Italia
Compania LA CUCINA DI CARUSO ROSALIA, creată în anul 2003, care își desfășoară activitatea în domeniul Extracte din condimente si mirodenii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Conserve de peste, fructe de mare si melci, și Conserve de carne si mezeluri. Are sediul în Castelfiorentino, Italia.
Alte societăți din același domeniu de activitate:
Unknown
6 VIA VINCA
50051 Castelfiorentino - Italia
Franta
Muștarul nostru organic cu usturoi negru merge bine cu carne, legume sau vinegretă. Este, de asemenea, ideal pentru marinate. Un muștar cu caracter, fin și puternic, cu aroma sa minunată de usturoi negru. Găsiți inspirație cu ideile noastre de rețete INGREDIENTE Muștar franțuzesc bio (semințe de muștar bio, oțet de alcool bio, apă, sare) 90%. Usturoi negru bio din Gers 10%. DEPOZITARE A se păstra la temperatura camerei, ferit de lumină. Închideți bine borcanul după utilizare. Odată deschis, păstrați la frigider și utilizați în termen de 90 de zile.
Solicitați o ofertăCreați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.