• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • ace - furnituri pentru imbracaminte

Rezultate pentru

Ace - furnituri pentru imbracaminte - Import export

 1. CANGNAN BODE CRAFTS CO. LTD

  China

  Compania CANGNAN BODE CRAFTS CO. LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Insigne, stegulete si trofee. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ace - furnituri pentru imbracaminte, Ace - furnituri pentru imbracaminte, medals, emblems, și metal plaques. Are sediul în Wenzhou, China.

 2. PLASTFORM-DIMITROV OOD

  Bulgaria

  Compania PLASTFORM-DIMITROV OOD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ace - furnituri pentru imbracaminte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile galvanisation. Are sediul în Sofia, Bulgaria.

 3. PER DONNA ESPANA

  Romania

  Compania PER DONNA ESPANA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ace - furnituri pentru imbracaminte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Imbracaminte - furnituri, wholesale clothing, fabric wholesale, Imbracaminte - furnituri, și clothing supplies. Are sediul în Bucharest, Romania.

 4. WESTFOX INDUSTRY LIMITED

  China

  Compania WESTFOX INDUSTRY LIMITED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ace - furnituri pentru imbracaminte. Are sediul în Xiamen, China.

 5. GROUP PROGRESS

  Turcia

  Compania GROUP PROGRESS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ace - furnituri pentru imbracaminte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile clothing accessories. Are sediul în Mahdia, Turcia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. CUCITO INDUSTRIALE SRL

  Italia

  Compania CUCITO INDUSTRIALE SRL, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Ace - furnituri pentru imbracaminte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile accessories for sewing machines, și edgers. Are sediul în Caerano Di San Marco, Italia.

 2. HALAND. HALINA GRZELAK

  Polonia

  Compania HALAND. HALINA GRZELAK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ace - furnituri pentru imbracaminte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Butoane, și Butoane. Are sediul în Łódź, Polonia.

 3. MERCERÍA BARCELONA

  Spania

  Compania MERCERÍA BARCELONA, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Ace - furnituri pentru imbracaminte. Are sediul în Barcelona, Spania.

 4. DOLISON INT. LTD.

  Bangladesh

  Compania DOLISON INT. LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ace - furnituri pentru imbracaminte. Are sediul în Gulshan, Bangladesh.

 5. RUBAN DE PARIS

  Franta

  Compania RUBAN DE PARIS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Ace - furnituri pentru imbracaminte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Panglici elastice, Panglici si sfori, Elastic, Fire elastice, Panglici elastice, Panglici si sfori, Elastic, și Fire elastice. Are sediul în Paris, Franta.

 1. SHANGHAI SIXIANG TRADING CO., LTD.

  China

  Compania SHANGHAI SIXIANG TRADING CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ace - furnituri pentru imbracaminte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Girls leggings. Are sediul în Yiwu, China.

 2. HANER IPLIK SANAYI TICARET LTD.STI.

  Turcia

  Compania HANER IPLIK SANAYI TICARET LTD.STI., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Ace - furnituri pentru imbracaminte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile textile product stain removers. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 1. SHENZHEN LIHONGJUN CLOTHING CO.,LTD

  China

  Compania SHENZHEN LIHONGJUN CLOTHING CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ace - furnituri pentru imbracaminte. Are sediul în Shenzhen, China.

 2. NAKLAH WEAR

  Pakistan

  Compania NAKLAH WEAR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ace - furnituri pentru imbracaminte. Are sediul în Rawalpindi, Pakistan.

 3. EDELWEISS GMBH, SOLEIL BUTTONS

  Germania

  Compania EDELWEISS GMBH, SOLEIL BUTTONS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Ace - furnituri pentru imbracaminte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile buttons. Are sediul în Duesseldorf, Germany, Germania.

 4. MH-NINGBO

  China

  Compania MH-NINGBO, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Ace - furnituri pentru imbracaminte. Are sediul în Ning Bo, China.

 5. GÜRBÜZOGULLARI TEXTIL SAN. VE TIC. LTD SIRKETI

  Turcia

  Compania GÜRBÜZOGULLARI TEXTIL SAN. VE TIC. LTD SIRKETI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ace - furnituri pentru imbracaminte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile men's outfits. Are sediul în Izmir, Turcia.

 6. ZHONGSHAN DETAI TEXTILE DRESS CO.,LTD.

  China

  Compania ZHONGSHAN DETAI TEXTILE DRESS CO.,LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ace - furnituri pentru imbracaminte. Are sediul în Zhongshan, China.

 7. HENAN BAIYUAN CLOTHING CO., LTD.

  China

  Compania HENAN BAIYUAN CLOTHING CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ace - furnituri pentru imbracaminte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile pants, și jeans. Are sediul în Xin Xiang City, China.

 8. WOLFGANG HABERMANN

  Republica Ceha

  Compania WOLFGANG HABERMANN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ace - furnituri pentru imbracaminte. Are sediul în Lubník, Republica Ceha.

 1. RAINBOW GARMENT ACCESSORIES CO., LTD.

  China

  Compania RAINBOW GARMENT ACCESSORIES CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ace - furnituri pentru imbracaminte. Are sediul în Guangzhou, China.

 2. SUZHOU AMANDA-FASHION CO., LTD

  China

  Compania SUZHOU AMANDA-FASHION CO., LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ace - furnituri pentru imbracaminte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile sports shirt. Are sediul în 138127773906, China.

 3. CIHAN ORME SANAYI TICARET LIMITED

  Turcia

  Compania CIHAN ORME SANAYI TICARET LIMITED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ace - furnituri pentru imbracaminte. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 4. CARE LEATHER IMPEX.

  Pakistan

  Compania CARE LEATHER IMPEX., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ace - furnituri pentru imbracaminte. Are sediul în Sialkot, Pakistan.

 5. MAYER INDUSTRIAL CO.,LTD.

  China

  Compania MAYER INDUSTRIAL CO.,LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ace - furnituri pentru imbracaminte. Are sediul în Foshan, China.

 6. BAOQIANG INDUSTRIAL SAFETY SUPPLIES INC

  China

  Compania BAOQIANG INDUSTRIAL SAFETY SUPPLIES INC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ace - furnituri pentru imbracaminte. Are sediul în zhongshan, China.

 7. TONI KLIMM GMBH

  Germania

  Compania TONI KLIMM GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Imbracaminte - furnituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ace - furnituri pentru imbracaminte, și Ace - furnituri pentru imbracaminte. Are sediul în Rieden, Germania.

 8. TRE STELLE ITALIA - BACAU

  Romania

  Compania TRE STELLE ITALIA - BACAU, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Ace - furnituri pentru imbracaminte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Accesorii, Imbracaminte - furnituri, Accesorii, și Imbracaminte - furnituri. Are sediul în Arad, Romania.

 9. ETS KAYLANE

  Congo

  Compania ETS KAYLANE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ace - furnituri pentru imbracaminte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Purchase and sale of equipment, și buying and selling. Are sediul în pointe noire, Congo.

 10. COATS LIETUVA

  Lituania

  Compania COATS LIETUVA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Imbracaminte - furnituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ace - furnituri pentru imbracaminte, și Ace - furnituri pentru imbracaminte. Are sediul în Vilnius, Lituania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Ace - furnituri pentru imbracaminte - Import export

Număr de rezultate

581 Intreprinderile