• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • alabastru

Rezultate pentru

Alabastru - Import export

 1. ALABASTROS ARAGONESES

  Spania

  Verified by europages badge

  Compania ALABASTROS ARAGONESES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Alabastru. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile plaques, Dado, furnishings and design, projects, lamps, we sell alabaster, și alabaster construction. Are sediul în San Juan De Mozarrifar-Zaragoza, Spania.

 2. GLOBALSTEIN S.L.

  Spania

  Compania GLOBALSTEIN S.L., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Marmura si piatra naturala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Alabastru, sandstone, Alabastru, și quartzite. Are sediul în O Terrón-Pontevedra, Spania.

 3. M.G.F. DI FREGONESE FRANCO

  Italia

  Compania M.G.F. DI FREGONESE FRANCO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Alabastru. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Granit, marble, marble coverings, Granit, și marble table. Are sediul în Motta Di Livenza, Italia.

 4. DI FUCCI PINO E C. SNC

  Italia

  Compania DI FUCCI PINO E C. SNC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Alabastru. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marmura, marble gravestones and monuments, Marmura, Marble shower tray, și stone fireplace. Are sediul în Fontanarosa, Italia.

 5. ALABASTER NEW CONCEPT

  Spania

  Compania ALABASTER NEW CONCEPT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Alabastru. Are sediul în Sarral, Spania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. REBEKA MARBLE

  Turcia

  Compania REBEKA MARBLE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Marmura si piatra naturala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Alabastru, pool mosaic, marble mosaics, Alabastru, și travertine tiling. Are sediul în Denizli, Turcia.

 2. TOP MACHINERY & EQUIPMENT(ZHENGZHOU) LTD

  China

  Compania TOP MACHINERY & EQUIPMENT(ZHENGZHOU) LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Alabastru. Are sediul în Zhengzhou, China.

 3. IBRAHIMOGULLARI MARBLE

  Turcia

  Compania IBRAHIMOGULLARI MARBLE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Marmura si piatra naturala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Alabastru, Travertin, travertine, Alabastru, Travertin, și blocks of travertine. Are sediul în Afyonkarahisar, Turcia.

 4. MARMOSTIL MANCIN GINO DI FIETTA MARINELLA E C. SAS

  Italia

  Compania MARMOSTIL MANCIN GINO DI FIETTA MARINELLA E C. SAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Articole funerare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marmura, Alabastru, Monumente funerare, Marmura, Alabastru, și Monumente funerare. Are sediul în Pavia, Italia.

 5. KETIROGLU MARBLE

  Turcia

  Compania KETIROGLU MARBLE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Alabastru. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mine si cariere - utilaje si material, Scari din marmura, trentino marbles, Gear manufacturing, Mine si cariere - utilaje si material, și Scari din marmura. Are sediul în Afyon, Turcia.

 1. ART INSAAT GRANIT MERMER NAKLIYE SANAYI VE TICARET LTD STI

  Turcia

  Compania ART INSAAT GRANIT MERMER NAKLIYE SANAYI VE TICARET LTD STI, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre geme si minerale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marmura si piatra naturala, Import-export de energie si materii prime, Marmura, Alabastru, Marmura si piatra naturala, Import-export de energie si materii prime, Marmura, și Alabastru. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. KERANDO GMBH

  Germania

  Compania KERANDO GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Marmura si piatra naturala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Alabastru, Granit, Placi si dale, Alabastru, Granit, și Placi si dale. Are sediul în Essen, Germania.

 1. MONCAYOFRIO

  Spania

  Compania MONCAYOFRIO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Alabastru. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile alabaster for construction work. Are sediul în Cuarte De Huerva, Spania.

 2. ERHAN TASDEMIR

  Turcia

  Compania ERHAN TASDEMIR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Alabastru. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 3. AGGREGATE INDUSTRIES U K LTD

  Regatul Unit

  Compania AGGREGATE INDUSTRIES U K LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Marmura si piatra naturala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Alabastru, și Alabastru. Are sediul în Coalville, Regatul Unit.

 4. NONE

  Coreea de Sud

  Compania NONE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Alabastru. Are sediul în None, Coreea de Sud.

 5. REGIONAL STAR GENERAL TRADING & CONTRRACTING CO .

  Kuweit

  Compania REGIONAL STAR GENERAL TRADING & CONTRRACTING CO ., este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Alabastru. Are sediul în Kuwait, Kuweit.

 6. VETRUGNO VITO

  Italia

 7. TRIBE ITALIA

  Italia

 8. ARAGONESA DEL ALABASTRO SA

  Spania

 1. A.BENTO VERMELHO, LDA

  Portugalia

 2. EYUPOGLU MERMER SAN. TIC. LTD

  Turcia

 3. DREMAR MERMER DIS TIC. LTD STI.

  Turcia

 4. ARTESANIA RINCON S.L.

  Spania