EXONIA PACKAGING - REMARKABLE PACKAGING MANUFACTURER

Romania

Factory icon Fabricant/ producator

EXONIA PACKAGING
Web icon
10 Produse

Romania

Verificat de Europages

Aplicabilitate: utilizat în principal în supermarketuri. Producție: fabricat 100% automatizat cu aplicare controlată de adezivi industriali ecologici pe bază de apă, extrem de rezistenți. Personalizare: se pot imprima la cel mai inalt nivel de calitate în până la 10 culori liniare și/sau policrome, inclusiv cele speciale: auriu, argintiu metalic cu cerneala ecologica pe bază de apă. Rezoluția de imprimare poate ajunge cu ușurință la 300 dpi. Material: hârtie virgină albă sau kraft natur, sau cu un anumit procent de fibre reciclate, diverse grosimi (70-120 GSM), certificate FSC, EarthCare, ISO9001, ISO14001. Dimensiuni: producem de obicei zece dimensiuni care sunt „cele mai vândute” atât pe piețele UE, cât și pe cele din SUA. Dimensiunea cel mai frecvent solicitată este 320 x 160 x 400 mm, care este ideală și pentru livrarea alimentelor (Glovo, FoodPanda, Bolt, Sezamo, Tazz). Capacitate de producție: peste 100 de milioane de bucăți anual. Așteptăm cererea dumneavoastră!

Solicitați o ofertă

Romania

Verificat de Europages

Aplicabilitate: utilizat în principal în magazinele de textile și de încălțăminte. Producție: sunt fabricate 100% automat cu aplicare controlată de adezivi industriali ecologici pe bază de apă. Personalizare: se pot imprima la cel mai înalt nivel de calitate în până la 10 culori liniare și/sau policrome, inclusiv cele speciale: auriu, argintiu metalic cu cerneală ecologică pe bază de apă. Rezoluția de imprimare poate ajunge cu ușurință la 300 dpi. Material: hârtie virgină albă sau kraft natur, sau cu un anumit procent de fibre reciclate, diverse grosimi (80-120 GSM), certificate FSC, EarthCare, ISO9001, ISO14001. Dimensiuni: producem de obicei zece dimensiuni care sunt „cele mai vândute” atât pe piețele UE, cât și pe cele din SUA. Dimensiunea cel mai frecvent solicitată este 400 x 135 x 310 mm, care este ideală și pentru ambalarea cutiilor de pantofi. Capacitate de producție: peste 100 de milioane de bucăți anual.

Solicitați o ofertă

Romania

Verificat de Europages

Aplicabilitate: utilizat în principal în restaurante. Producție: fabricat 100% automatizat cu aplicare controlata de adezivi industriali ecologici pe bază de apă, extrem de rezistenți. Personalizare: se poate imprima pentru contactul cu alimentele la cel mai înalt nivel de calitate în până la 10 culori liniare și/sau policrome, inclusiv cele speciale: auriu, argintiu metalic cu cerneală ecologică pe bază de apă. Rezoluția de imprimare poate ajunge cu ușurință la 300 dpi. Material: hârtie virgină albă sau kraft natur, sau cu un anumit procent de fibre reciclate, diverse grosimi (70-120 GSM), certificate FSC, EarthCare, ISO9001, ISO14001. Dimensiuni: producem de obicei zece dimensiuni care sunt „cele mai vândute” atât pe piețele UE, cât și pe cele din SUA. Dimensiunea cel mai frecvent solicitată este 260 x 165 x 300 mm, care este ideală și pentru livrarea alimentelor (Glovo, FoodPanda, Bolt, Sezamo, Tazz). Capacitate de producție: peste 100 de milioane de bucăți anual.

Solicitați o ofertă

Romania

Verificat de Europages

Aplicabilitate: utilizat în principal în farmacii și de către companiile farmaceutice care doresc să își promoveze produsele. Producție: fabricat 100% automat cu aplicare controlată de adezivi industriali ecologici pe bază de apă. Personalizare: pot fi printate la cel mai înalt nivel de calitate în până la 10 culori liniare și/sau policrome, inclusiv cele speciale: auriu, argintiu metalic cu cerneală ecologică pe bază de apă. Rezoluția de imprimare poate ajunge cu ușurință la 300 dpi. Material: hârtie virgină albă sau kraft natur, sau cu un anumit procent de fibre reciclate, diverse grosimi (80-120 GSM), certificate FSC, EarthCare, ISO9001, ISO14001. Dimensiuni: producem de obicei zece dimensiuni care sunt „cele mai vândute” atât pe piețele UE, cât și pe cele din SUA. Dimensiunea cel mai frecvent solicitată este 230 x 100 x 300 mm. Capacitate de producție: peste 100 de milioane de bucăți anual. Doriți mostre și cotații de preț? Așteptăm cererea dumneavoastră.

Solicitați o ofertă

Romania

Verificat de Europages

Aplicabilitate: utilizat în principal în restaurantele fast-food. Producție: sunt fabricate 100% automat cu aplicare controlată de adezivi industriali ecologici pe bază de apă. Personalizare: se pot imprima la cel mai înalt nivel de calitate în până la 10 culori liniare și/sau policrome, inclusiv cele speciale: auriu, argintiu metalic cu cerneală ecologică pe bază de apă pentru contactul cu alimentele. Rezoluția de imprimare poate ajunge cu ușurință la 300 dpi. Material: hârtie virgină albă sau kraft natur, sau cu un anumit procent de fibre reciclate, diverse grosimi (70-100 GSM), certificate FSC, EarthCare, ISO9001, ISO14001. Dimensiuni: producem de obicei zece dimensiuni care sunt „cele mai vândute” atât pe piețele UE, cât și pe cele din SUA. Dimensiunea cel mai frecvent solicitată este 260 x 165 x 300 mm și 230 x 100 x 300 mm. Ele pot fi sigilate cu etichete adezive. Capacitate de producție: peste 150 de milioane de bucăți anual.

Solicitați o ofertă

Romania

Verificat de Europages

Aplicabilitate: utilizat în principal în restaurantele fast-food și în magazinele alimentare sau în magazinele de patiserie și cofetărie. Producție: sunt fabricate 100% automat în condiții stricte de siguranță alimentară. Personalizare: se pot imprima la cel mai înalt nivel de calitate în până la 10 culori liniare și/sau policrome, inclusiv cele speciale: auriu, argintiu metalic cu cerneala ecologica pe baza de apa pentru contactul cu alimentele. Rezoluția de imprimare poate ajunge cu ușurință la 300 dpi. Material: hârtie virgină albă sau kraft natura, sau cu un anumit procent de fibre reciclate, diverse grosimi (25-100 GSM), certificate FSC, EarthCare, ISO9001, ISO14001. De asemenea, hârtia poate fi rezistentă la grăsimi, hidroizolată cu parafină sau cu un strat de polietilenă. Dimensiuni: Producem „cele mai vândute” dimensiuni atât de pe piețele UE, cât și pe cele din SUA, dar pot fi tăiate la aproape orice dimensiune de care aveți nevoie Capacitate de producție: peste 200 de tone/an

Solicitați o ofertă

Romania

Verificat de Europages

Aplicabilitate: pungi de hârtie plate și ghiozdan utilizate în principal în farmacii și de companiile farmaceutice care doresc să își promoveze produsele. Producție: fabricat 100% automat cu aplicare controlată de adezivi industriali ecologici pe bază de apă. Personalizare: pot fi printate la cel mai înalt nivel de calitate în până la 10 culori liniare și/sau policrome, inclusiv cele speciale: auriu, argintiu metalic cu cerneală ecologică pe bază de apă. Rezoluția de imprimare poate ajunge cu ușurință la 300 dpi. Material: hârtie virgină albă sau kraft natur, sau cu un anumit procent de fibre reciclate, diverse grosimi (80-120 GSM), certificate FSC, EarthCare, ISO9001, ISO14001. Dimensiuni: producem de obicei zece dimensiuni care sunt „cele mai vândute” atât pe piețele UE, cât și pe cele din SUA. Dimensiunea cel mai frecvent solicitată este 120 x 190 mm, 160 x 250 mm și 175 x 65 x 285 mm. Capacitate de producție: peste 500 de milioane de bucăți anual.

Solicitați o ofertă

Romania

Verificat de Europages

Aplicabilitate: Pungi de hârtie plate și ghiozdan, utilizate în principal în restaurantele fast-food. Productie: sunt fabricate 100% automatizat cu aplicare controlată de adezivi industriali ecologici pe bază de apă. Personalizare: pot fi imprimate la cel mai înalt nivel de calitate în până la 10 culori liniare și/sau policrome, inclusiv cele speciale: auriu, argintiu metalic cu cerneală ecologică pe bază de apă pentru contactul alimentar. Rezoluția de imprimare poate ajunge cu ușurință la 300 dpi. Material: hârtie virgină albă sau kraft natur, sau cu un anumit procent de fibre reciclate, diverse grosimi (25-50 GSM), certificate FSC, EarthCare, ISO9001, ISO14001. Dimensiuni: producem de obicei zece dimensiuni care sunt „cele mai vândute” atât pe piețele UE, cât și pe cele din SUA. Dimensiunea cel mai frecvent solicitată este 160 x 160 mm. Capacitate de producție: peste 200 de milioane de bucăți anual. Doriți mostre și cotații de preț? Așteptăm cererea dumneavoastră!

Solicitați o ofertă

Romania

Verificat de Europages

Aplicabilitate: utilizat la ambalarea făinii, hranei pentru animale, așternut igienic pentru pisici și produse chimice. Acestea pot fi prevăzute sau nu cu mânere și cu un strat termosigibil 100% BIO la interior. Producție: automatizata, din 2-5 straturi de hârtie sau alte materiale cu aplicare controlată a adezivilor ecologici pe bază de apă, extrem de rezistenți. Personalizare: Sacii se pot imprima la cel mai înalt nivel de calitate în până la 10 culori liniare și/sau policrome, inclusiv cele speciale: auriu, argintiu metalic cu cerneala ecologică pe bază de apă. Rezoluția de imprimare poate ajunge cu ușurință la 300 dpi. Material: hârtie virgina alba sau kraft natur, sau cu un anumit procent de fibre reciclate, diverse grosimi (150-200 GSM), certificate FSC, ISO9001, ISO14001. Dimensiuni: Producem „cele mai vândute” dimensiuni atât pe piețele UE, cât și pe cele din SUA: 230 x 100 x 450 mm (5 kg) și 260 x 150 x 550 mm (10 kg). Capacitate de producție: peste 100 milioane buc/an.

Solicitați o ofertă

Romania

Verificat de Europages

Aplicabilitate: Destinat pentru ambalarea cartofilor, cepei, fructelor care necesita aerisire. Producție: Fabricat 100% automat din materii prime durabile. Personalizare: cel mai inalt nivel de calitate in pana la 10 culori si/sau policromi, inclusiv cele speciale: auriu, argintiu metalic cu cerneală ecologică pe bază de apă. Rezoluția de imprimare poate ajunge cu ușurință la 300 dpi. Opțiuni: fereastră de vizualizare a produsului cu o formă personalizată, poate fi sigilată cu folie PLA Biodegradabilă pentru a permite ambalarea produselor care necesită o atmosferă controlată, de exemplu biscuiți. Pot avea și mânere pentru un transport ușor. Material: hârtie specială impermeabilă cu fante de ventilație. Hârtie kraft albă sau natur, diferite grosimi (80-120 GSM), certificata FSC, EarthCare, ISO9001, ISO14001. Cele mai frecvente dimensiuni: 230 x 100 x 300 mm, 230 x 100 x 440 și 260 x 160 x 550 mm. Capacitate de producție: peste 75 de milioane de bucăți anual.

Solicitați o ofertă

Domain icon Fabricant/ producator

EXONIA PACKAGING

Bulevardul Poitiers Nr. 11A, RO-700671 Iasi

700671 Iasi - Romania

Nr. de TVA
Contact