• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • abatoare - instalatii si materiale

Rezultate pentru

Abatoare - instalatii si materiale - Import export

 1. PERMIS DE CONDUIRE

  Franta

  Compania PERMIS DE CONDUIRE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Abatoare - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile permit requests. Are sediul în Sainte Denise, Franta.

 2. BANSS SCHLACHT- UND FÖRDERTECHNIK GMBH

  Germania

  Compania BANSS SCHLACHT- UND FÖRDERTECHNIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Abatoare - instalatii si materiale. Are sediul în Biedenkopf, Germania.

 3. CAMREY - EQUIPAMENTOS FRIGORÍFICOS

  Brazilia

  Compania CAMREY - EQUIPAMENTOS FRIGORÍFICOS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Abatoare - instalatii si materiale. Are sediul în Sao Jose Do Rio Preto-Sp, Brazilia.

 4. TRANSNATIONAL AGRI PROJECTS B.V.

  Olanda

  Compania TRANSNATIONAL AGRI PROJECTS B.V., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Abatoare - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Chicken processing, machinery for slaughterhouses, plants and equipment for slaughtering, și poultry slaughter machinery. Are sediul în Wissenkerke, Olanda.

 5. ABATTOIR EQUIPMENT SUPPLIES

  Regatul Unit

  Compania ABATTOIR EQUIPMENT SUPPLIES, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Abatoare - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile abattoirs, plants and equipment for slaughtering beef cattle, machinery for slaughterhouses, și plants and equipment for slaughtering pigs. Are sediul în Clevedon, Regatul Unit.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. TUNISIANET

  Tunisia

  Compania TUNISIANET, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - articole si furnituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Abatoare - instalatii si materiale, personal computers, și Abatoare - instalatii si materiale. Are sediul în Tunis, Tunisia.

 2. MAPA BLADES S.R.L.

  Italia

  Compania MAPA BLADES S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Abatoare - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile blade sharpening, sharpeners, și tool construction to drawings. Are sediul în Cinisello Balsamo, Italia.

 3. TRIANTAFYLLIDIS EQUIPMENT IKE

  Grecia

  Compania TRIANTAFYLLIDIS EQUIPMENT IKE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Abatoare - instalatii si materiale. Are sediul în Skydra, Grecia.

 4. CLASS MEISTER SARL

  Romania

  Compania CLASS MEISTER SARL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii in chesoane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Abatoare - instalatii si materiale, și Abatoare - instalatii si materiale. Are sediul în Tirgu Neamt, Romania.

 5. B.R.E.

  Belgia

  Compania B.R.E., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Abatoare - instalatii si materiale. Are sediul în Roeselare, Belgia.

 1. BOBET MATERIEL

  Franta

  Compania BOBET MATERIEL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Abatoare - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile food and agriculture industry machines, și food industry automation. Are sediul în CHAMPAGNE, Franta.

 2. KS K. SCHNELL SARL

  Franta

  Compania KS K. SCHNELL SARL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Macelarie si mezelarie - aparate si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Abatoare - instalatii si materiale, și Abatoare - instalatii si materiale. Are sediul în Marmoutier, Franta.

 1. TEKNOMAKI

  Turcia

  Compania TEKNOMAKI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Abatoare - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile oliver stone removers, gauge, și olive harvesting machines. Are sediul în Izmir, Turcia.

 2. MEYN POULTRY EQUIPMENT LTD

  Regatul Unit

  Compania MEYN POULTRY EQUIPMENT LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Abatoare - instalatii si materiale. Are sediul în Hampshire, Regatul Unit.

 3. TERMET SOLEFI

  Franta

  Compania TERMET SOLEFI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Abatoare - instalatii si materiale. Are sediul în Champagné, Franta.

 4. LIMOS

  Slovenia

  Compania LIMOS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Abatoare - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile machinery for slaughterhouses. Are sediul în Škofja Loka, Slovenia.

 5. INDUSTRADE

  Franta

  Compania INDUSTRADE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Abatoare - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile butchering of meat. Are sediul în Schiltigheim Cedex, Franta.

 6. MAREL RED MEAT SLAUGHTERING B.V.

  Olanda

  Compania MAREL RED MEAT SLAUGHTERING B.V., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Abatoare - instalatii si materiale. Are sediul în Lichtenvoorde, Olanda.

 7. SARL ATELIERS DE LA QUEILLE

  Franta

  Compania SARL ATELIERS DE LA QUEILLE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Alimentatie diverse domenii - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Abatoare - instalatii si materiale, conveyors, Abatoare - instalatii si materiale, și elevators. Are sediul în Tonneins, Franta.

 8. THE BEST AUTO INSERTION MACHINE CHINA

  Franta

  Compania THE BEST AUTO INSERTION MACHINE CHINA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Abatoare - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile typewriter accessories and components, office machine accessory, insertion rings, și stuffing machines. Are sediul în Austin, Franta.

 1. MEAT ASSISTANCE

  Belgia

  Compania MEAT ASSISTANCE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Alimentatie diverse domenii - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Antrepozite frigorifice, Abatoare - instalatii si materiale, Transarea carnii, industrial hygiene, Antrepozite frigorifice, Abatoare - instalatii si materiale, și Transarea carnii. Are sediul în Sautin, Belgia.

 2. FOOD TECHNOLOGY FRANCE

  Franta

  Compania FOOD TECHNOLOGY FRANCE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Abatoare - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Robot automated equipment for slaughterhouses. Are sediul în Saint-Nolff, Franta.

 3. COUEDIC MADORE EQUIPEMENT

  Franta

  Compania COUEDIC MADORE EQUIPEMENT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Abatoare - instalatii si materiale. Are sediul în Plemet, Franta.

 4. AMB FOOD TECH S.R.L.

  Italia

  Compania AMB FOOD TECH S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Macelarie si mezelarie - aparate si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Abatoare - instalatii si materiale, Macelarii - masini si materiale, Tocatoare si masini de tocat carne, Abatoare - instalatii si materiale, Macelarii - masini si materiale, meat processing, și Tocatoare si masini de tocat carne. Are sediul în San Lazzaro Di Savena, Italia.

 5. SCERIA

  Franta

  Compania SCERIA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Abatoare - instalatii si materiale. Are sediul în Sablé Sur Sarthe, Franta.

 6. NORMAN - NORMANDIE MANUTENTION

  Franta

  Compania NORMAN - NORMANDIE MANUTENTION, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Abatoare - instalatii si materiale. Are sediul în Vimoutiers, Franta.

 7. MADO FRANCE SARL

  Franta

  Compania MADO FRANCE SARL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Macelarie si mezelarie - aparate si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Abatoare - instalatii si materiale, și Abatoare - instalatii si materiale. Are sediul în Saverne, Franta.

 8. HOLAC MASCHINENBAU GMBH

  Germania

  Compania HOLAC MASCHINENBAU GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Macelarie si mezelarie - aparate si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Abatoare - instalatii si materiale, și Abatoare - instalatii si materiale. Are sediul în Heidenheim, Germania.

 9. STE COMMERC ETUDES REALISAT AGROALIMENTAIRE

  Franta

  Compania STE COMMERC ETUDES REALISAT AGROALIMENTAIRE, care își desfășoară activitatea în domeniul Tocatoare si masini de tocat carne. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale pentru conservarea prin sarare, Productia de biscuiti - instalatii si materiale pentru profesionisti, Abatoare - instalatii si materiale, Instalatii de fierbere si afumare pentru mezeluri, Materiale pentru conservarea prin sarare, Productia de biscuiti - instalatii si materiale pentru profesionisti, Abatoare - instalatii si materiale, și Instalatii de fierbere si afumare pentru mezeluri. Are sediul în Solesmes, Franta.

 10. LA PARMENTIERE P BLACHE ET COMPAGNIE

  Franta

  Compania LA PARMENTIERE P BLACHE ET COMPAGNIE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Macelarie si mezelarie - aparate si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Alimentatie diverse domenii - masini si materiale, Abatoare - instalatii si materiale, Alimentatie diverse domenii - masini si materiale, și Abatoare - instalatii si materiale. Are sediul în Ozoir La Ferrière, Franta.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Abatoare - instalatii si materiale - Import export

Număr de rezultate

21.668 Intreprinderile