• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • alezare - masini-unelte

Rezultate pentru

Alezare - masini-unelte - Import export

 1. BENTIVOGLIO 1919 MACCHINE UTENSILI

  Italia

  Verified by europages badge

  new and used machine tools: sharpeners, boring machines, submerged arcs, screw presses, beading machines, broaching machines, bending rolls, forklifts, centering-facing machines, machining centres, shears, punching machines, compressors, section bending machines, gear cutting machines, electrical discharge machining, threading machines, milling machines, planer milling machines, surface grinders, threading machines, cutting torches, pantograph machines, planers, press brake, pipe-bending machines, presses, spot welders, punching machines, riveters, nibbling machines, rolling machines, sanding machines, welding machines, notching machines, sawing machines, slotting machines, various lathes.

 2. GPM TITAN INTERNATIONAL SRL

  Romania

  Producem masini de alezat si frezat , strunguri carusel , masini de frezat portale, echipate cu componente de ultima tehnologie. Masinile asigura prelucrarea de precizie pentru componente pentru industria de aviatie, sau piese de inalta dificultate. Activitatea noastra se intinde pe o perioada de peste 25 de ani, clientii nostrii fiind din romania si din sua, germania, franta, singapore, arabia saudita. In prezent avem posibilitatea livrarii intr-un termen scurt a unei masini de alezat si frezat afd105 dro, dotat si cu contramontant. Avem in executie o masina de frezat portala cnc, care sa asigure prelucrarea unor piese speciale , prelucrare ce necesita temperaturi foarte inalte. Scilele folosite sunt de ultima generatie. Marea majoritate a masinilor sunt dotate cu comenzi numerice fanuc sau siemens . Termenele de livrare sunt rezonabile . Asiguram livrarea si punerea in functiune de specialsitii nostrii, inclusiv trainingul necesar. Pentru orice cerere prezentam oferte tehnice detailate in limba engleza, germana. Stam la dispozitie cu orice informatie necesara.

 3. KLAMMSTEINER KABEL- UND LEITUNGSBAU

  Elvetia

  Compania KLAMMSTEINER KABEL- UND LEITUNGSBAU, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Alezare - masini-unelte. Are sediul în Zuzwil, Elvetia.

 4. MAUCOTOOLS SRL

  Italia

  Compania MAUCOTOOLS SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Alezare - masini-unelte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile industrial boring machines, și boring machines. Are sediul în Marcellinara, Italia.

 5. ORO S D.O.O.

  Slovenia

  Compania ORO S D.O.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Alezare - masini-unelte. Are sediul în Košana, Slovenia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. PROCOMO NIKKEN

  Franta

  Compania PROCOMO NIKKEN, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini-unelte pentru taiere - piese si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Alezare - masini-unelte, Alezare - masini-unelte, chuck construction, și round tables. Are sediul în Palaiseau, Franta.

 2. MFL INDUSTRIE

  Franta

  Compania MFL INDUSTRIE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Alezare - masini-unelte. Are sediul în Romagnieu, Franta.

 3. TREVISAN FRANCE

  Franta

  Compania TREVISAN FRANCE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Alezare - masini-unelte. Are sediul în Eybens, Franta.

 4. ELSA

  Italia

  Compania ELSA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Alezare - masini-unelte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile industrial boring machines, și boring machines. Are sediul în Catanzaro, Italia.

 5. YLD CNC

  Turcia

  Compania YLD CNC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Alezare - masini-unelte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cnc cut. Are sediul în Şehitkamil, Turcia.

 1. CMF MAKINA

  Turcia

  Compania CMF MAKINA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Alezare - masini-unelte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile machinery and equipment for the mining industry. Are sediul în Gebze, Turcia.

 2. LAZZATI S.P.A.

  Italia

  Compania LAZZATI S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Alezarea otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Alezare - masini-unelte, Frezare - masini-unelte, Alezare - masini-unelte, și Frezare - masini-unelte. Are sediul în Rescaldina, Italia.

 1. YILDIZ ENDUSTRIYEL SAN VE TIC LTD STI

  Turcia

  Compania YILDIZ ENDUSTRIYEL SAN VE TIC LTD STI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Alezare - masini-unelte. Are sediul în Denizli, Turcia.

 2. LVD FRANCE

  Franta

  Compania LVD FRANCE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini-unelte pentru poansonare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini-unelte pentru pliere, Masini-unelte pentru taiere cu foarfeci, Alezare - masini-unelte, Masini-unelte pentru pliere, Masini-unelte pentru taiere cu foarfeci, Alezare - masini-unelte, și operator machines. Are sediul în Raismes, Franta.

 3. SC METAL PRODUCTION SRL

  Romania

  Compania SC METAL PRODUCTION SRL, care își desfășoară activitatea în domeniul Alezare - masini-unelte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Frezare - masini-unelte, Rectificare - masini-unelte, Gaurire - masini-unelte, Filetare - masini-unelte, Frezare - masini-unelte, Rectificare - masini-unelte, Gaurire - masini-unelte, și Filetare - masini-unelte. Are sediul în Curtea De Arges, Romania.

 4. CPI

  Luxemburg

  Compania CPI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini-unelte - prelucrarea metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Alezare - masini-unelte, Inginerie - birouri de studii industriale, Alezare - masini-unelte, și Inginerie - birouri de studii industriale. Are sediul în Leudelange, Luxemburg.

 5. WERKHUIZEN DECLOEDT

  Belgia

  Compania WERKHUIZEN DECLOEDT, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Alezare - masini-unelte. Are sediul în Bredene, Belgia.

 6. DELTA GRUP DELICI EKIPMANLAR

  Turcia

  Compania DELTA GRUP DELICI EKIPMANLAR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Alezare - masini-unelte. Are sediul în Ankara, Turcia.

 7. PETER EVANS

  Regatul Unit

  Compania PETER EVANS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Filetare - masini-unelte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Frezare - masini-unelte, Masini-unelte - prelucrarea metalelor, Alezare - masini-unelte, Gaurire - masini-unelte, Frezare - masini-unelte, Masini-unelte - prelucrarea metalelor, Alezare - masini-unelte, și Gaurire - masini-unelte. Are sediul în Erith, Regatul Unit.

 8. CHODYRA S.C. PPH. MARIA I PIOTR CHODYRA

  Polonia

  Compania CHODYRA S.C. PPH. MARIA I PIOTR CHODYRA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Alezare - masini-unelte. Are sediul în Radom, Polonia.

 1. TH ZERSPANUNGSTECHNIK GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania TH ZERSPANUNGSTECHNIK GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Alezare - masini-unelte. Are sediul în Egloffstein, Germania.

 2. APPARATENFABRIEK KENTIE B.V.

  Olanda

  Compania APPARATENFABRIEK KENTIE B.V., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini-unelte - prelucrarea metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gaurire - masini-unelte, Alezare - masini-unelte, Gaurire - masini-unelte, și Alezare - masini-unelte. Are sediul în Pijnacker, Olanda.

 3. ITALIAN TECNOLOGY SERVICE SRL

  Italia

  Compania ITALIAN TECNOLOGY SERVICE SRL, care își desfășoară activitatea în domeniul Alezare - masini-unelte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini-unelte - prelucrarea metalelor, Frezare - masini-unelte, Rectificare - masini-unelte, Masini-unelte - prelucrarea metalelor, Frezare - masini-unelte, și Rectificare - masini-unelte. Are sediul în Olgiate Olona (Va), Italia.

 4. ETABLISSEMENTS COUTURIER SAS

  Franta

  Compania ETABLISSEMENTS COUTURIER SAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini-unelte - prelucrarea metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Alezare - masini-unelte, și Alezare - masini-unelte. Are sediul în Clairegoutte, Franta.

 5. ULLRICH METALLBAU GMBH

  Germania

  Compania ULLRICH METALLBAU GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Construcții industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambarcatiuni de agrement - componente, motoare si echipamente, Alezare - masini-unelte, Constructii metalice usoare, Ambarcatiuni de agrement - componente, motoare si echipamente, Alezare - masini-unelte, și Constructii metalice usoare. Are sediul în Dautphetal, Germania.

 6. TCM GMBH TOOL CONSULTING & MANAGEMENT

  Austria

  Compania TCM GMBH TOOL CONSULTING & MANAGEMENT, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini-unelte - prelucrarea metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Alezare - masini-unelte, și Alezare - masini-unelte. Are sediul în Stainz, Austria.

 7. A. TARR LTD

  Regatul Unit

  Compania A. TARR LTD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Alezare - masini-unelte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Capsatoare si pistoale cu cuie pentru ambalaje, Sertizare - utilaje, Masini de rebobinat si de bobinat, Capsatoare si pistoale cu cuie pentru ambalaje, Sertizare - utilaje, și Masini de rebobinat si de bobinat. Are sediul în Uckfield, Regatul Unit.

 8. HERRENKNECHT INTERNATIONAL LIMITED

  Regatul Unit

  Compania HERRENKNECHT INTERNATIONAL LIMITED, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Foraje si sondaje - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Alezare - masini-unelte, și Alezare - masini-unelte. Are sediul în Sunderland, Regatul Unit.

 9. MACHINES SERDI SA

  Franta

  Compania MACHINES SERDI SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini-unelte - prelucrarea metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Alezare - masini-unelte, și Alezare - masini-unelte. Are sediul în Annecy Cedex, Franta.

 10. VAN GEENEN METALLSCHLEIFEREI

  Germania

  Compania VAN GEENEN METALLSCHLEIFEREI, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Alezare - masini-unelte. Are sediul în Gronau, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Alezare - masini-unelte - Import export

Număr de rezultate

12.955 Intreprinderile