• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • administrare si depanare a retelelor de calculatoare

Rezultate pentru

Administrare si depanare a retelelor de calculatoare - Import export

 1. UNIWAN

  Belgia

  Verified by europages badge

  Compania UNIWAN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Audit informatic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Administrare si depanare a retelelor de calculatoare, Servicii informatice, Telefonie pe Internet, Telecomunicatii - servicii, Administrare si depanare a retelelor de calculatoare, Servicii informatice, Telefonie pe Internet, și Telecomunicatii - servicii. Are sediul în Pont-À-Celles, Belgia.

 2. MULTIMEDIAN

  Belgia

  Verified by europages badge

  Compania MULTIMEDIAN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Audit informatic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Administrare si depanare a retelelor de calculatoare, Servicii informatice, Telecomunicatii - servicii, Retele informatizate - instalare si administrare, Administrare si depanare a retelelor de calculatoare, Servicii informatice, Telecomunicatii - servicii, și Retele informatizate - instalare si administrare. Are sediul în Grez-Doiceau, Belgia.

 3. SUMATONI

  Belgia

  Verified by europages badge

  Compania SUMATONI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Retele informatizate - instalare si administrare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Administrare si depanare a retelelor de calculatoare, Consiliere pentru companii, Servicii informatice, it experts, information system consultation, network design, computer solutions for industry, Internet - service providers, și Computer services. Are sediul în Zaventem, Belgia.

 4. AITRUST SRL

  Romania

  Reparatii calculatoare si laptopuri. Service de calculatoare la domiciliu, inlocuire componente defecte, devirusare, instalare windows (Windows XP/Vista/7/8/10), diagnosticare hardware, devirusare, upgrade componente, instalare componente, drivere si softuri uzuale, optimizare, curatare de praf, depanare, etc. Fie ca vorbim de un smartphone, tableta, calculator sau notebook, toate acestea functioneaza cu un procesoare, memorie RAM, memorie de stocare. Chiar daca putem privi un smartphone ca pe un gadget, arhitectura lui interna nu difera foarte mult de cea a unui calculator, diferenta majora o face compactitatea si portabilitatea. AiTrust va ofera servicii de suport si asistenta tehnica, pentru a va asigura integrarea noilor tehnologii prin configurarea, instalarea si functionare in parametri a sistemelor informatice. Astfel, Altfel spus AiTrust devine o extensie a companiei dumneavoastra devenind un partener si sfatuitor strategic in dezvoltare voastra. Calculatoarele si notebook-urile sunt invadate zilnic de mii de virusi si malware ZILNIC! Din fericire pentru voi, ne-am specializat in curatarea si desinfectarea sistemelor cu utilitare profesionale. Esti virusat si nu sti ce sa faci ?

 5. ANDREX NET SRL

  Romania

  Servicii IT ( calculatoare, imprimante, retele)Reincarcarcari cartuse imprimante.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. MMI SOLUTION

  Belgia

  Compania MMI SOLUTION, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Administrare si depanare a retelelor de calculatoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile network management services, Computer network installation, Computer network security, și Network management and administration. Are sediul în Oupeye, Belgia.

 2. SERVICIO INFORMÁTICO A DOMICILIO, S.L.L.

  Spania

  Compania SERVICIO INFORMÁTICO A DOMICILIO, S.L.L., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Administrare si depanare a retelelor de calculatoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile overhaul of computer systems, systems and equipment for telecommunications and telephony, și telecommunications and telephony networks. Are sediul în Jarafuel, Spania.

 3. VISIONHOST24 IT-SOLUTIONS INH. BENJAMIN WEIHERT

  Germania

  Compania VISIONHOST24 IT-SOLUTIONS INH. BENJAMIN WEIHERT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Administrare si depanare a retelelor de calculatoare. Are sediul în Hamburg, Germania.

 4. TAK IT SUPPORT

  Olanda

  Compania TAK IT SUPPORT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Administrare si depanare a retelelor de calculatoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile computer maintenance services, și services for network management systems. Are sediul în Amsterdam, Olanda.

 5. GMTECH

  Spania

  Compania GMTECH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Administrare si depanare a retelelor de calculatoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile advice and security systems on information systems, data warehouse, Network security expertise, și consulting, sales and maintenance for telephony - data networks. Are sediul în San Sebastian, Spania.

 1. JOHANSEN NETWORK SOLUTIONS GMBH

  Germania

  Compania JOHANSEN NETWORK SOLUTIONS GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Administrare si depanare a retelelor de calculatoare. Are sediul în Rellingen, Germania.

 2. RSJ-ICT

  Olanda

  Compania RSJ-ICT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Administrare si depanare a retelelor de calculatoare. Are sediul în Ermelo, Olanda.

 1. TROUBLEFREE IT UK LTD

  Regatul Unit

  Compania TROUBLEFREE IT UK LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Administrare si depanare a retelelor de calculatoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile land line telephony services. Are sediul în London, Regatul Unit.

 2. AZTECH IT SOLUTIONS

  Regatul Unit

  Compania AZTECH IT SOLUTIONS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Administrare si depanare a retelelor de calculatoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Consiliere in domeniul comunicarii in cadrul intreprinderilor, Hotline/technical support, Computer security consulting service, Consiliere in domeniul comunicarii in cadrul intreprinderilor, și Business Support Services. Are sediul în Milton Keynes, Regatul Unit.

 3. D-TECH SOLUTIONS

  Regatul Unit

  Compania D-TECH SOLUTIONS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Retele informatizate - instalare si administrare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Administrare si depanare a retelelor de calculatoare, Web hosting, Administrare si depanare a retelelor de calculatoare, Data storage, backup and restoral, Web hosting, și computer maintenance services. Are sediul în London, Regatul Unit.

 4. BARAMUNDI SOFTWARE

  Germania

  Compania BARAMUNDI SOFTWARE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Administrare si depanare a retelelor de calculatoare. Are sediul în Augsburg, Germania.

 5. TIMCOD

  Franta

  Compania TIMCOD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Administrare si depanare a retelelor de calculatoare. Are sediul în TREILLIERES, Franta.

 6. UNIGRAND GROUP LTD

  Regatul Unit

  Compania UNIGRAND GROUP LTD, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Administrare si depanare a retelelor de calculatoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Accesorii audio si video, computer networks, Accesorii audio si video, Computer equipment maintenance, și Computer server. Are sediul în London, Regatul Unit.

 7. CODIX

  Spania

  Compania CODIX, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Administrare si depanare a retelelor de calculatoare. Are sediul în Terrassa, Spania.

 8. OPTIMAL-IT SYSTEM

  Franta

  Compania OPTIMAL-IT SYSTEM, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Administrare si depanare a retelelor de calculatoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dezvoltare web, Mac and PC troubleshooting, System backup, și Dezvoltare web. Are sediul în Launaguet, Franta.

 1. ANTECH CLOUD

  Olanda

  Compania ANTECH CLOUD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Administrare si depanare a retelelor de calculatoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile VoIP service providers. Are sediul în Apeldoorn, Olanda.

 2. ARMAND FUMAL

  Belgia

  Compania ARMAND FUMAL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - articole si furnituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Informatica - cabluri, Administrare si depanare a retelelor de calculatoare, Informatica - cabluri, network cabling, Administrare si depanare a retelelor de calculatoare, și Internet Service Provider (ISP). Are sediul în Vivegnis, Belgia.

 3. 3P SOLUTIONS

  Luxemburg

  Compania 3P SOLUTIONS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Audit informatic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Inginerie informatica, Programe de calculator - consiliere, Administrare si depanare a retelelor de calculatoare, Inginerie informatica, Programe de calculator - consiliere, Administrare si depanare a retelelor de calculatoare, și auditing computer networks. Are sediul în Echternach, Luxemburg.

 4. JV «BEVALEX» LLC

  Belarus

  Compania JV «BEVALEX» LLC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - software. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sisteme informatice, consiliere, Pachete de aplicatii software, Administrare si depanare a retelelor de calculatoare, Sisteme informatice, consiliere, Pachete de aplicatii software, Administrare si depanare a retelelor de calculatoare, și Data processing center. Are sediul în Minsk, Belarus.

 5. 24CARE SRL

  Italia

  Compania 24CARE SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Administrare si depanare a retelelor de calculatoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile advice and security systems on information systems, computer assistance maintenance, și Computer server maintenance. Are sediul în Milano, Italia.

 6. MW IT SOLUTION GMBH

  Germania

  Compania MW IT SOLUTION GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Administrare si depanare a retelelor de calculatoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Computer services, Computer equipment sales, și IT maintenance service. Are sediul în Eggolsheim, Germania.

 7. EUROPA NETWORKING

  Italia

  Compania EUROPA NETWORKING, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Administrare si depanare a retelelor de calculatoare. Are sediul în Milano, Italia.

 8. CESAM

  Belgia

  Compania CESAM, care își desfășoară activitatea în domeniul Administrare si depanare a retelelor de calculatoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile project management, și archives. Are sediul în Lens-saint-servais, Belgia.

 9. DINEC INTERNATIONAL

  Belgia

  Compania DINEC INTERNATIONAL, care își desfășoară activitatea în domeniul Controlul securitatii in industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Optimizarea costurilor industriale - firme de proiectare, Administrare si depanare a retelelor de calculatoare, badge readers, Optimizarea costurilor industriale - firme de proiectare, și Administrare si depanare a retelelor de calculatoare. Are sediul în Braine-l''alleud, Belgia.

 10. DJS BUROSERVICES

  Belgia

  Compania DJS BUROSERVICES, care își desfășoară activitatea în domeniul Administrare si depanare a retelelor de calculatoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile call centre. Are sediul în Saint-germain, Belgia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Administrare si depanare a retelelor de calculatoare - Import export

Număr de rezultate

3.598 Intreprinderile