• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • acoperirea constructiilor cu destinatie sportiva

Rezultate pentru

Acoperirea constructiilor cu destinatie sportiva - Import export

 1. METAL-SYSTEM SP. Z O.O.

  Polonia

  Compania METAL-SYSTEM SP. Z O.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Acoperirea constructiilor cu destinatie sportiva. Are sediul în Kostrzyn Nad Odra, Polonia.

 2. SISTEMI CARABELLI

  Italia

  Compania SISTEMI CARABELLI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Acoperirea constructiilor cu destinatie sportiva. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile pressure static coverings for sports facilities, steel roofing for sports facilities, industrial coverings, și roofing for residential buildings. Are sediul în Monza, Italia.

 3. LITRA

  Italia

  Compania LITRA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Acoperirea constructiilor cu destinatie sportiva. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile design and production of sun shades and curtains. Are sediul în Buccinasco, Italia.

 4. ADEC SPORT

  Belgia

  Compania ADEC SPORT, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Acoperirea constructiilor cu destinatie sportiva. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instalatii sportive, Sport - articole, Instalatii sportive, sports facilities equipment, Sport - articole, și basket balls. Are sediul în Braine L Alleud, Belgia.

 5. BALDI SPORTS FACTORY OG

  Austria

  Compania BALDI SPORTS FACTORY OG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Acoperirea constructiilor cu destinatie sportiva. Are sediul în Wernstein, Austria.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. VJF OOD

  Bulgaria

  Compania VJF OOD, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Acoperirea constructiilor cu destinatie sportiva. Are sediul în Sofia, Bulgaria.

 2. EUROPLAST SRL

  Italia

  Compania EUROPLAST SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Acoperirea constructiilor cu destinatie sportiva. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile urine tests, marquees, și wood roofs for sports facilities. Are sediul în Bologna, Italia.

 3. RECTICEL RE-BOUNCE

  Belgia

  Compania RECTICEL RE-BOUNCE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Acoperirea constructiilor cu destinatie sportiva. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile football fields with artificial turf. Are sediul în Wetteren, Belgia.

 4. TENDOCOPERTURE TR

  Italia

  Compania TENDOCOPERTURE TR, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Acoperirea constructiilor cu destinatie sportiva. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sali din structuri gonflabile, corturi si corturi de circ, Umbrele de gradina, marquees for fairs, tensile structures for shows, Sali din structuri gonflabile, corturi si corturi de circ, și Umbrele de gradina. Are sediul în Carugate, Italia.

 5. UNIPLAST OÜ

  Estonia

  Compania UNIPLAST OÜ, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Educatie fizica si gimnastica - materiale si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Acoperirea constructiilor cu destinatie sportiva, Saci din material plastic, Acoperirea constructiilor cu destinatie sportiva, și Saci din material plastic. Are sediul în Tallinn, Estonia.

 1. IFAS SPORT AS

  Norvegia

  Compania IFAS SPORT AS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Acoperirea constructiilor cu destinatie sportiva. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sport - articole, Educatie fizica si gimnastica - materiale si echipamente, Sport - articole, și Educatie fizica si gimnastica - materiale si echipamente. Are sediul în Dal, Norvegia.

 2. KOENTACT

  Olanda

  Compania KOENTACT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Acoperirea constructiilor cu destinatie sportiva. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile dutch lessons. Are sediul în Amsterdam, Olanda.

 1. MANUCOVER SRL

  Italia

  Compania MANUCOVER SRL, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii sportive. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sali din structuri gonflabile, corturi si corturi de circ, Acoperirea constructiilor cu destinatie sportiva, pvc roofing, Sali din structuri gonflabile, corturi si corturi de circ, și Acoperirea constructiilor cu destinatie sportiva. Are sediul în Pregnana Milanese (Mi), Italia.

 2. WELLER & HERDEN SPORTGERÄTEBAU GMBH

  Germania

  Compania WELLER & HERDEN SPORTGERÄTEBAU GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii sportive. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Acoperirea constructiilor cu destinatie sportiva, și Acoperirea constructiilor cu destinatie sportiva. Are sediul în Aalen, Germania.

 3. PRIMA SPORT

  Italia

  Compania PRIMA SPORT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Acoperirea constructiilor cu destinatie sportiva. Are sediul în Gallarate, Italia.