• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • administratii portuare

Rezultate pentru

Administratii portuare - Import export

 1. DKM

  Belgia

  Compania DKM, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Administratii portuare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile customs services, customs operations, customs assistance, și Customs officer and commissioner. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 2. CUSTOM(S) MADE CLEARANCE

  Belgia

  Compania CUSTOM(S) MADE CLEARANCE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Administratii portuare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Customs officer and commissioner, customs assistance, și customs operations. Are sediul în Deurne, Belgia.

 3. GRAND PORT MARITIME DE NANTES SAINT-NAZAIRE

  Franta

  Compania GRAND PORT MARITIME DE NANTES SAINT-NAZAIRE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Logistica in antrepozite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Import-export - agenti, Porturi si servicii portuare, Administratii portuare, Import-export - agenti, Porturi si servicii portuare, și Administratii portuare. Are sediul în Nantes Cedex 4, Franta.

 4. SMBL - SMART MARINA BERTH LOGISTICS INH. ANDY DAMNIG

  Germania

  Compania SMBL - SMART MARINA BERTH LOGISTICS INH. ANDY DAMNIG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Administratii portuare. Are sediul în Buxtehude, Germania.

 5. GRAND PORT MARITIME DE DUNKERQUE

  Franta

  Compania GRAND PORT MARITIME DE DUNKERQUE, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Docuri si antrepozite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Antrepozite vamale, Administratii portuare, Antrepozite vamale, și Administratii portuare. Are sediul în Dunkerque Cedex 1, Franta.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. ESCO SHIP AGENCY

  Turcia

  Compania ESCO SHIP AGENCY, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Administratii portuare. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. DVL-CUSTOMS

  Belgia

  Compania DVL-CUSTOMS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Administratii portuare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Customs officer and commissioner, customs operations, și customs services. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 3. BURGER LINER AGENCIES

  Belgia

  Compania BURGER LINER AGENCIES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Linii maritime. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Administratii portuare, Administratii portuare, și logistics services. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 4. THESSALONIKI PORT AUTHORITY S.A.

  Grecia

  Compania THESSALONIKI PORT AUTHORITY S.A., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Porturi si servicii portuare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Administratii portuare, container services, și Administratii portuare. Are sediul în Thessaloniki, Grecia.

 5. AUTORIDAD PORTUARIA DE BILBAO

  Spania

  Compania AUTORIDAD PORTUARIA DE BILBAO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Administratii portuare. Are sediul în Bilbao, Spania.

 1. PORT OF ZEEBRUGGE

  Belgia

  Compania PORT OF ZEEBRUGGE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Administratii portuare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Porturi si servicii portuare, Porturi si servicii portuare, și port assistance. Are sediul în Zeebrugge, Belgia.

 2. PORT OF ROTTERDAM

  Olanda

  Compania PORT OF ROTTERDAM, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Administratii portuare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Porturi si servicii portuare, și Porturi si servicii portuare. Are sediul în Rotterdam, Olanda.

 1. NORTHERN LIGHTHOUSE BOARD

  Regatul Unit

  Compania NORTHERN LIGHTHOUSE BOARD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Porturi si servicii portuare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Administratii portuare, Intretinere industriala, Administratii portuare, și Intretinere industriala. Are sediul în Edinburgh, Regatul Unit.

 2. LARNE HARBOUR LTD

  Regatul Unit

  Compania LARNE HARBOUR LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Porturi si servicii portuare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Administratii portuare, și Administratii portuare. Are sediul în Larne, Regatul Unit.

 3. VARNA PORT

  Bulgaria

  Compania VARNA PORT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Porturi si servicii portuare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Administratii portuare, și Administratii portuare. Are sediul în Varna, Bulgaria.

 4. GALWAY HARBOUR COMPANY

  Irlanda

  Compania GALWAY HARBOUR COMPANY, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Porturi si servicii portuare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Administratii portuare, și Administratii portuare. Are sediul în Galway, Irlanda.

 5. INSTITUTO PORTUARIO DO CENTRO - DELEGACAO DE PENICHE

  Portugalia

  Compania INSTITUTO PORTUARIO DO CENTRO - DELEGACAO DE PENICHE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Porturi si servicii portuare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Administratii portuare, și Administratii portuare. Are sediul în Peniche, Portugalia.

 6. AALBORG HAVN A/S

  Danemarca

  Compania AALBORG HAVN A/S, care își desfășoară activitatea în domeniul Porturi si servicii portuare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Administratii portuare, și Administratii portuare. Are sediul în Aalborg Oest, Danemarca.

 7. POOLE HARBOUR COMMISSIONERS

  Regatul Unit

  Compania POOLE HARBOUR COMMISSIONERS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Porturi si servicii portuare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Administratii portuare, și Administratii portuare. Are sediul în Poole, Regatul Unit.

 8. PORTLAND STEVEDORING LTD

  Regatul Unit

  Compania PORTLAND STEVEDORING LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Porturi si servicii portuare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Administratii portuare, și Administratii portuare. Are sediul în Portland, Regatul Unit.

 1. HARWICH HAVEN AUTHORITY

  Regatul Unit

  Compania HARWICH HAVEN AUTHORITY, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Porturi si servicii portuare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Administratii portuare, și Administratii portuare. Are sediul în Harwich, Regatul Unit.

 2. HAFENBETRIEBE LUDWIGSHAFEN AM RHEIN GMBH

  Germania

  Compania HAFENBETRIEBE LUDWIGSHAFEN AM RHEIN GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Porturi si servicii portuare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Administratii portuare, și Administratii portuare. Are sediul în Ludwigshafen, Germania.

 3. THE MANCHESTER SHIP CANAL CO

  Regatul Unit

  Compania THE MANCHESTER SHIP CANAL CO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Porturi si servicii portuare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Administratii portuare, și Administratii portuare. Are sediul în Runcorn, Regatul Unit.

 4. APS - ADMINISTRAÇAO DO PORTO DE SINES, S.A.

  Portugalia

  Compania APS - ADMINISTRAÇAO DO PORTO DE SINES, S.A., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Porturi si servicii portuare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Administratii portuare, și Administratii portuare. Are sediul în Sines, Portugalia.

 5. INVERNESS HARBOUR TRUSTEES

  Regatul Unit

  Compania INVERNESS HARBOUR TRUSTEES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Porturi si servicii portuare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Administratii portuare, și Administratii portuare. Are sediul în Inverness, Regatul Unit.

 6. NORDER STUWADOORSBEDRIJF B.V.

  Olanda

  Compania NORDER STUWADOORSBEDRIJF B.V., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Porturi si servicii portuare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Administratii portuare, și Administratii portuare. Are sediul în Sexbierum, Olanda.

 7. FREEPORT OF RIGA AUTHORITY

  Letonia

  Compania FREEPORT OF RIGA AUTHORITY, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Administratii portuare. Are sediul în Riga, Letonia.

 8. HEYSHAM PORT LTD

  Regatul Unit

  Compania HEYSHAM PORT LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Porturi si servicii portuare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Administratii portuare, și Administratii portuare. Are sediul în Morecambe, Regatul Unit.

 9. BAYERNHAFEN GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania BAYERNHAFEN GMBH & CO. KG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Porturi si servicii portuare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Administratii portuare, și Administratii portuare. Are sediul în Regensburg, Germania.

 10. SALAMERO

  Franta

  Compania SALAMERO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Porturi si servicii portuare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Administratii portuare, și Administratii portuare. Are sediul în Serignan, Franta.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit