• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • agentii maritime - navlositori

Rezultate pentru

Agentii maritime - navlositori - Import export

 1. UNIMARE - UNIONE AGENTI MARITTIMI

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania UNIMARE - UNIONE AGENTI MARITTIMI, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Agentii maritime - navlositori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile shipping agencies, international forwarding, sea shipment, import customs operations, yacht assistance, goods in customs sea shipment services, și port assistance. Are sediul în Olbia, Italia.

 2. KIEV SHIPPING LTD

  Ucraina

  Verified by europages badge

  Compania KIEV SHIPPING LTD, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Agentii maritime - navlositori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agricultura - import-export, Cereale si seminte, ship chartering, bulk grain cargo, bulk grain carrier, bulk grain ship, break bulk cargo services, shipping brokerage companies, și freight shipping broker. Are sediul în Kyiv, Ucraina.

 3. TRANSDANUBIA SPEDITION GMBH

  Austria

  Verified by europages badge

  Compania TRANSDANUBIA SPEDITION GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Agentii maritime - navlositori. Are sediul în Pasching, Austria.

 4. VOSSMANN LOGISTIK GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania VOSSMANN LOGISTIK GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Agentii maritime - navlositori. Are sediul în Prinzhöfte, Germania.

 5. K.-H. DIETRICH INTERNATIONALE SPEDITION GMBH & CO. KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania K.-H. DIETRICH INTERNATIONALE SPEDITION GMBH & CO. KG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Agentii maritime - navlositori. Are sediul în Hamburg, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. LORENZ KLAHOLZ TRANSPORT GMBH & CO. KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania LORENZ KLAHOLZ TRANSPORT GMBH & CO. KG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Agentii maritime - navlositori. Are sediul în Brilon, Germania.

 2. WALTER SCHMITT GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania WALTER SCHMITT GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Agentii maritime - navlositori. Are sediul în Bietigheim, Germania.

 3. FIORE CASA DI SPEDIZIONI SRL

  Italia

  Compania FIORE CASA DI SPEDIZIONI SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Agentii maritime - navlositori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile transport and maritime shipment of merchandise, international forwarding, air forwarding, și shipping agencies. Are sediul în Ravenna, Italia.

 4. AUTO-MANN GMBH & CO.

  Germania

  Compania AUTO-MANN GMBH & CO., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Agentii maritime - navlositori. Are sediul în Blaubeuren, Germania.

 5. HCT HANSA CONTAINER TRADING GMBH

  Germania

  Compania HCT HANSA CONTAINER TRADING GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Agentii maritime - navlositori. Are sediul în Hamburg, Germania.

 1. GROO GMBH | CARGO LOGISTICS

  Germania

  Compania GROO GMBH | CARGO LOGISTICS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Agentii maritime - navlositori. Are sediul în Hamburg, Germania.

 2. INDERMÜHLE LOGISTIK AG

  Elvetia

  Compania INDERMÜHLE LOGISTIK AG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Agentii maritime - navlositori. Are sediul în Rekingen, Elvetia.

 1. EF TRANSPORTE & BRENNSTOFFHANDEL GMBH

  Germania

  Compania EF TRANSPORTE & BRENNSTOFFHANDEL GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Agentii maritime - navlositori. Are sediul în Annaburg, Germania.

 2. LOGISTIK-CENTER HÜCKELHOVEN GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania LOGISTIK-CENTER HÜCKELHOVEN GMBH & CO. KG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Agentii maritime - navlositori. Are sediul în Hückelhoven, Germania.

 3. TLP TRANSPORT & LOGISTIK GMBH

  Austria

  Compania TLP TRANSPORT & LOGISTIK GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Agentii maritime - navlositori. Are sediul în Aspang, Austria.

 4. EXPRESSKONTOR DEUTSCHLAND GMBH

  Germania

  Compania EXPRESSKONTOR DEUTSCHLAND GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Agentii maritime - navlositori. Are sediul în Hohenlockstedt, Germania.

 5. VASILEIADIS SHIPPING AGENCY

  Grecia

  Compania VASILEIADIS SHIPPING AGENCY, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Agentii maritime - navlositori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport maritim de marfuri, Transport maritim de marfuri, factoring, și containerised goods air cargo. Are sediul în Thessaloniki, Grecia.

 6. ZENTEK POOL SYSTEM GMBH

  Germania

  Compania ZENTEK POOL SYSTEM GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii la sol. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Informatii rutiere - servicii, Agentii maritime - navlositori, Docuri si antrepozite, Informatii rutiere - servicii, Agentii maritime - navlositori, Docuri si antrepozite, și Cargo carriers. Are sediul în Köln, Germania.

 7. HERMANN CLEFF GMBH

  Germania

  Compania HERMANN CLEFF GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Agentii maritime - navlositori. Are sediul în Mülheim, Germania.

 8. CARE LOGISTIC SERVICES AG ZOLLAGENTUR

  Elvetia

  Compania CARE LOGISTIC SERVICES AG ZOLLAGENTUR, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Agentii maritime - navlositori. Are sediul în St.margrethen, Elvetia.

 1. DCP LOGISTICS

  Regatul Unit

  Compania DCP LOGISTICS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Agentii maritime - navlositori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Comisionari in vama, customs agents, Comisionari in vama, Customs clearance, și Customs agency. Are sediul în London, Regatul Unit.

 2. MS UMZÜGE GMBH

  Germania

  Compania MS UMZÜGE GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Agentii maritime - navlositori. Are sediul în Markkleeberg, Germania.

 3. OBEL INTERNATIONALE LOGISTIK GMBH

  Germania

  Compania OBEL INTERNATIONALE LOGISTIK GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Agentii maritime - navlositori. Are sediul în Limburg, Germania.

 4. KLG24 LOGISTIK GMBH

  Germania

  Compania KLG24 LOGISTIK GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Agentii maritime - navlositori. Are sediul în Leipzig, Germania.

 5. SEJDAJ TRANSPORTE GMBH

  Elvetia

  Compania SEJDAJ TRANSPORTE GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Agentii maritime - navlositori. Are sediul în Brügg, Elvetia.

 6. SHIPCO TRANSPORT

  Belgia

  Compania SHIPCO TRANSPORT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport aerian de marfuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agentii maritime - navlositori, Tranzit portuar, Agentii maritime - navlositori, sea shipment, sea transport, și Tranzit portuar. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 7. RICCARDO SANGES & C. SRL

  Italia

  Compania RICCARDO SANGES & C. SRL, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Agentii maritime - navlositori. Are sediul în Trapani, Italia.

 8. MSC MEDITERRANEAN SHIPPING COMPANY SA

  Elvetia

  Compania MSC MEDITERRANEAN SHIPPING COMPANY SA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Aprovizionarea navelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Companii maritime - linii, Agentii maritime - navlositori, Armatori, Transport fluvial, Companii maritime - linii, Agentii maritime - navlositori, Armatori, și Transport fluvial. Are sediul în Geneva, Elvetia.

 9. SHEVA INTERNATIONALE SPEDITION GMBH

  Germania

  Compania SHEVA INTERNATIONALE SPEDITION GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Fret internaţional. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agentii maritime - navlositori, Transport rutier, Transport rutier international de marfuri, Transport rutier - servicii logistice, Agentii maritime - navlositori, Transport rutier, Transport rutier international de marfuri, și Transport rutier - servicii logistice. Are sediul în Langenhagen, Germania.

 10. NOUVELLE UNIPORT

  Franta

  Compania NOUVELLE UNIPORT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport rutier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Intermediari pentru navlosiri maritime, Navigatie - navlositori, Navlositori fluviali, Agentii maritime - navlositori, Intermediari pentru navlosiri maritime, Navigatie - navlositori, Navlositori fluviali, și Agentii maritime - navlositori. Are sediul în Marseille, Franta.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit