• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • altimetre

Rezultate pentru

Altimetre - Import export

 1. MESSTEC GMBH

  Elvetia

  Compania MESSTEC GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Altimetre. Are sediul în Tagelswangen, Elvetia.

 2. G.B. TECNICA S.R.L.

  Italia

  Compania G.B. TECNICA S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masurarea pozitiei si a distantei - aparate si instrumente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Altimetre, Nivele, Altimetre, și Nivele. Are sediul în Jesi, Italia.

 3. MICROGEO S.R.L.

  Italia

  Compania MICROGEO S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Masurarea pozitiei si a distantei - aparate si instrumente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Altimetre, Nivele, Altimetre, și Nivele. Are sediul în Campi Bisenzio, Italia.

 4. GEOITALIA S.R.L.

  Italia

  Compania GEOITALIA S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masurarea pozitiei si a distantei - aparate si instrumente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Altimetre, Nivele, Altimetre, și Nivele. Are sediul în Fabriano, Italia.

 5. ARVATEC S.R.L.

  Italia

  Compania ARVATEC S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Masurarea pozitiei si a distantei - aparate si instrumente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Altimetre, Nivele, Altimetre, și Nivele. Are sediul în Rescaldina, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. GEOINSTRUMENTS S.A.S. DI SIMONETTO CARLO & C.

  Italia

  Compania GEOINSTRUMENTS S.A.S. DI SIMONETTO CARLO & C., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Masurarea pozitiei si a distantei - aparate si instrumente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Altimetre, Nivele, Altimetre, și Nivele. Are sediul în Cassola, Italia.

 2. MACCHI S.A.S. DI ANGELO MACCHI & C.

  Italia

  Compania MACCHI S.A.S. DI ANGELO MACCHI & C., este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Masurarea pozitiei si a distantei - aparate si instrumente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Altimetre, Nivele, Altimetre, și Nivele. Are sediul în Ferno, Italia.

 3. NIVELCO RT.

  Ungaria

  Compania NIVELCO RT., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masurarea pozitiei si a distantei - aparate si instrumente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Altimetre, și Altimetre. Are sediul în Budapest, Ungaria.

 4. WHP TECHNIK S.R.O.

  Republica Ceha

  Compania WHP TECHNIK S.R.O., este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Masurarea pozitiei si a distantei - aparate si instrumente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Altimetre, și Altimetre. Are sediul în Brno , Republica Ceha.

 5. TM TECHNIK S.R.O.

  Republica Ceha

  Compania TM TECHNIK S.R.O., care își desfășoară activitatea în domeniul Masurarea pozitiei si a distantei - aparate si instrumente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Altimetre, și Altimetre. Are sediul în Brno , Republica Ceha.

 1. METROLOGY

  Slovacia

  Compania METROLOGY, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Masurarea pozitiei si a distantei - aparate si instrumente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Altimetre, și Altimetre. Are sediul în Bratislava 5 , Slovacia.

 2. ARES TESISAT

  Turcia

  Compania ARES TESISAT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Altimetre. Are sediul în Eyüp, Turcia.

 1. SAVORIDA

  Turce si Caïce, Insulele

  Compania SAVORIDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Altimetre. Are sediul în Çanakkale, Turce si Caïce, Insulele.

 2. HB - NÁRADIE, S.R.O.

  Slovacia

  Compania HB - NÁRADIE, S.R.O., este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Masurarea pozitiei si a distantei - aparate si instrumente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Altimetre, și Altimetre. Are sediul în Bratislava 1 , Slovacia.

 3. CARL ZEISS, S.R.O.

  Slovacia

  Compania CARL ZEISS, S.R.O., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Masurarea pozitiei si a distantei - aparate si instrumente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Altimetre, și Altimetre. Are sediul în Bratislava 3 , Slovacia.

 4. GEOCART S.P.A.

  Italia

 5. GEO MISURE S.R.L.

  Italia

 6. TRIMBLE ITALIA S.R.L.

  Italia

 7. DURAZZANI TERRITORIO E AMBIENTE S.R.L.

  Italia

 8. DSPM INDUSTRIA S.R.L.

  Italia

 1. GEODETICA DI VOLPE STEFANO E C S.A.S.

  Italia

 2. GHEO-MISURE DI MARINA PASSADOR

  Italia

 3. EDILCONS DI DE SANTIS LUIGINO

  Italia

 4. POLY, SPOL. S R.O.

  Republica Ceha

 5. GEOTRONICS S.R.L.

  Italia

 6. S.G.E. DI GALLI GIULIO

  Italia

 7. CAMPANIA SISTEMI S.R.L.

  Italia

 8. EUROTEC

  Italia

 9. EUROTEC PISA S.R.L.

  Italia

 10. ALPA S.R.L.

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania ALPA S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Manometre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Calibre de etalonare, special gauges, micrometer screw gauges, micrometers, Calibre de etalonare, bore gauges, calibration setting, goniometers and spirit levels, și altimeters. Are sediul în Pontoglio, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit