• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • alezoare

Rezultate pentru

Alezoare - Import export

 1. FWT GMBH FEINWERKTECHNIK BINGEN

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania FWT GMBH FEINWERKTECHNIK BINGEN, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Alezoare. Are sediul în Bingen, Germania.

 2. URBSCHAT-TOOLS GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania URBSCHAT-TOOLS GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte portabile cu motor pentru industria de inalta precizie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Alezoare, Alezoare, Milling cutters for plastics processing, Solid carbide milling tools, Deburring tools, Solid carbide reamers, Aluminium milling tools, Engravers, și Deburring tools. Are sediul în Ennepetal, Germania.

 3. MAPAL FRANCE

  Franta

  Compania MAPAL FRANCE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Alezoare. Are sediul în Le Chambon-Feurgerolles, Franta.

 4. FMT - FREZITE METAL TOOLING GMBH

  Germania

  Compania FMT - FREZITE METAL TOOLING GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Alezoare. Are sediul în Balingen, Germania.

 5. HOFFMANN GROUP

  Germania

  Compania HOFFMANN GROUP, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Alezoare. Are sediul în München, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. LUDWIG HUNGER WERKZEUG- UND MASCHINENFABRIK GMBH

  Germania

  Compania LUDWIG HUNGER WERKZEUG- UND MASCHINENFABRIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Alezoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Motoare cu gaz, hydraulic units, Precision tools, Repair of diesel marine engines, și Motoare cu gaz. Are sediul în München, Germania.

 2. LMT TOOL SYSTEMS GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania LMT TOOL SYSTEMS GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Freze si burghiuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Alezoare, rollers, Alezoare, milling tools, și Automotive. Are sediul în Schwarzenbek, Germania.

 3. WITEC GMBH WERKZEUG- UND INDUSTRIETECHNIK

  Germania

  Compania WITEC GMBH WERKZEUG- UND INDUSTRIETECHNIK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Freze si burghiuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lame circulare, Alezoare, Hard metal tools, Lame circulare, Precision tools, și Alezoare. Are sediul în Rödermark, Germania.

 4. BONNEFOND AFFUTAGE SERVICES

  Franta

  Compania BONNEFOND AFFUTAGE SERVICES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ascutirea uneltelor din otel sau metal. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Alezoare, Flat and cylindrical grinding, și Alezoare. Are sediul în Le Pian Medoc, Franta.

 5. EUROMAC

  Franta

  Compania EUROMAC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Alezoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Freze si burghiuri, Freze si burghiuri, tool design, și High-precision diamond tools. Are sediul în Brinon-Sur-Sauldre, Franta.

 1. CARBILLY

  Franta

  Compania CARBILLY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte de mana fara motor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Alezoare, și Alezoare. Are sediul în Saint Pierre en Faucigny, Franta.

 2. OUTILLAGE ARMOR SAS

  Franta

  Compania OUTILLAGE ARMOR SAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte portabile cu motor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Alezoare, control gauges, și Alezoare. Are sediul în Nantes, Franta.

 1. REINHARD HERRMANN INDUSTRIEVERTRETUNGEN

  Germania

  Compania REINHARD HERRMANN INDUSTRIEVERTRETUNGEN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Alezoare. Are sediul în Ötisheim, Germania.

 2. GWD-TECHNOLOGIEZENTRUM GMBH

  Germania

  Compania GWD-TECHNOLOGIEZENTRUM GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Alezoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Freze si burghiuri, tools for aeronautical applications, application programs for the automobile industry, aluminium profiles, și Freze si burghiuri. Are sediul în Ölbronn-Dürrn, Germania.

 3. TDC

  Franta

  Compania TDC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export - agenti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Alezoare, Alezoare, și industrial sharpeners. Are sediul în Genlis, Franta.

 4. MAGAFOR

  Franta

  Compania MAGAFOR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini-unelte - prelucrarea metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Alezoare, Alezoare, și automated cutters. Are sediul în Fontenay-Sous-Bois, Franta.

 5. MICRON PRECISION LTD

  Regatul Unit

  Compania MICRON PRECISION LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Alezoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cutting tools. Are sediul în Leicester, Regatul Unit.

 6. AF CHASSET

  Franta

  Compania AF CHASSET, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Alezoare. Are sediul în Dun Sur Auron, Franta.

 7. HELIX TOOLS

  Turcia

  Compania HELIX TOOLS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Polizarea otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Alezoare, Solid carbide special drilling tools, drill bits, și Alezoare. Are sediul în Bursa, Turcia.

 8. AFFUT 82

  Franta

  Compania AFFUT 82, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lame pentru masini-unelte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Alezoare, Alezoare, și milling cutter sharpening. Are sediul în Canals, Franta.

 1. SADEX

  Franta

  Compania SADEX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte portabile cu motor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Unelte de mana fara motor, Freze si burghiuri, Alezoare, Unelte de mana fara motor, Freze si burghiuri, și Alezoare. Are sediul în Entre Deux Guiers, Franta.

 2. K.J FRANCE

  Franta

  Compania K.J FRANCE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Inchiriere de echipamente industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Alezoare, cutting tools, și Alezoare. Are sediul în Ibos, Franta.

 3. DE WATERBEER

  Belgia

  Compania DE WATERBEER, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Alezoare. Are sediul în Zedelgem, Belgia.

 4. SECO TOOLS BENELUX

  Belgia

  Compania SECO TOOLS BENELUX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte de strungarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Freze si burghiuri, Cutii pentru scule, Alezoare, Freze si burghiuri, Cutii pentru scule, Alezoare, și cutting tools. Are sediul în Braine-L'Alleud, Belgia.

 5. ESGEN GMBH / MARK-LINE®

  Germania

  Compania ESGEN GMBH / MARK-LINE®, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte de mana fara motor pentru industria de inalta precizie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Unelte de mana fara motor pentru prelucrarea metalelor, Filetare - masini-unelte, Alezoare, Unelte de mana fara motor pentru prelucrarea metalelor, Filetare - masini-unelte, și Alezoare. Are sediul în Hemer, Germania.

 6. SUNKAR

  Turcia

  Compania SUNKAR, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Alezoare. Are sediul în Ankara, Turcia.

 7. DEK TECHNIK SPOL. S R.O.

  Republica Ceha

  Compania DEK TECHNIK SPOL. S R.O., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte cu partea activa din diamant. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini-unelte pentru prelucrarea metalelor - piese si accesorii, Alezoare, Masini-unelte pentru prelucrarea metalelor - piese si accesorii, și Alezoare. Are sediul în Brno , Republica Ceha.

 8. FERART S. R. O.

  Slovacia

  Compania FERART S. R. O., este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini-unelte pentru prelucrarea metalelor - piese si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Alezoare, Scule abrazive, Alezoare, și Scule abrazive. Are sediul în Bratislava 3 , Slovacia.

 9. WEIMARER INDUSTRIEBEDARF GMBH

  Germania

  Compania WEIMARER INDUSTRIEBEDARF GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini-unelte pentru prelucrarea metalelor - piese si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Alezoare, Incaltaminte, Alezoare, și Incaltaminte. Are sediul în Weimar, Germania.

 10. BOS HK A.S.

  Republica Ceha

  Compania BOS HK A.S., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini-unelte pentru prelucrarea metalelor - piese si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Alezoare, Unelte cu partea activa din diamant, Alezoare, și Unelte cu partea activa din diamant. Are sediul în Probostov U Teplic, Republica Ceha.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit