• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • adhesive tape

Rezultate pentru

Adhesive tape - Import export

 1. STERK HOME

  Belgia

  Verified by europages badge

  STERK HOME is a Belgian firm that has over twenty years' experience of manufacturing household products. We are wholly focused on the B2B sector and are proud to offer a wide range of essential products to businesses. You can avail of our products through our STERK HOME or PRIVATE LABEL brands. We sell microfibre cloths, adhesive tapes, household and cleaning products.

 2. VELCRO ITALIA

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania VELCRO ITALIA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Benzi adezive. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile strip fastenings, adhesive Velcro, adhesive tape, perforated Velcro, fabric adhesive tape, packing tapes, protective adhesive tapes, textile adhesive tapes, și adhesive tapes for permanent fixings. Are sediul în Arcore, Italia.

 3. EXIDA LLC

  Ucraina

  Compania EXIDA LLC, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalaje flexibile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambalare in pungi - utilaje si echipament, Ambalare in pungi - utilaje si echipament, Adhesive tape, vacuum packing, și packaging welder. Are sediul în Kiev, Ucraina.

 4. INNOSEAL INTERNATIONAL

  Olanda

  Compania INNOSEAL INTERNATIONAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plastic - ambalaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile packaging for plastics, și Adhesive tape. Are sediul în Tilburg, Olanda.

 5. TAPESERVICE COENRAETS

  Belgia

  Compania TAPESERVICE COENRAETS, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalare si protectie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile adhesive tape, și packaging. Are sediul în Saintes, Belgia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. PANDA OFFICE GMBH

  Austria

  Compania PANDA OFFICE GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Birou - furnituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile folder, adhesive tape, pens and rollers, și adhesive tape dispenser. Are sediul în Graz, Austria.

 2. PSA SOLUTIONS LTD

  Regatul Unit

  Compania PSA SOLUTIONS LTD, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Benzi adezive. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile adhesive tape, glue, adhesive tape dispenser, și adhesive tapes. Are sediul în Leicester, Regatul Unit.

 3. GDBM

  Franta

  Compania GDBM, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Izolare termica - materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile adhesive tape, Plastic profile sections for the construction industry, sales agents, și wholesale of building materials. Are sediul în Volstroff, Franta.

 4. AREA SERVICE DI CAMPOPIANO SILVIO

  Italia

  Compania AREA SERVICE DI CAMPOPIANO SILVIO, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Papetarie - articole de birou. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile double-sided adhesive tape, photocopier paper, adhesive tape, și office equipment and stationery. Are sediul în Montemurlo, Italia.

 5. UPAKOVKA

  Ucraina

  Compania UPAKOVKA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Benzi adezive. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pungi de hartie, Adhesive tape, bags, Stretch wrap, și Pungi de hartie. Are sediul în Kharkov, Ucraina.

 1. FALPA SNC DI A. PIAZZA & C.

  Italia

  Compania FALPA SNC DI A. PIAZZA & C., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Izolatii electrice si magnetice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile insulating tape, și adhesive tape. Are sediul în Cambiago, Italia.

 2. CAPFOR SRLS

  Italia

  Compania CAPFOR SRLS, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Papetarie - articole de birou. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile stationery and office supplies sectors, adhesive tape, protective clothing, și office furnishing fixtures. Are sediul în Torino, Italia.

 1. EHBT

  Belarus

  Compania EHBT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Filme pentru ambalaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Adhesive tape, Stretchable films, și plastic film. Are sediul în Mogilev, Belarus.

 2. GPS GENERAL TAPE

  Italia

  Compania GPS GENERAL TAPE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalare si protectie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile packing and packaging machines and equipment, pallet wrappers, adhesive tape, și taping machines for boxes. Are sediul în Casalnuovo, Italia.

 3. SHANGHAI SUPEI PACKING MATERIAL CO., LTD.

  China

  Compania SHANGHAI SUPEI PACKING MATERIAL CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Legare - furnituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile adhesive tape. Are sediul în Shanghai, China.

 4. PPM INDUSTRIES SPA

  Italia

  Compania PPM INDUSTRIES SPA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lipici, adezivi si aplicatoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile adhesive tape, fancy costume tapes, double-sided adhesive tape, și reinforced adhesive tape. Are sediul în Brembate Di Sopra, Italia.

 5. GÖTTLE ADVANCED PRODUCTS GMBH & CO KG

  Germania

  Compania GÖTTLE ADVANCED PRODUCTS GMBH & CO KG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Panza netesuta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile vacuum films, și Adhesive tape. Are sediul în Königsbrunn, Germania.

 6. PLASTICOMM S.R.L.

  Italia

  Compania PLASTICOMM S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Benzi adezive. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile adhesive tape, neutral and personalised adhesive tapes, printed packing tapes, și personalised wrapping tapes. Are sediul în Belmonte Mezzagno, Italia.

 7. PLASTIRUB

  Belgia

  Compania PLASTIRUB, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc si plastic - prelucrare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile adhesive tape. Are sediul în Bassenge, Belgia.

 8. PACKING LLC

  Ucraina

  Compania PACKING LLC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carton si ambalaje din carton - utilaje pentru transformare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambalaje din hartie si carton, adhesive tape, Stretch wrap, și Ambalaje din hartie si carton. Are sediul în Odesa, Ucraina.

 1. HSTM

  Africa de Sud

  Compania HSTM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Benzi adezive. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Adhesive tape, și adhesive masking tapes. Are sediul în Cape Town, Africa de Sud.

 2. DONGGUAN O-TAPE INDUSTRIAL CO.,LTD

  China

  Compania DONGGUAN O-TAPE INDUSTRIAL CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Benzi adezive. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile adhesive tape, și packing tapes. Are sediul în Dongguan, China.

 3. ALLPACK ADHESIVE TAPE CO.,LTD

  China

  Compania ALLPACK ADHESIVE TAPE CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Benzi adezive. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile adhesive tape, și adhesive masking tapes. Are sediul în Guangdong Province, China.

 4. HONGWEI ENTERPRISE CO LTD

  Taiwan (ROC)

  Compania HONGWEI ENTERPRISE CO LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Benzi adezive. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile adhesive tape, și label. Are sediul în Nantou, Taiwan (ROC).

 5. HONGSU ADHESIVE PRODUCTS INDUSTRIAL CO., LTD

  China

  Compania HONGSU ADHESIVE PRODUCTS INDUSTRIAL CO., LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Benzi adezive. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Adhesive tape. Are sediul în Heshan, China.

 6. TIKSO.BG

  Bulgaria

  Compania TIKSO.BG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalaje din hartie si carton. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile adhesive tape. Are sediul în Asenovgrad, Bulgaria.

 7. UNITE PACKAGING MACHINERY

  China

  Compania UNITE PACKAGING MACHINERY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalare si protectie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile adhesive tape. Are sediul în Nanma/Dongyang,Zhejiang, China.

 8. SPTAPE

  Italia

  Compania SPTAPE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Carton pentru ambalaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile rolls of paper towels, și Adhesive tape. Are sediul în Forlì, Italia.

 9. SB EMBALAGENS

  Brazilia

  Compania SB EMBALAGENS, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Huse de protectie - servicii de ambalare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile adhesive tape. Are sediul în Jundiaí, Brazilia.

 10. INTERTAPES S.R.L.

  Italia

  Compania INTERTAPES S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lipici, adezivi si aplicatoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile adhesive tape. Are sediul în Gorgonzola, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit