• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • ambalatori pentru transportul pe cale ferata

Rezultate pentru

Ambalatori pentru transportul pe cale ferata - Import export

 1. RONY TRANS INTERNATIONAL SRL

  Romania

  Firma de transport RONY TRANS INTERNATIONAL S.R.L. va ofera servicii logistice complete de transport marfa atat intern cat si extern, adica international, la cele mai inalte standarde de calitate, menite sa faciliteze activitatea comerciala.Societatea noastra de transport marfa va pune la dispozitie cele mai bune modalitati si solutii de a trasporta marfurile societatii dumneavoastra oriunde si oricand, noi stand la dispozitia dumneavoastra 24 de ore din 24, 7 zile din 7, programul nostru de lucru fiind NON-STOP! Puteti avea acces la un serviciu profesionist in conditii de maxima siguranta pentru marfurile transportate, beneficiind de dotari de ultima generatie, atat ca si camioane, dar si depozitare si livrare de marfuri.Calitatea si eficienta serviciilor asigurate de catre echipa noastra va asigura promptitudinea solutionarii cererilor dumneavoastra de transport marfa complet, partial sau grupaj.Asiguram transportul cu camioane de ultima generatie, autorizate rar, supravegheate GPS si monitorizate in permanenta.Organizam transporturi atat din Romania catre tari comunitare, dar si tari extracomunitare, ca: Serbia , Macedonia , Moldova etc.Realizam curse directe, la preturi de grupaj, de curierat si coletarie catre tarile vecine cu Romania.De asemenea, realizam transporturi exclusive / grupaje si transporturi exprese catre toate locatiile din Romania.VA punem la dispozitie servici de calitate Echipa Rony Trans International SRL

 2. ZYGO LTD

  Regatul Unit

  Compania ZYGO LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalatori pentru transportul pe cale ferata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi feroviare in containere, Transporturi feroviare, Transporturi feroviare in containere, și Transporturi feroviare. Are sediul în Felixstowe, Regatul Unit.

 3. DAVIES TURNER & CO LTD

  Regatul Unit

  Compania DAVIES TURNER & CO LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalatori pentru transportul pe cale ferata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi feroviare in containere, Transporturi feroviare, Transport maritim de marfuri, Transporturi feroviare in containere, Transporturi feroviare, mixed road-rail freight, și Transport maritim de marfuri. Are sediul în Bristol, Regatul Unit.

 4. DAVIES TURNER AIR CARGO LTD

  Regatul Unit

  Compania DAVIES TURNER AIR CARGO LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalatori pentru transportul pe cale ferata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi feroviare in containere, Transporturi feroviare, Transporturi feroviare in containere, Transporturi feroviare, air freight, și mixed road-air transport. Are sediul în Newcastle-Upon-Tyne, Regatul Unit.

 5. DAVIES TURNER & CO LTD

  Regatul Unit

  Compania DAVIES TURNER & CO LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalatori pentru transportul pe cale ferata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi feroviare in containere, Transporturi feroviare, Transport maritim de marfuri, Transporturi feroviare in containere, Transporturi feroviare, Transport maritim de marfuri, și mixed road-air transport. Are sediul în Manchester, Regatul Unit.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. DAVIES TURNER & CO LTD

  Regatul Unit

  Compania DAVIES TURNER & CO LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalatori pentru transportul pe cale ferata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile containerised transport of merchandise by rail, rail transport, și logistics. Are sediul în Southampton, Regatul Unit.

 2. DAVIES TURNER & CO LTD

  Regatul Unit

  Compania DAVIES TURNER & CO LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalatori pentru transportul pe cale ferata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi feroviare in containere, Transport maritim de marfuri, Transporturi feroviare in containere, rail transport, air freight, și Transport maritim de marfuri. Are sediul în Bridgend, Regatul Unit.

 3. GP LOGISTICS LIMITED

  Regatul Unit

  Compania GP LOGISTICS LIMITED, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalatori pentru transportul pe cale ferata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi feroviare in containere, Transporturi feroviare, Transporturi feroviare in containere, și Transporturi feroviare. Are sediul în Newport, Regatul Unit.

 4. EUROGATE LOGISTICS LTD

  Regatul Unit

  Compania EUROGATE LOGISTICS LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalatori pentru transportul pe cale ferata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi feroviare in containere, Transporturi feroviare, Transporturi feroviare in containere, și Transporturi feroviare. Are sediul în Bradford, Regatul Unit.

 5. ABP ASSOCIATED BRITTISH PORTS

  Regatul Unit

  Compania ABP ASSOCIATED BRITTISH PORTS, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalatori pentru transportul pe cale ferata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi feroviare in containere, Transporturi feroviare, Transporturi feroviare in containere, și Transporturi feroviare. Are sediul în Birmingham, Regatul Unit.

 1. INTERSPED LOGISTICS (UK) LTD

  Regatul Unit

  Compania INTERSPED LOGISTICS (UK) LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalatori pentru transportul pe cale ferata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi feroviare in containere, Transporturi feroviare, Transporturi feroviare in containere, și Transporturi feroviare. Are sediul în Leeds, Regatul Unit.

 2. 3 SPEED WORLDWIDE SERVICES

  Regatul Unit

  Compania 3 SPEED WORLDWIDE SERVICES, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalatori pentru transportul pe cale ferata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi feroviare in containere, Transporturi feroviare, Transporturi feroviare in containere, și Transporturi feroviare. Are sediul în Colchester, Regatul Unit.

 1. EUROPEAN INTERNATIONAL (FAIRS) LTD

  Regatul Unit

  Compania EUROPEAN INTERNATIONAL (FAIRS) LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalatori pentru transportul pe cale ferata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi feroviare in containere, Transporturi feroviare, Transporturi feroviare in containere, și Transporturi feroviare. Are sediul în Edenbridge, Regatul Unit.

 2. CARGOCALL SOUTHAMPTON

  Regatul Unit

  Compania CARGOCALL SOUTHAMPTON, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalatori pentru transportul pe cale ferata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi feroviare in containere, Transporturi feroviare, Transporturi feroviare in containere, și Transporturi feroviare. Are sediul în Southampton, Regatul Unit.

 3. BUCCI FREIGHT SERVICES LTD

  Regatul Unit

  Compania BUCCI FREIGHT SERVICES LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalatori pentru transportul pe cale ferata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi feroviare in containere, Transporturi feroviare, Transporturi feroviare in containere, și Transporturi feroviare. Are sediul în London, Regatul Unit.

 4. FORWARD FREIGHT SERVICES

  Regatul Unit

  Compania FORWARD FREIGHT SERVICES, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalatori pentru transportul pe cale ferata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi feroviare in containere, Transporturi feroviare, Transporturi feroviare in containere, și Transporturi feroviare. Are sediul în Bacup, Regatul Unit.

 5. SANDERS STEVENS

  Regatul Unit

  Compania SANDERS STEVENS, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalatori pentru transportul pe cale ferata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi feroviare in containere, Transporturi feroviare, Transporturi feroviare in containere, și Transporturi feroviare. Are sediul în Seaham, Regatul Unit.

 6. JEM LOGISTICS

  Regatul Unit

  Compania JEM LOGISTICS, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalatori pentru transportul pe cale ferata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi feroviare in containere, Transporturi feroviare, Transporturi feroviare in containere, și Transporturi feroviare. Are sediul în Bolton, Regatul Unit.

 7. BRUNEL LOGISTICS UK LTD

  Regatul Unit

  Compania BRUNEL LOGISTICS UK LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalatori pentru transportul pe cale ferata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi feroviare in containere, Transporturi feroviare, Transporturi feroviare in containere, și Transporturi feroviare. Are sediul în Redditch, Regatul Unit.

 8. DAM & CO

  Regatul Unit

  Compania DAM & CO, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalatori pentru transportul pe cale ferata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi feroviare in containere, Transporturi feroviare, Transporturi feroviare in containere, și Transporturi feroviare. Are sediul în Feltham, Regatul Unit.

 1. EUROGATE LEGISTITICS LTD

  Regatul Unit

  Compania EUROGATE LEGISTITICS LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalatori pentru transportul pe cale ferata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi feroviare in containere, Transporturi feroviare, Transporturi feroviare in containere, și Transporturi feroviare. Are sediul în Tilbury, Regatul Unit.

 2. OTEC (GB) LTD

  Regatul Unit

  Compania OTEC (GB) LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalatori pentru transportul pe cale ferata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi feroviare in containere, Transporturi feroviare, Transporturi feroviare in containere, și Transporturi feroviare. Are sediul în Witham, Regatul Unit.

 3. PARAGON

  Regatul Unit

  Compania PARAGON, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalatori pentru transportul pe cale ferata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi feroviare in containere, Transporturi feroviare, Transporturi feroviare in containere, și Transporturi feroviare. Are sediul în Hull, Regatul Unit.

 4. 512 EMA LTD

  Regatul Unit

  Compania 512 EMA LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalatori pentru transportul pe cale ferata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi feroviare in containere, Transporturi feroviare, Transporturi feroviare in containere, și Transporturi feroviare. Are sediul în Derby, Regatul Unit.

 5. WARTON FREIGHT SERVICES

  Regatul Unit

  Compania WARTON FREIGHT SERVICES, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalatori pentru transportul pe cale ferata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi feroviare in containere, Transporturi feroviare, Transporturi feroviare in containere, și Transporturi feroviare. Are sediul în Barking, Regatul Unit.

 6. LEXINGTON FREIGHT FORWARDING

  Regatul Unit

  Compania LEXINGTON FREIGHT FORWARDING, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalatori pentru transportul pe cale ferata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi feroviare in containere, Transporturi feroviare, Transporturi feroviare in containere, și Transporturi feroviare. Are sediul în Redhill, Regatul Unit.

 7. RAINBOW LOGISTICS LTD

  Regatul Unit

  Compania RAINBOW LOGISTICS LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalatori pentru transportul pe cale ferata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi feroviare in containere, Transporturi feroviare, Transporturi feroviare in containere, și Transporturi feroviare. Are sediul în Southall, Regatul Unit.

 8. ESPACE EUROPE

  Regatul Unit

  Compania ESPACE EUROPE, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalatori pentru transportul pe cale ferata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi feroviare in containere, Transporturi feroviare, Transporturi feroviare in containere, și Transporturi feroviare. Are sediul în Hull, Regatul Unit.

 9. ACTIVE TRANSPORT

  Regatul Unit

  Compania ACTIVE TRANSPORT, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalatori pentru transportul pe cale ferata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi feroviare in containere, Transporturi feroviare, Transporturi feroviare in containere, și Transporturi feroviare. Are sediul în Dover, Regatul Unit.

 10. UNITED GLOBAL LOGISTICS

  Regatul Unit

  Compania UNITED GLOBAL LOGISTICS, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalatori pentru transportul pe cale ferata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi feroviare in containere, Transporturi feroviare, Transporturi feroviare in containere, și Transporturi feroviare. Are sediul în Manchester, Regatul Unit.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit