• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • amiant - inlocuitori

Rezultate pentru

Amiant - inlocuitori - Import export

 1. SILCA SERVICE- UND VERTRIEBSGESELLSCHAFT FÜR DÄMMSTOFFE MBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania SILCA SERVICE- UND VERTRIEBSGESELLSCHAFT FÜR DÄMMSTOFFE MBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Amiant - inlocuitori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Insulating ceilings, Protective tubes for temperature measurement, High-temperature ceramics, Fire-retardant thermal insulation, Calcium silicates, Vacuum-formed parts, Special thermal insulation up to 1850 °C for thermoprocessing furnaces, Protective tubes for pyrometers, și Sampling systems for molten metals baths. Are sediul în Mettmann, Germania.

 2. G.S.I

  Spania

  Compania G.S.I, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Amiant - inlocuitori. Are sediul în Ajofrin, Spania.

 3. BCL INVENT

  Franta

  Compania BCL INVENT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Amiant - inlocuitori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Amiant - lucrari de indepartare, Constructii - finisaje, Amiant - lucrari de indepartare, și Constructii - finisaje. Are sediul în St Jean Kourtzerode, Franta.

 4. HOS KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

  Germania

  Compania HOS KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Amiant - inlocuitori. Are sediul în Gehrden, Germania.

 5. AMISUR

  Spania

  Compania AMISUR, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Amiant - inlocuitori. Are sediul în Málaga, Spania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. PERINI IVO

  Italia

  Compania PERINI IVO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale pentru acoperisuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Amiant - inlocuitori, asbestos encapsulation, waterproofing industrial roofs, Amiant - inlocuitori, și asbestos removal. Are sediul în Castrocaro Terme E Terra Del Sole (fc), Italia.

 2. GESTIÓN DEL AMIANTO (GDA)

  Spania

  Compania GESTIÓN DEL AMIANTO (GDA), este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Amiant - inlocuitori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile asbestos removal, și Asbestos. Are sediul în Madrid, Spania.

 3. HOLDING PEDRO VIEIRA & MIZUHO COR BANK-NEUTRÃO E SIDERAÇÃO

  Portugalia

  Compania HOLDING PEDRO VIEIRA & MIZUHO COR BANK-NEUTRÃO E SIDERAÇÃO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Amiant - inlocuitori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile roofing and sealing asbestos structures, asbestos removal, industrial fuels, și carbon steel. Are sediul în Muxagata-Vila Nova De Foz-Côa, Portugalia.

 4. NAND INDUSTRIE

  Franta

  Compania NAND INDUSTRIE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale de constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Amiant - inlocuitori, roof renovation, roofing and sealing asbestos structures, Amiant - inlocuitori, și roofing for industrial buildings. Are sediul în Toulouse, Franta.

 5. IZOLA

  Ucraina

  Compania IZOLA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Amiant - inlocuitori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile padding, cords, thermal insulation - materials, și fireproof products. Are sediul în Belaya Tcerkov, Ucraina.

 1. EUROPLEX

  Belgia

  Compania EUROPLEX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Amiant - inlocuitori. Are sediul în Nivelles, Belgia.

 2. BEST FRANCE

  Franta

  Compania BEST FRANCE, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Amiant - inlocuitori. Are sediul în Lambres Les Douai, Franta.

 1. GRUPPO CENTRO NORD S.P.A.

  Italia

  Compania GRUPPO CENTRO NORD S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii prefabricate si industrializate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Amiant - inlocuitori, Protectie solara interioara si exterioara, Amiant - inlocuitori, și Protectie solara interioara si exterioara. Are sediul în Belfiore, Italia.

 2. I.C.P.

  Italia

  Compania I.C.P., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Protectie solara interioara si exterioara. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Amiant - inlocuitori, Scari si balustrade, Amiant - inlocuitori, și Scari si balustrade. Are sediul în Seregno, Italia.

 3. DONADON SDD S.R.L.

  Italia

  Compania DONADON SDD S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Combustibili solizi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Minereuri feroase si neferoase, Amiant - inlocuitori, Minereuri feroase si neferoase, și Amiant - inlocuitori. Are sediul în Corbetta, Italia.

 4. SOCIETA' ITALIANA LASTRE S.P.A.

  Italia

  Compania SOCIETA' ITALIANA LASTRE S.P.A., este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale pentru acoperisuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cauciuc - produse, Amiant - inlocuitori, Cauciuc - produse, și Amiant - inlocuitori. Are sediul în Verolanuova, Italia.

 5. THERMOFIBERS S.R.L.

  Italia

  Compania THERMOFIBERS S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Amiant - inlocuitori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fibrociment - produse, artificial and synthetic textile fibres, și Fibrociment - produse. Are sediul în Lanzo Torinese, Italia.

 6. CANCELLOTTI S.R.L.

  Italia

  Compania CANCELLOTTI S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Amiant - inlocuitori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tevi si conducte - metale neferoase, Tevarie industriala, Tevi si conducte - metale neferoase, și Tevarie industriala. Are sediul în Perugia, Italia.

 7. F.LLI FARGNOLI DI FARGNOLI ANTONIO E C. S.N.C.

  Italia

  Compania F.LLI FARGNOLI DI FARGNOLI ANTONIO E C. S.N.C., este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Amiant - inlocuitori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse din beton si aglomerate pentru constructii, și Produse din beton si aglomerate pentru constructii. Are sediul în SAN GIORGIO A LIRI, Italia.

 8. MG.A.TEC. SRL

  Italia

  Compania MG.A.TEC. SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Amiant - inlocuitori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile industrial gaskets, și Industrial technical items. Are sediul în Calvizzano, Italia.

 1. GATTO

  Italia

  Compania GATTO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Protectie solara interioara si exterioara. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Amiant - inlocuitori, Scari si balustrade, Amiant - inlocuitori, și Scari si balustrade. Are sediul în Jesi, Italia.

 2. LA NUOVA COPERTURA S.R.L.

  Italia

  Compania LA NUOVA COPERTURA S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale pentru acoperisuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Amiant - inlocuitori, Izolatie fonica - materiale, Amiant - inlocuitori, și Izolatie fonica - materiale. Are sediul în Castel D'azzano, Italia.

 3. FRATELLI FOSSATI S.R.L.

  Italia

  Compania FRATELLI FOSSATI S.R.L., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Combustibili solizi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Minereuri feroase si neferoase, Amiant - inlocuitori, Minereuri feroase si neferoase, și Amiant - inlocuitori. Are sediul în Carugate, Italia.

 4. TOTARO S.R.L.

  Italia

  Compania TOTARO S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Amiant - inlocuitori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materii prime pentru constructii si lucrari publice, Produse din beton si aglomerate pentru constructii, Materii prime pentru constructii si lucrari publice, și Produse din beton si aglomerate pentru constructii. Are sediul în Muggio', Italia.

 5. V.C.G. S.R.L.

  Italia

  Compania V.C.G. S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Combustibili solizi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Minereuri feroase si neferoase, Amiant - inlocuitori, Minereuri feroase si neferoase, și Amiant - inlocuitori. Are sediul în Pieve Emanuele, Italia.

 6. YUGUI ELCTRONICS CO., LTD.

  China

  Compania YUGUI ELCTRONICS CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Amiant - inlocuitori. Are sediul în Dongguan, China.

 7. GRAFTECH S.P.A.

  Italia

  Compania GRAFTECH S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Combustibili solizi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Minereuri feroase si neferoase, Amiant - inlocuitori, Minereuri feroase si neferoase, și Amiant - inlocuitori. Are sediul în Malonno, Italia.

 8. FIBROTUBI - ORCHIDEA

  Italia

  Compania FIBROTUBI - ORCHIDEA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Amiant - inlocuitori. Are sediul în Bagnolo In Piano (Re), Italia.

 9. BELGRADE INSULATIONS LTD

  Regatul Unit

  Compania BELGRADE INSULATIONS LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Amiant - inlocuitori. Are sediul în Wellingborough, Regatul Unit.

 10. DECONTA GMBH

  Germania

  Compania DECONTA GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Amiant - inlocuitori. Are sediul în Isselburg, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit