• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • ambalare in lazi - utilaje

Rezultate pentru

Ambalare in lazi - utilaje - Import export

 1. AGRAMA VERPACKUNGSMASCHINEN GMBH & CO. KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania AGRAMA VERPACKUNGSMASCHINEN GMBH & CO. KG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalare in lazi - utilaje. Are sediul în Augsburg, Germania.

 2. HERFRAGA

  Spania

  Verified by europages badge

  Compania HERFRAGA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Conserve - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Alimentatie diverse domenii - masini si materiale, Ambalare in lazi - utilaje, Ambalare si protectie - utilaje si materiale, Umplerea sticlelor si a recipientelor - utilaje si echipamente, canning machinery, machining, Alimentatie diverse domenii - masini si materiale, machines for the canning and preserving industry, și Ambalare in lazi - utilaje. Are sediul în Carballo-A Coruña, Spania.

 3. SO-MATEC YILONG GMBH

  Germania

  Compania SO-MATEC YILONG GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalare in lazi - utilaje. Are sediul în Crailsheim, Germania.

 4. PETRI VERPACKUNGSTECHNIK GMBH

  Germania

  Compania PETRI VERPACKUNGSTECHNIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalare in lazi - utilaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Paletizare - utilaje de, Ambalare in folie - masini, film wrappers, cartoners for packing, Paletizare - utilaje de, și Ambalare in folie - masini. Are sediul în Löhne, Germania.

 5. SCHUILENBURG

  Belgia

  Compania SCHUILENBURG, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de lipit etichete. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambalare in lazi - utilaje, Ambalare in lazi - utilaje, packaging machines, measuring cups, și weighting systems. Are sediul în Sint-Gillis-Dendermonde, Belgia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. J. ESQUERDA, S.A.

  Spania

  Compania J. ESQUERDA, S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalare si protectie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambalare in lazi - utilaje, Umplerea sticlelor si a recipientelor - utilaje si echipamente, Ambalare in lazi - utilaje, Umplerea sticlelor si a recipientelor - utilaje si echipamente, fillers, și sealing machines. Are sediul în Terrassa, Spania.

 2. IXAPACK

  Franta

  Compania IXAPACK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalare si protectie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambalare in lazi - utilaje, wrapping machine installations, Ambalare in lazi - utilaje, cartoners, și palleting robots. Are sediul în Mauléon, Franta.

 3. R. WEISS VERPACKUNGSTECHNIK GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania R. WEISS VERPACKUNGSTECHNIK GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sertizare - utilaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Paletizare - utilaje de, Ambalare in lazi - utilaje, Chimie si farmacie - utilaje de ambalare, Reprografie - utilaje si materiale, Paletizare - utilaje de, Ambalare in lazi - utilaje, Chimie si farmacie - utilaje de ambalare, și Reprografie - utilaje si materiale. Are sediul în Crailsheim, Germania.

 4. WOOD BOX KZ

  Polonia

  Compania WOOD BOX KZ, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalare in lazi - utilaje. Are sediul în Kamieniec Ząbkowicki, Polonia.

 5. PENTA SERVIS

  Republica Ceha

  Compania PENTA SERVIS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Impachetare si legare - utilaje si echipament, Ambalare in lazi - utilaje, Cartonare - utilaje, Ambalare si protectie - utilaje si materiale, Impachetare si legare - utilaje si echipament, Ambalare in lazi - utilaje, Cartonare - utilaje, și Ambalare si protectie - utilaje si materiale. Are sediul în Holice, Republica Ceha.

 1. HAMER PACKAGING TECHNOLOGY S.L.

  Spania

  Compania HAMER PACKAGING TECHNOLOGY S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalare in lazi - utilaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile thermoforming lines, și blister packing machinery. Are sediul în La Granada, Spania.

 2. CAMA GROUP

  Franta

  Compania CAMA GROUP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalare in lazi - utilaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile packaging line. Are sediul în Saint Maur des Fosses, Franta.

 1. SHANGHAI XINGLU MACHINERY EQUIPMENT CO., LTD.

  China

  Compania SHANGHAI XINGLU MACHINERY EQUIPMENT CO., LTD., care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalare in lazi - utilaje. Are sediul în Shagnahi, China.

