• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • mese de joc si accesorii

Rezultate pentru

Agent Reprezentant - Mese de joc si accesorii

Agent/Reprezentant
 1. LLC TWINSPIN

  Polonia

  Compania LLC TWINSPIN, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Mese de joc si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile amusement - articles, și one-armed bandits for hire. Are sediul în Piaseczno, Polonia.

 2. FITAN SAS BILLARDS PLAISANCE

  Franta

  Compania FITAN SAS BILLARDS PLAISANCE, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Mese de biliard, mese de joc si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mese de biliard si accesorii, Mese de biliard si accesorii, billiard design, și pool cues. Are sediul în Plaisance Du Gers, Franta.

 3. LYZE-SLONEK

  Republica Ceha

  Compania LYZE-SLONEK, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Mese de biliard, mese de joc si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mese de biliard si accesorii, și Mese de biliard si accesorii. Are sediul în Nové Mesto Na Morave, Republica Ceha.

 4. MARINE SPORT SPOL.S.R.O.

  Slovacia

  Compania MARINE SPORT SPOL.S.R.O., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Mese de biliard, mese de joc si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mese de biliard si accesorii, și Mese de biliard si accesorii. Are sediul în Povazská Bystrica, Slovacia.

 5. OFFICE & HOTELS DIRECT, S.R.O.

  Slovacia

  Compania OFFICE & HOTELS DIRECT, S.R.O., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Biciclete, accesorii si piese. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobilier si rafturi pentru birou, Mese si scaune, Mobilier si rafturi pentru birou, și Mese si scaune. Are sediul în Bratislava 1 , Slovacia.