• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • agroturism

Rezultate pentru

Agroturism - Import export

 1. AGRITURISMO MASSERIA CHINUNNO

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania AGRITURISMO MASSERIA CHINUNNO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Agroturism. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hotel, Turism agricol, regional and typical cheeses, adventure park, Hotel, bed and breakfast, typical products, hotel, și playpen. Are sediul în Altamura, Italia.

 2. AGRITURISMO MASSERIA CHINUNNO

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania AGRITURISMO MASSERIA CHINUNNO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Agroturism. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hotel, Turism agricol, regional and typical cheeses, adventure park, Hotel, bed and breakfast, typical products, hotel, și playpen. Are sediul în Altamura, Italia.

 3. MARCO LUCCHETTI

  Italia

  Compania MARCO LUCCHETTI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Agroturism. Are sediul în Guamo-Capannori, Italia.

 4. AGRITURISMO E CASEIFICIO FIORENDO - BED & BREAKFAST

  Italia

  Compania AGRITURISMO E CASEIFICIO FIORENDO - BED & BREAKFAST, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Agroturism. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile bed and breakfast, și organic cuisine. Are sediul în Pinerolo, Italia.

 5. AZIENDA AGRICOLA CLAUDIO CIANI BASSETTI

  Italia

  Compania AZIENDA AGRICOLA CLAUDIO CIANI BASSETTI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri spumante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agroturism, sparkling wines, wine tasting, production of wines, și Agroturism. Are sediul în Roncade, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. LEYLA GUESTHOUSE CASTEL

  Romania

  Compania LEYLA GUESTHOUSE CASTEL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Băuturi nealcolizate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agroturism, city centre hotels, holiday home rental, și Agroturism. Are sediul în Brasov, Romania.

 2. AZIENDA AGRICOLA EREDI MANCARELLA CELESTE S.S.CIS: LE07508051000011522

  Italia

  Compania AZIENDA AGRICOLA EREDI MANCARELLA CELESTE S.S.CIS: LE07508051000011522, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Agroturism. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hotel, hotel, residential hotel with pool, Hotel, și residential hotel with restaurant. Are sediul în Sternatia, Italia.

 3. AGRITURISMO IL BORGO DI SALVATORI MARIA TERESA

  Italia

  Compania AGRITURISMO IL BORGO DI SALVATORI MARIA TERESA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Agroturism. Are sediul în Ferentillo, Italia.

 4. AGRITURISMO GLI IPPOCASTANI

  Italia

  Compania AGRITURISMO GLI IPPOCASTANI, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Agroturism. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile home cooking, homemade pasta, marchigiana cuisine, și wild boar specialties. Are sediul în Madonna Del Piano-Pergola, Italia.

 5. AGRITURISMO DIVINALUX

  Italia

  Compania AGRITURISMO DIVINALUX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Agroturism. Are sediul în Riolo Terme, Italia.

 1. VACANZE TOSCANA

  Italia

  Compania VACANZE TOSCANA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Agroturism. Are sediul în Pisa, Italia.

 2. AGRITURISMO FONTANDRONE

  Italia

  Compania AGRITURISMO FONTANDRONE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Turism agricol. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agroturism, și Agroturism. Are sediul în Pieve Santo Stefano, Italia.

 1. WILLA STASIA

  Polonia

  Compania WILLA STASIA, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Agroturism. Are sediul în Ustrzyki Dolne, Polonia.

 2. FARMSTAYPLANET

  Irlanda

  Compania FARMSTAYPLANET, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Agroturism. Are sediul în Dublin, Irlanda.

 3. AGRITURISMO LE NOSARE

  Italia

  Compania AGRITURISMO LE NOSARE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Agroturism. Are sediul în Verona, Italia.

 4. DOM NA WZGÓRZU NOCLEGI W BESKIDZIE NISKIM

  Polonia

  Compania DOM NA WZGÓRZU NOCLEGI W BESKIDZIE NISKIM, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Agroturism. Are sediul în Gorlice, Polonia.

 5. CASA DA JAPONEIRA

  Portugalia

  Compania CASA DA JAPONEIRA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Agroturism. Are sediul în Horta, Portugalia.

 6. QUI SARDEGNA BY OROPALLO WEB AGENCY

  Italia

  Compania QUI SARDEGNA BY OROPALLO WEB AGENCY, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Operatori turistici. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agroturism, Voiaj si turism, Agroturism, bed and breakfast, și Voiaj si turism. Are sediul în Cagliari, Italia.

 7. CAMPO DO LOBO

  Spania

  Compania CAMPO DO LOBO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Agroturism. Are sediul în Caldas De Reis, Spania.

 8. AGRITURISMO LE PIAGGE DI MARRI MIRELLA

  Italia

  Compania AGRITURISMO LE PIAGGE DI MARRI MIRELLA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Agroturism. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile housing, surrounded by trees, comfortable setting, și farm. Are sediul în Castelplanio, Italia.

 1. NORDIC SURFACE

  Suedia

  Compania NORDIC SURFACE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Agroturism. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile epdm. Are sediul în Stockholm, Suedia.

 2. AGRITURISMO INCANTO

  Italia

  Compania AGRITURISMO INCANTO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Agroturism. Are sediul în Grumello Del Monte, Italia.

 3. BIO-BAUERNHOF SIMONBAUER

  Austria

  Compania BIO-BAUERNHOF SIMONBAUER, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Agroturism. Are sediul în Ramsau Am Dachstein, Austria.

 4. COUNTRY HOUSE "DUBRAVA"

  Belarus

  Compania COUNTRY HOUSE "DUBRAVA", este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Turism agricol. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agroturism, și Agroturism. Are sediul în Olhovka, Belarus.

 5. COUNTRY INN CASA MAZZONI

  Italia

  Compania COUNTRY INN CASA MAZZONI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Agroturism. Are sediul în Roccastrada, Italia.

 6. TAPARYNE

  Lituania

  Compania TAPARYNE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Agroturism. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile recreational activities, sauna treatments, kayaks, și leisure time. Are sediul în Klabiniai, Lituania.

 7. TENUTA BADIA 99 SRL

  Italia

  Compania TENUTA BADIA 99 SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Agroturism. Are sediul în Paciano, Italia.

 8. RISTORANTE AGRITURISMO IL VILLINO

  Italia

  Compania RISTORANTE AGRITURISMO IL VILLINO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Agroturism. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile with rooms. Are sediul în Treia, Italia.

 9. SOCIETA' AGRICOLA SUSAFA SRL

  Italia

  Compania SOCIETA' AGRICOLA SUSAFA SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Agroturism. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hotel, bed and breakfast, single rooms, Hotel, și double room. Are sediul în Palermo, Italia.

 10. GOLDEN TOUR

  Belarus

  Compania GOLDEN TOUR, care își desfășoară activitatea în domeniul Voiaj si turism. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agroturism, Autocare - calatorii internationale, Agentii de voiaj, Turism agricol, Agroturism, Autocare - calatorii internationale, Agentii de voiaj, și Turism agricol. Are sediul în Minsk, Belarus.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit