TODAY SOLUTION SRL

Romania

Warehouse icon Vanzator en-gros

TODAY SOLUTION SRL
Web icon
Contact

TODAY SOLUTION is a company based in Bucharest in Romania specialized in the distribution and wholesale of branded health care, medical, pharmaceutical products. We provide quality. The main purpose of our development: to offer reliable, modern, easy to use medical items. For your safety we provide medical items such as covid tests, thermometers, face masks, gloves and disinfectant for both hands and surfaces. Our products continuous quality checks and are verified by a certified quality management system. We deliver products of the highest quality at competitive prices to satisfy our customers all over the world. High product performance, short delivery times and rapid processing – this is what we measure ourselves by on a daily basis. Our mission is to help and protect you, your family and your business. Don't hesitate to contact us for more information !

Privire de ansamblu catalog produse

Romania

Autotestele Antigen Covid-19 sunt neinvazive, se pot face în orice moment al zilei, fără supraveghere medicală și au o acuratețe foarte mare. Acestea detectează și noile tulpini apărute deoarece sunt specifice unei proteine țintă ce se leagă direct de ARN-ul din virus. Cardul de testare rapidă a antigenului SARS-CoV-2 este un test in vitro bazat pe imunocromatografie. Este conceput pentru determinarea rapidă calitativă a antigenului virusului SARS-CoV-2 în tampoane nazale de la indivizi cu sau fără simptome sau alte motive epidemiologice pentru a suspecta COVID-19. Cardul de testare rapidă a antigenului SARS-CoV-2 detectează proteina nucleocapsidică SARS-CoV-2 (proteina N). Cardul de testare rapidă a antigenului SARS-CoV-2 nu trebuie utilizat ca bază unică pentru diagnosticarea sau excluderea infecției cu SARS-CoV-2. Continut pachet: 1x card de test rapid Antigen SARS-Cov-2 1x tampon steril 1x tub de extractie 1x tampon de extractie

Romania

Autotestele Antigen Covid-19 sunt neinvazive, se pot face în orice moment al zilei, fără supraveghere medicală și au o acuratețe foarte mare. Acestea detectează și noile tulpini apărute deoarece sunt specifice unei proteine țintă ce se leagă direct de ARN-ul din virus. Acest test se utilizeaza pentru a detecta prezenta antigenilor SARS-Cov-2 si poate fi utilizat pentru auto-monitorizare in cazul simptomelor caracteristice COVID-19. Testul nu inlocuieste testele bazate pe detectarea acidului nucleic (de exemplu, analiza PCR). Performante clinice: Sensibilitate: 96,1% Specificitate: 99,2% Precizie: 98,7% Continut pachet: 1x caseta de testare 1x solutie tampon pentru probe 1x dispozitiv de colectare mostra 1x instructiuni pentru utilizare Conditii de pastrare: Testul este stabil timp de 2 ani daca toate piesele sunt depozitate in pungi sigilate la temperaturi de +20°C pana la 30 °C si daca ambalajul tuturor dispozitivelor este intact.

Romania

Acest test se utilizeaza pentru a detecta prezenta antigenilor SARS-Cov-2 din specimenul prelevat. Poate fi utilizat pentru monitorizare in cazul simptomelor caracteristice COVID-19. RAPID. EXACT. UȘOR DE UTILIZAT. DE ÎNCREDERE. Mai usor de utilizat de catre elevi si studenti Mai potrivit in activitati ce necesita monitorizare continua Specimen prelevat: Anterior Nazal (2,5 cm) Aprobat pentru autotestare în anumite zone din Comunitatea Europeană Aprobat de Comisia Europeană Listat în BFARM (Germania) Depistează inclusiv tulpinele Delta și Omicron Avizat A.N.M.D.M.R. Timp de testare: Rezultat afișat în 15 min. Valabilitate: 24 luni Depozitare: 2-30°C Performante clinice: Sensibilitate: 97,10% Specificitate: 99,50% Acuratete: 98,80% Continut pachet: 1x caseta de testare (1) 1x betisor de unica folosinta (swab) (2) 1x instructiuni pentru utilizare (RO, BG, PL) (3) 1x tub sigilat cu solutie, pentru tamponul de extractie (4) 1x capac cu picurator (5) 1x Instructiuni

Romania

Setul de testare rapida antigen COVID-19 este destinat detectarii calitative a antigenelor SARS-CoV-2 in saliva umana de la persoanele suspecte de infectarea cu coronavirus. Produs doar pentru uz profesional si diagnostic in vitro. Se recomanda ca prelevarea sa se faca dimineata pe nemancate. Tipul de testare este convenient: prin saliva Timpul de testare este rapid: 10 minute Sensibilitate: 92,9 % Specificitatea: 99,58% Acuratete: 96,79% Instructiuni: Scoateti dispozitivul de testare din ambalajul de aluminiu sigilat si folositi-l cat de curand posibil Asezati dispozitivul de testare pe o suprafata plana si curata Scoateti un tub de extractie si o sticluta de solutie. Scoateti capacul si adaugati solutia in tubul de extractie Scuipati saliva in paharul pentru colectare a salivei Extrageti 4 picaturi de saliva din pahar cu o pipeta si transferati-le in tubul de extractie Indoiti si aruncati paharul de colectare a probei intr-o punga de plastic.

Documente

Informații companie

Cifre-cheie

 • Efectiv
  1 – 10

Organizare

 • Activitate principala
  Vanzator en-gros

Informații comerciale

Zone comerciale

 • Regional
 • National
 • European
 • Check Circle Outline icon International

Cuvinte-cheie asociate cu aceasta intreprindere

 • Electronica medicala - aparate si echipamente
Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe Europages.