• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • ambulante

Rezultate pentru

Ambulante - Import export

 1. AMBULÂNCIAS PORTO

  Portugalia

  Compania AMBULÂNCIAS PORTO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambulante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambulante si vehicule pentru servicii de urgenta, Ambulante si vehicule pentru servicii de urgenta, ambulance services, ambulances, și ambulance aircraft. Are sediul în Matosinhos, Portugalia.

 2. VEM VALENCIANA DE EMERGENCIAS MÉDICAS

  Spania

  Compania VEM VALENCIANA DE EMERGENCIAS MÉDICAS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambulante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambulante si vehicule pentru servicii de urgenta, health care, și Ambulante si vehicule pentru servicii de urgenta. Are sediul în VALENCIA, Spania.

 3. DRK-RÜCKHOLDIENST

  Germania

  Compania DRK-RÜCKHOLDIENST, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambulante. Are sediul în Schwelm, Germania.

 4. ASSISTIAMO TE COOPERATIVA SOCIALE

  Italia

  Compania ASSISTIAMO TE COOPERATIVA SOCIALE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambulante. Are sediul în Gravina In Puglia, Italia.

 5. ASSOCIAZIONE GIALLA SOCCORSO

  Italia

  Compania ASSOCIAZIONE GIALLA SOCCORSO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambulante. Are sediul în Cormano, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. AMBULANCIAS LÁZARO

  Spania

  Compania AMBULANCIAS LÁZARO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambulante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile hospitals, patient transport, medical transport, și medical assistance. Are sediul în Barcelona, Spania.

 2. S.I.E.M. S.R.L.

  Italia

  Compania S.I.E.M. S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale medicale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambulante, Ambulante, și fans. Are sediul în Piacenza, Italia.

 3. CAPSUD - TRANSFORMAÇÃO DE VEÍCULOS ESPECIAIS

  Portugalia

  Compania CAPSUD - TRANSFORMAÇÃO DE VEÍCULOS ESPECIAIS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambulante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vehicule speciale - constructie si echipamente, street vehicle transformation, ambulances, medical assistance, și Vehicule speciale - constructie si echipamente. Are sediul în Cacia-Aveiro, Portugalia.

 4. BM AMBULANCE SERVICE LTD

  Regatul Unit

  Compania BM AMBULANCE SERVICE LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambulante. Are sediul în Ashford, Regatul Unit.

 5. AMBULANCES ROZAT

  Franta

  Compania AMBULANCES ROZAT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambulante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile ambulances, și freighters. Are sediul în Châteauvieux, Franta.

 1. AMBULANZ ENGEL

  Germania

  Compania AMBULANZ ENGEL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambulante si vehicule pentru servicii de urgenta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambulante, patient transport, air ambulance, și Ambulante. Are sediul în Remseck, Germania.

 2. THOR MEDICAL LTD

  Regatul Unit

  Compania THOR MEDICAL LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambulante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cabinete si servicii medicale specializate, training, medical transport, Cabinete si servicii medicale specializate, și medical films. Are sediul în Faversham, Regatul Unit.

 1. BMC HEALTH SOLUTIONS H24

  Italia

  Compania BMC HEALTH SOLUTIONS H24, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambulante. Are sediul în Monteriggioni, Italia.

 2. SOC. COOP. SOC. BAREGGIO SOCCORSO

  Italia

  Compania SOC. COOP. SOC. BAREGGIO SOCCORSO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambulante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile dialysis equipped ambulances, și transport of disabled persons. Are sediul în Bareggio, Italia.

 3. AMBULANCIAS LAPEÑA

  Spania

  Compania AMBULANCIAS LAPEÑA, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambulante. Are sediul în Valencia, Spania.

 4. AIR AMBULANCE SRL

  Italia

  Compania AIR AMBULANCE SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambulante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile ambulance aircraft, și health flights. Are sediul în Cologno Monzese, Italia.

 5. EUROLIFE SOC COOP

  Italia

  Compania EUROLIFE SOC COOP, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambulante. Are sediul în Santa Venerina, Italia.

 6. AMBULANCIAS LOS CÁRMENES

  Spania

  Compania AMBULANCIAS LOS CÁRMENES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambulante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile relocation service, ambulances, și dialysis equipped ambulances. Are sediul în Maracena, Spania.

 7. ASSOCIAZIONE GIALLA SOCCORSO ONLUS

  Italia

  Compania ASSOCIAZIONE GIALLA SOCCORSO ONLUS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambulante. Are sediul în Cormano, Italia.

 8. HPS SERVICIOS SANITARIOS

  Spania

  Compania HPS SERVICIOS SANITARIOS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambulante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile patient transport, și medical transport. Are sediul în Tordera, Spania.

 1. ORIENTMED INTERNATIONAL FZE

  Emiratele Arabe Unite

  Compania ORIENTMED INTERNATIONAL FZE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambulante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile ambulances, medical equipment, stretcher, și first aid kits. Are sediul în Jebel Ali Free Zone, Emiratele Arabe Unite.

 2. PUBBLICA ASSISTENZA NAPOLI SOCCORSO GOC

  Italia

  Compania PUBBLICA ASSISTENZA NAPOLI SOCCORSO GOC, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambulante. Are sediul în Pozzuoli, Italia.

 3. FLYING DOCTORS

  Spania

  Compania FLYING DOCTORS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambulante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambulante si vehicule pentru servicii de urgenta, Ambulante si vehicule pentru servicii de urgenta, medical transport, patient transport, și homecare. Are sediul în Torremolinos-Málaga, Spania.

 4. ESBLY AMBULANCES

  Franta

  Compania ESBLY AMBULANCES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambulante. Are sediul în Esbly, Franta.

 5. AMBULANZE PRIVATE CASERTA CROCE AMICA

  Italia

  Compania AMBULANZE PRIVATE CASERTA CROCE AMICA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambulante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile high-alloy steel, dialysis equipped ambulances, și ambulances. Are sediul în Caserta, Italia.

 6. BLU EMERGENCY ONLUS

  Italia

  Compania BLU EMERGENCY ONLUS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambulante. Are sediul în Caldogno, Italia.

 7. ASSOCIAZIONE DI VOL. CROCE PIU' ONLUS

  Italia

  Compania ASSOCIAZIONE DI VOL. CROCE PIU' ONLUS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambulante. Are sediul în Collegno, Italia.

 8. AMBUGEST

  Belgia

  Compania AMBUGEST, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Software de gestiune pentru firme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambulante, și Ambulante. Are sediul în Tamines, Belgia.

 9. CRUCEA ROSIE ROMANA FILIALA BACAU

  Romania

  Compania CRUCEA ROSIE ROMANA FILIALA BACAU, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambulante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile ambulance services. Are sediul în Bacau, Romania.

 10. SBK-KRANKENFAHRTEN ERKAN ÖZCAN

  Germania

  Compania SBK-KRANKENFAHRTEN ERKAN ÖZCAN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambulante. Are sediul în Sindelfingen, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Ambulante - Import export

Număr de rezultate

3.283 Intreprinderile