• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • amestecuri de gaze

Rezultate pentru

Amestecuri de gaze - Import export

 1. POFI-ENGINEERING

  Luxemburg

  Verified by europages badge

  POFI-Engineering puts its extensive applied research and industrialization experience in dosing, mixing and thermoregulation skills for all fluid, gaseous and solid components heat at your service. We have broad in polyurethane part manufacturing expertise, such as sandwich panels and moulded car parts. We represent DUT Korea for high pressure injection machines.

 2. INGAS LLC

  Ucraina

  Verified by europages badge

  Compania INGAS LLC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Gaze medicale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gaze comprimate si lichefiate, Azot, Gaze naturale - productie si distributie, Amestecuri de gaze, gases, compressed gases, cryogenic gases, Gases, special and mixed, și special gases. Are sediul în Yuzhne, Ucraina.

 3. CHEMOGAS

  Belgia

  Compania CHEMOGAS, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Gaze comprimate si lichefiate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gaz lichefiat, Gaze medicale, Amestecuri de gaze, Chimie minerala - produse de baza si derivati, Gaz lichefiat, Gaze medicale, Amestecuri de gaze, și Chimie minerala - produse de baza si derivati. Are sediul în Grimbergen, Belgia.

 4. ITAC SPA

  Italia

  Compania ITAC SPA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Amestecuri de gaze. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile carbon dioxide, technical gases, și compressed gases. Are sediul în Laterina, Italia.

 5. GRUPA WEBA SP. Z O.O. SP. K.

  Polonia

  Compania GRUPA WEBA SP. Z O.O. SP. K., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Gaze naturale - instalatii de productie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Amestecuri de gaze, regulation and mixing systems for gaseous fluids, joints for gas valves, și Amestecuri de gaze. Are sediul în Paczkowo, Polonia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. FIRMA CRYOGENSERVICE LLC

  Ucraina

  Compania FIRMA CRYOGENSERVICE LLC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Amestecuri de gaze. Are sediul în Petrovskoe Village, Ucraina.