 2. AMES S.R.O.

  Republica Ceha

  Compania AMES S.R.O., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalaje - societati. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambalare in lazi - utilaje, Masurarea si reglarea temperaturii - aparate si instrumente, Masurarea si reglarea presiunii - aparate si instrumente, Ambalare in lazi - utilaje, Masurarea si reglarea temperaturii - aparate si instrumente, și Masurarea si reglarea presiunii - aparate si instrumente. Are sediul în Ostrava-Moravska Ostrava A Pri, Republica Ceha.

 3. OLIVIERO INCASSATURE DI OLIVIERO ANIELLO

  Italia

  Compania OLIVIERO INCASSATURE DI OLIVIERO ANIELLO, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalare in lazi - utilaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile precious stone setting. Are sediul în Valenza, Italia.

 4. MORTET ARMANDO

  Italia

  Compania MORTET ARMANDO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalare in lazi - utilaje. Are sediul în Oriolo Romano, Italia.

 5. CTMS

  Franta

  Compania CTMS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalare in lazi - utilaje. Are sediul în Lyon, Franta.

 6. CRISALID NORMANDIE

  Franta

  Compania CRISALID NORMANDIE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Componente electrice si electronice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambalare in lazi - utilaje, automatic ticket machine, și Ambalare in lazi - utilaje. Are sediul în Montreuil L'argille, Franta.

 7. GOLD SETTING S.N.C. DI DOLCE ERIS & C.

  Italia

  Compania GOLD SETTING S.N.C. DI DOLCE ERIS & C., care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalare in lazi - utilaje. Are sediul în Valenza, Italia.

 8. POZZI MAURO

  Italia

  Compania POZZI MAURO, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalare in lazi - utilaje. Are sediul în Valenza, Italia.

 1. BORGHI STANISLAO DI GIOVANNI E FRANCESCO BORGHI S.N.C.

  Italia

  Compania BORGHI STANISLAO DI GIOVANNI E FRANCESCO BORGHI S.N.C., care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalare in lazi - utilaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Articole religioase, candles, și Articole religioase. Are sediul în Malnate, Italia.

 2. PINAFFO MANUEL GIORGIO

  Italia

  Compania PINAFFO MANUEL GIORGIO, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalare in lazi - utilaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile jewellery engraving. Are sediul în Valenza, Italia.

 3. MARIN & MILANESE

  Italia

  Compania MARIN & MILANESE, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalare in lazi - utilaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile jewellery engraving. Are sediul în Valenza, Italia.

 4. MULTIVAC B.V.

  Olanda

  Compania MULTIVAC B.V., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalare si protectie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambalare in lazi - utilaje, și Ambalare in lazi - utilaje. Are sediul în Woerden, Olanda.

 5. NANI ATTILIO

  Italia

  Compania NANI ATTILIO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalare in lazi - utilaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Finisari, Zugraveli - antreprenori, Finisari, și Zugraveli - antreprenori. Are sediul în Bergamo, Italia.

 6. GARDNER DENVER NEDERLAND B.V.

  Olanda

  Compania GARDNER DENVER NEDERLAND B.V., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalare si protectie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambalare in lazi - utilaje, și Ambalare in lazi - utilaje. Are sediul în Woerden, Olanda.

 7. VOLPAK S.A.

  Spania

  Compania VOLPAK S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalare si protectie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambalare in lazi - utilaje, și Ambalare in lazi - utilaje. Are sediul în Santa Perpetua De Mogoda, Spania.

 8. MALASPINA PREZIOSI

  Italia

  Compania MALASPINA PREZIOSI, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalare in lazi - utilaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile jewellery with precious stones, și jewellery engraving. Are sediul în Valenza, Italia.

 9. POLYPACK GMBH & CO. KG VERPACKUNGSMASCHINEN

  Germania

  Compania POLYPACK GMBH & CO. KG VERPACKUNGSMASCHINEN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalare si protectie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambalare in lazi - utilaje, și Ambalare in lazi - utilaje. Are sediul în Bielefeld, Germania.

 10. TASSINARIO ADELIO

  Italia

  Compania TASSINARIO ADELIO, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalare in lazi - utilaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile jewellery engraving. Are sediul în Valenza, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit