sediul în Bryansk, Rusia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. RESCO SHOCKS & STRUTS

  Turcia

  Compania RESCO SHOCKS & STRUTS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Amortizoare pentru vehicule. Are sediul în Bursa, Turcia.

 2. KG AMORTISOR A.S.

  Turcia

  Compania KG AMORTISOR A.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Amortizoare pentru vehicule. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile tailgate struts, și dumpers. Are sediul în Bursa, Turcia.

 3. MAG OTOMOTIV VE HAVACILIK SAN. TIC. LTD. STI.

  Turcia

  Compania MAG OTOMOTIV VE HAVACILIK SAN. TIC. LTD. STI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Amortizoare pentru vehicule. Are sediul în Konya, Turcia.

 4. INTEGRAL TODOTERRENO SL

  Spania

  Compania INTEGRAL TODOTERRENO SL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Amortizoare pentru vehicule. Are sediul în Madrid, Spania.

 5. WEFORMA DÄMPFUNGSTECHNIK GMBH

  Austria

  Compania WEFORMA DÄMPFUNGSTECHNIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Amortizoare pentru vehicule. Are sediul în Wiener Neustadt, Austria.

 1. AUTOP

  Belgia

  Compania AUTOP, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Piese de schimb pentru automobile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Amortizoare pentru vehicule, Tobe de esapament, Amortizoare pentru vehicule, Tobe de esapament, components for cars, și car accessories. Are sediul în Eeklo, Belgia.

 2. GUM-MAR

  Polonia

  Compania GUM-MAR, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Amortizoare pentru vehicule. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sigilii din cauciuc, Anvelope, rubber accessories, Sigilii din cauciuc, și Anvelope. Are sediul în Szczerców, Polonia.

 1. SOBEN

  Franta

  Compania SOBEN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Amortizoare pentru vehicule. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile adjustable shock absorbers. Are sediul în Cahors, Franta.

 2. NOFAL AUTOMOTIVE GMBH

  Germania

  Compania NOFAL AUTOMOTIVE GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Amortizoare pentru vehicule. Are sediul în Berlin, Germania.

 3. TAIZHOU MISTER SHOCK ABSORBER CO.,LIMITED

  China

  Compania TAIZHOU MISTER SHOCK ABSORBER CO.,LIMITED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Amortizoare pentru vehicule. Are sediul în Zhejiang, China.

 4. RUPTEUR

  Elvetia

  Compania RUPTEUR, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Reglaje auto - materiale si masini. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Amortizoare pentru vehicule, tuning, pneumatics, și Amortizoare pentru vehicule. Are sediul în Aïre, Elvetia.

 5. CHEN'S ENTERPRISE CO.,LTD

  China

  Compania CHEN'S ENTERPRISE CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Amortizoare pentru vehicule. Are sediul în Beijing, China.

 6. ARNOTT EUROPE

  Olanda

  Compania ARNOTT EUROPE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Amortizoare pentru vehicule. Are sediul în S-Hertogenbosch, Olanda.

 7. RECORD FRANCE

  Franta

  Compania RECORD FRANCE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule - componente si piese mecanice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Amortizoare pentru vehicule, și Amortizoare pentru vehicule. Are sediul în Antibes Cedex, Franta.

 8. FOURNALES SUSPENSION

  Franta

  Compania FOURNALES SUSPENSION, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Motociclete - piese si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Amortizoare pentru vehicule, Amortizoare pentru vehicule, și industrial hard facings. Are sediul în Quint Fonsegrives, Franta.

 1. THYSSENKRUPP BILSTEIN GMBH

  Germania

  Compania THYSSENKRUPP BILSTEIN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Alimentatie diverse domenii - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini-unelte - prelucrarea metalelor, Automobile, Vehicule - componente si piese mecanice, Amortizoare pentru vehicule, Masini-unelte - prelucrarea metalelor, Automobile, Vehicule - componente si piese mecanice, și Amortizoare pentru vehicule. Are sediul în Mandern, Germania.

 2. GAYSAN GAS SPRINGS

  Turcia

  Compania GAYSAN GAS SPRINGS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Amortizoare pentru vehicule. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 3. SERFAC LTD

  Irlanda

  Compania SERFAC LTD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Baterii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Amortizoare pentru vehicule, Hidraulice - echipamente si instalatii, Ambreiaje pentru vehicule, Amortizoare pentru vehicule, Hidraulice - echipamente si instalatii, și Ambreiaje pentru vehicule. Are sediul în Tallaght, Irlanda.

 4. ISTANBUL PISTON VE BAGLANTI ELEMANLARI SAN. TIC. LTD. STI.

  Turcia

  Compania ISTANBUL PISTON VE BAGLANTI ELEMANLARI SAN. TIC. LTD. STI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Amortizoare pentru vehicule. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile automotive struts, tailgate struts, și shock absorbers for coaches. Are sediul în Kocaeli, Turcia.

 5. GASAN GAZLI AMORTISOR SAN TIC LTD STI

  Turcia

  Compania GASAN GAZLI AMORTISOR SAN TIC LTD STI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Amortizoare pentru vehicule. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile motor vehicle roof racks, și shock absorbers. Are sediul în BURSA, Turcia.

 6. MPS AUTO TRUCK SPARE PARTS

  Turcia

  Compania MPS AUTO TRUCK SPARE PARTS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Amortizoare pentru vehicule. Are sediul în Konya, Turcia.

 7. HEFEI BOLIN ADVANCED MATERIALS.,LTD

  China

  Compania HEFEI BOLIN ADVANCED MATERIALS.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Amortizoare pentru vehicule. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile shock absorbers, și powder metallurgy. Are sediul în Hefei, China.

 8. MASTER SHOCK ABSORBER SERVICE

  Turcia

  Compania MASTER SHOCK ABSORBER SERVICE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Amortizoare pentru vehicule. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile shock absorber replacement, shock absorber repairs, automotive struts, și tailgate struts. Are sediul în Ankara, Turcia.

 9. GÜÇLU AMORTISÖR BURSA

  Turcia

  Compania GÜÇLU AMORTISÖR BURSA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Amortizoare pentru vehicule. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile tailgate struts, și locks. Are sediul în Bursa, Turcia.

 10. DMX SUSPENSION

  Spania

  Compania DMX SUSPENSION, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Amortizoare pentru vehicule. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile shock absorber repairs. Are sediul în VILLANUEVA DE PERALES, Spania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit