• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • amestec de furaje pentru animale si pasari

Rezultate pentru

Amestec de furaje pentru animale si pasari - Import export

 1. NAVSCAPE INTERMED SRL

  Romania

  Navscape Intermed we are a young, dynamic and ambitious team, each of us is passionate about what he does and we constantly strive to exceed our own limits. The belief of the company is that the adaptability to a dynamic market and the flexibility of our team represent the permits for the consolidation of long-term relationships. NAVSCAPE INTERMED SRL is a trading company, the sector of brokers activity in the sectors: - Chemical fertilizers and fertilizers -Cereals - Logistics services This will be a great opportunity to have a business transaction with your company. We can deliver these products to you and we are interested in a long term collaboration.

 2. SC ELUNOS SRL

  Romania

  ELUNOS SRL GAESTI, este o societate cu sediul in oraşul Gaesti, Str. Acad. S. Cioculescu, Nr. 90 Jud. Dambovita, cod fiscal RO35777663, inregistrata la Oficiul Registrul Comertului sub numarul J15/285/2016. Societatea este persoana juridica romana constituita in forma societatii cu raspundere limitata, avand 50 de angajati, cu contract de munca pe durata nedeterminata.Domeniul de activitate este Comertul cu ridicata specializat de produse, obiectulprincipal de activitate fiind comert cu ridicata al produselor Chimice. Activitatilesecundare ale obiectului de activitate sunt comertul specializat al produselornealimentare, transporturi rutiere de marfuri, comert al carburantilor pentru autovehicule, comert cu amanuntul al articolelor si aparatelor electrocasnice, intermedieri in comertul cu materii prime agricole, intermedieri in comertul cu materiale de constructii, etc.Elunos SRL este cel mai mare distribuitor de îngrășăminte chimice din Dambovita. Compania distribuie azotat de amoniu, nitrocalcar, uree, îngrășăminte complexe. Pe langa ingrasaminte chimice avem o gama larga de furaje cum ar fii *baloti de lucerna (alpha alpha), porumb , tarata de grau.

 3. CORPINVEST SRL

  Romania

  Societatea noastra coemrcializeaza o gala larga de furaje pentru pasari, purcei, vitei , miei, iepuri , porumbei , de cea mai buna calitate import Ungaria si o gama variata de hrana uscata si umeda pentru animale de companie (royal canin, hills, pedigree, chappi, darling, szepi, berci, ), Cautam colaboratori.

 4. SC AGROCOM EXPRES INTERNATIONAL SRL

  Romania

  Importator si distribuiror in romania a furajelor pentru animale , peleti, brichete pentru foc, materiale de constructii, vata bazaltica, bca si pg-mixuri pentru culturi .

 5. MCEPHARMA S.R.O.

  Republica Ceha

  Compania MCEPHARMA S.R.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Suplimente alimentare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hrana pentru animale de companie, Amestec de furaje pentru animale si pasari, Servicii de ambalare, Hrana pentru animale de companie, Amestec de furaje pentru animale si pasari, și Servicii de ambalare. Are sediul în Bílovec, Republica Ceha.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. VETLIFE LICKING BLOCKS & PREMIXES LTD.

  Turcia

  Compania VETLIFE LICKING BLOCKS & PREMIXES LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Amestec de furaje pentru animale si pasari. Are sediul în Gaziantep, Turcia.

 2. PLANTAMURA CARLO SRL

  Italia

  Compania PLANTAMURA CARLO SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hrana pentru animale de crescatorie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Amestec de furaje pentru animale si pasari, bovine feed, ovine feed, Amestec de furaje pentru animale si pasari, și zootechnical feed. Are sediul în Altamura, Italia.

 3. PIENSOS ORTIN

  Spania

  Compania PIENSOS ORTIN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Amestec de furaje pentru animale si pasari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile bird food, și Sale of cat food. Are sediul în Alquerías-Murcia, Spania.

 4. ROTA CRYSTALIZED MOLASSES TUBS AND LICKING SALT BLOCKS LIVESTOCK MANUFACTURER

  Turcia

  Compania ROTA CRYSTALIZED MOLASSES TUBS AND LICKING SALT BLOCKS LIVESTOCK MANUFACTURER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hrana pentru animale de crescatorie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Amestec de furaje pentru animale si pasari, animal feed additives, limestones for animal feed, Amestec de furaje pentru animale si pasari, și Premixes for pigs. Are sediul în Izmir, Turcia.

 5. AGROPIENSO

  Spania

  Compania AGROPIENSO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Amestec de furaje pentru animale si pasari, Hrana pentru animale de crescatorie, animal feed, Amestec de furaje pentru animale si pasari, și Hrana pentru animale de crescatorie. Are sediul în Binéfar-Huesca, Spania.

 1. SPC GLOBUS LTD

  Ucraina

  Compania SPC GLOBUS LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Amestec de furaje pentru animale si pasari. Are sediul în Kharkov, Ucraina.

 2. UKRAINSKE ZERNO

  Ucraina

  Compania UKRAINSKE ZERNO, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Amestec de furaje pentru animale si pasari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Premixes for pigs, și supplementary feeds. Are sediul în Poltava, Ucraina.

 1. SC TIMBER BIO PELLETS SRL

  Romania

 2. ATLAS YEM MAK SAN TIC LTD STI

  Turcia

  Compania ATLAS YEM MAK SAN TIC LTD STI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lanturi de distributie a hranei pentru animale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Amestec de furaje pentru animale si pasari, Transfer of complete production lines, și Amestec de furaje pentru animale si pasari. Are sediul în Konya, Turcia.

 3. PROBIO WYTWÓRNIA SP. Z O.O.

  Polonia

  Compania PROBIO WYTWÓRNIA SP. Z O.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vite si pasari - hrana. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Amestec de furaje pentru animale si pasari, Amestec de furaje pentru animale si pasari, animal feed, whole grain wheat, și Sweet corn. Are sediul în Radziejow, Polonia.

 4. FEEDLANCE B.V.

  Olanda

  Compania FEEDLANCE B.V., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Amestec de furaje pentru animale si pasari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agricultura - import-export, Vite si pasari - hrana, Agricultura - import-export, Vite si pasari - hrana, Biologically active feed additives, și zootechnical feed. Are sediul în Veldhoven, Olanda.

 5. TECNOVIT

  Spania

  Compania TECNOVIT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Amestec de furaje pentru animale si pasari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile vitamins. Are sediul în Tarragona, Spania.

 6. FARMA BLOCK

  Grecia

  Compania FARMA BLOCK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Amestec de furaje pentru animale si pasari. Are sediul în Liti, Thessaloniki, Grecia.

 7. BEPRO

  Belgia

  Compania BEPRO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hrana pentru animale de crescatorie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Amestec de furaje pentru animale si pasari, Feeds for ducks, Amestec de furaje pentru animale si pasari, Feed fodder for calves, și plant and equipment for the preparation of animal feeds. Are sediul în Geel, Belgia.

 8. ZACHODNIOPOMORSKA FIRMA NASIENNA WOJCIECH ROENS

  Polonia

  Compania ZACHODNIOPOMORSKA FIRMA NASIENNA WOJCIECH ROENS, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Seminte pentru peluze. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agricultura - servicii, Amestec de furaje pentru animale si pasari, Agricultura - servicii, herbaceous plant, fruit salads, și Amestec de furaje pentru animale si pasari. Are sediul în Załom, Polonia.

 1. STEMAR

  Ucraina

  Compania STEMAR, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Cresterea animalelor - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Amestec de furaje pentru animale si pasari, Productie zootehnica, Amestec de furaje pentru animale si pasari, Productie zootehnica, agricultural products for zootechnical foods, și pharmaceutical products for veterinary use. Are sediul în Lviv, Ucraina.

 2. VOEDERS D'AUSSY

  Belgia

  Compania VOEDERS D'AUSSY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Nutret boabe pentru vite si pasari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Amestec de furaje pentru animale si pasari, Amestec de furaje pentru animale si pasari, Feed fodder for cattle, Feeds for chickens, și Feed fodder for cows. Are sediul în Torhout, Belgia.

 3. CLAESEN GRANEN

  Belgia

  Compania CLAESEN GRANEN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Faina de peste pentru animale si pasari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Nutret boabe pentru vite si pasari, Hrana pentru animale de crescatorie, Amestec de furaje pentru animale si pasari, Nutret boabe pentru vite si pasari, Hrana pentru animale de crescatorie, Amestec de furaje pentru animale si pasari, și cereals. Are sediul în Zutendaal, Belgia.

 4. BAERT MENGVOEDERS

  Belgia

  Compania BAERT MENGVOEDERS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Amestec de furaje pentru animale si pasari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Nutret boabe pentru vite si pasari, Nutret boabe pentru vite si pasari, și natural fertilizers. Are sediul în Zele, Belgia.

 5. DE POORTERE JEAN

  Belgia

  Compania DE POORTERE JEAN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Faina de peste pentru animale si pasari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Nutret boabe pentru vite si pasari, Hrana pentru animale de crescatorie, Amestec de furaje pentru animale si pasari, Ingrasaminte si produse pentru ameliorarea solului, Nutret boabe pentru vite si pasari, Hrana pentru animale de crescatorie, Amestec de furaje pentru animale si pasari, și Ingrasaminte si produse pentru ameliorarea solului. Are sediul în Blaugies, Belgia.

 6. ETHIFENOL S.R.L.

  Italia

  Compania ETHIFENOL S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Amestec de furaje pentru animale si pasari. Are sediul în Bergamo, Italia.

 7. LEIEVOEDERS

  Belgia

  Compania LEIEVOEDERS, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Amestec de furaje pentru animale si pasari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile feeds for pigs, bovine feed, Livestock and poultry - feed, și feeds for birds. Are sediul în Sint-Eloois-Vijve, Belgia.

 8. THEEUWSE MOONEN

  Belgia

  Compania THEEUWSE MOONEN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hrana pentru animale de crescatorie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Amestec de furaje pentru animale si pasari, cattle feed, Feed fodder for cows, Amestec de furaje pentru animale si pasari, și food for rodents. Are sediul în Baarle-Hertog, Belgia.

 9. TECHNOMASHSTROY

  Ucraina

  Compania TECHNOMASHSTROY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Energie din surse regenerabile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Amestec de furaje pentru animale si pasari, Combustibili solizi, wood briquette machines, Amestec de furaje pentru animale si pasari, și Combustibili solizi. Are sediul în Cherkasy, Ucraina.

 10. POTOKY

  Filipine

  Compania POTOKY, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Amestec de furaje pentru animale si pasari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Proteine - adjuvanti alimentari, și Proteine - adjuvanti alimentari. Are sediul în Manila, Filipine.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit