• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • ambarcatiuni de agrement - componente- motoare si echipamente

Rezultate pentru

Ambarcatiuni de agrement - componente- motoare si echipamente - Import export

 1. D.I.M. S.R.L.

  Italia

  Verified by europages badge

  D.I.M. Srl has been producing nozzles since 1980. Thanks to our production we can supply new parts as well as manufacture them from customer supplied raw material where the piston/pin are refurbished. Along with the marine sector also the plastic sector has been involved. 8 and 9 hole nozzles are produced for spraying polyurethane.

 2. SPARE NAV.I. E SERVICES

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania SPARE NAV.I. E SERVICES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Mecanica navala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambarcatiuni de agrement - componente, motoare si echipamente, Santiere navale - reparatii si intretinere, Aprovizionarea navelor, marine engine repair, engine and cylinder grinding, plant servicing workshops, Ambarcatiuni de agrement - componente, motoare si echipamente, devising electrical systems for boats, și boat engine accessories. Are sediul în Genova, Italia.

 3. AUGSBURGER DRAHTSEILFABRIK GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania AUGSBURGER DRAHTSEILFABRIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambarcatiuni de agrement - componente, motoare si echipamente. Are sediul în Friedberg, Germania.

 4. LAMTINE LTD

  Regatul Unit

  Compania LAMTINE LTD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambarcatiuni de agrement - componente, motoare si echipamente. Are sediul în Birmingham, Regatul Unit.

 5. LAMPRECHT GMBH

  Germania

  Compania LAMPRECHT GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambarcatiuni de agrement - componente, motoare si echipamente. Are sediul în Rathenow, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. ALL BLUE

  Olanda

  Compania ALL BLUE, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambarcatiuni de agrement - componente, motoare si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile boat docking. Are sediul în Hunsel, Olanda.

 2. NAUTICA ISPRA SRL

  Italia

  Compania NAUTICA ISPRA SRL, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambarcatiuni de agrement - componente, motoare si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile used boats, și motor-boats. Are sediul în Ispra, Italia.

 3. CRADLE B

  Belgia

  Compania CRADLE B, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambarcatiuni de agrement - componente, motoare si echipamente. Are sediul în Arlon, Belgia.

 4. CANTIERE DEL LAGO D'ISEO BELLINI SRL

  Italia

  Compania CANTIERE DEL LAGO D'ISEO BELLINI SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Santiere navale - reparatii si intretinere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambarcatiuni de agrement - componente, motoare si echipamente, Barci, Ambarcatiuni de agrement - componente, motoare si echipamente, și Barci. Are sediul în Iseo, Italia.

 5. ATLANTIC YACHT SERVICES

  Spania

  Compania ATLANTIC YACHT SERVICES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambarcatiuni de agrement - componente, motoare si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile port services for passenger ships, electrical components for boats, boat building, și accessories for sailing boats. Are sediul în Denia (alicante), Spania.

 1. BAMAR SOLUZIONI MECCANICHE

  Italia

  Compania BAMAR SOLUZIONI MECCANICHE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambarcatiuni de agrement - componente, motoare si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mecanica fina, components for boats, nautical sports and sailing equipment, Mecanica fina, și precision machining. Are sediul în Forli', Italia.

 2. DESSALATOR

  Franta

  Compania DESSALATOR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambarcatiuni de agrement - componente, motoare si echipamente. Are sediul în Antibes, Franta.

 1. MARBLU BY K2W LIGHTS UG (HB) CO.KG

  Germania

  Compania MARBLU BY K2W LIGHTS UG (HB) CO.KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambarcatiuni de agrement - componente, motoare si echipamente. Are sediul în Jena, Germania.

 2. HURTOWNIA ŻEGLARSKA YACHTAMAN

  Polonia

  Compania HURTOWNIA ŻEGLARSKA YACHTAMAN, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambarcatiuni de agrement - componente, motoare si echipamente. Are sediul în Białe Błota, Polonia.

 3. ALBERTO MARCH - NÁUTICA

  Spania

  Compania ALBERTO MARCH - NÁUTICA, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambarcatiuni de agrement - componente, motoare si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sporturi nautice - materiale si echipament, boating equipment, Outboard motors, Sporturi nautice - materiale si echipament, și trailers for boats. Are sediul în Maria De La Salut-Illes Balears, Spania.

 4. MARTIN ENGINEERING ITALY SRL

  Italia

  Compania MARTIN ENGINEERING ITALY SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambarcatiuni de agrement - componente, motoare si echipamente. Are sediul în Gorgonzola, Italia.

 5. NAUTICA GALVAR

  Italia

  Compania NAUTICA GALVAR, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Barci cu motor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi - barci, Ambarcatiuni de agrement - componente, motoare si echipamente, boating equipment, Transporturi - barci, și Ambarcatiuni de agrement - componente, motoare si echipamente. Are sediul în Pieve Al Toppo, Italia.

 6. KARDIS MARINE SRL

  Italia

  Compania KARDIS MARINE SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambarcatiuni de agrement - componente, motoare si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile interior fittings for boats, boat engine accessories, boats, și motor-boats. Are sediul în Vernate, Italia.

 7. WEBNAUTICA.IT

  Italia

  Compania WEBNAUTICA.IT, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambarcatiuni de agrement - componente, motoare si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile nautical equipment, marine engine accessories, inflatable boat, și nautical accessories. Are sediul în Gatteo a Mare, Italia.

 8. G.E.B. DI PALMIERI SANDRO

  Italia

  Compania G.E.B. DI PALMIERI SANDRO, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambarcatiuni de agrement. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambarcatiuni de agrement - componente, motoare si echipamente, Ambarcatiuni de agrement - componente, motoare si echipamente, și inflatable boat. Are sediul în Campo Nell'elba, Italia.

 1. GIESSE LIGHT SRL UNIPERSONALE

  Italia

  Compania GIESSE LIGHT SRL UNIPERSONALE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambarcatiuni de agrement - componente, motoare si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Iluminat pentru locuinte si accesorii, nautical accessories, și Iluminat pentru locuinte si accesorii. Are sediul în Predore, Italia.

 2. HR NÁUTICA

  Brazilia

  Compania HR NÁUTICA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambarcatiuni de agrement - componente, motoare si echipamente. Are sediul în São Paulo, Brazilia.

 3. DEUTSCHER-DIGITALDRUCKER.DE® INH. BERND-WALTER MENDEL

  Germania

  Compania DEUTSCHER-DIGITALDRUCKER.DE® INH. BERND-WALTER MENDEL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambarcatiuni de agrement - componente, motoare si echipamente. Are sediul în Wangen, Germania.

 4. HUNTER

  Belgia

  Compania HUNTER, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambarcatiuni de agrement - componente, motoare si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Motoare diesel, Motoare cu gaz, Motoare diesel, Motoare cu gaz, Design, development and manufacturing of generators, și pumps. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 5. DOMINIS ENGINEERING LTD

  Canada

  Compania DOMINIS ENGINEERING LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambarcatiuni de agrement - componente, motoare si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile steering propellers, water-jet propellers (propellers for fast boats), și pumps and compressors. Are sediul în Ottawa, Canada.

 6. JACHTWERF VENNEKENS

  Belgia

  Compania JACHTWERF VENNEKENS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambarcatiuni de agrement - componente, motoare si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Constructii navale, Ambarcatiuni de agrement, Constructii navale, Ambarcatiuni de agrement, ship maintenance, și furniture for yachts. Are sediul în Boom, Belgia.

 7. INGENIEURBÜRO HEINO WINTER GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania INGENIEURBÜRO HEINO WINTER GMBH & CO. KG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Robinetarie sanitara. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Robinetarie industriala, Nave - aparate si echipamente, Ambarcatiuni de agrement, Ambarcatiuni de agrement - componente, motoare si echipamente, Robinetarie industriala, Nave - aparate si echipamente, Ambarcatiuni de agrement, și Ambarcatiuni de agrement - componente, motoare si echipamente. Are sediul în Hamburg, Germania.

 8. BOAT GEAR DIRECT LTD

  Regatul Unit

  Compania BOAT GEAR DIRECT LTD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Pescuit - echipamente si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambarcatiuni de agrement - componente, motoare si echipamente, Ambarcatiuni de agrement - componente, motoare si echipamente, mooring equipment, și boating equipment. Are sediul în Ipswich, Regatul Unit.

 9. EUROP'SAILS SA

  Elvetia

  Compania EUROP'SAILS SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambarcatiuni de agrement. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambarcatiuni de agrement - componente, motoare si echipamente, Vele si accesorii, Tesaturi, Tesaturi gumate, Ambarcatiuni de agrement - componente, motoare si echipamente, Vele si accesorii, Tesaturi, și Tesaturi gumate. Are sediul în Vernier, Elvetia.

 10. WASSERSPORT-CENTER STOCKMANN

  Germania

  Compania WASSERSPORT-CENTER STOCKMANN, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Camping si caravaning - vehicule, piese si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Constructii navale, Ambarcatiuni de agrement, Barci cu motor, Ambarcatiuni de agrement - componente, motoare si echipamente, Constructii navale, Ambarcatiuni de agrement, Barci cu motor, și Ambarcatiuni de agrement - componente, motoare si echipamente. Are sediul în Dömitz, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit