CTRA - Chaudronnerie Tuyauterie Résine Anticorrosion

Tunisia

Factory icon Fabricant/ producator

CTRA
Web icon
7 Produse

Tunisia

Verificat de Europages

CTRA produce o gamă largă de echipamente fabricate la cazane pentru procesarea chimică, inclusiv reactoare, coloane, decantoare, mixere, răcitoare de gaz, epuratoare de gaz, epuratoare și absorbante de mirosuri, precum și echipamente interne ale acestora. Toate aceste cazane sunt proiectate de către departamentele noastre pentru a face față sarcinilor dinamice și hidrostatice cerute de diferitele procese. Datorită dezvoltării și stăpânirii materialelor, CTRA poate proiecta o gamă largă de cazane, cu diametrul de până la 6 m, pentru a rezista la cele mai corozive fluide, indiferent dacă acestea funcționează în vid sau la presiune ridicată, de la 50°C la 200°C.

Solicitați o ofertă

Tunisia

Verificat de Europages

Pe baza unor studii detaliate furnizate de clienții săi sau realizate de biroul său de proiectare, CTRA furnizează sisteme de conducte de înaltă performanță din GRP și GRP termoplastic într-o gamă de diametre de la 25 la 1500 mm. CTRA produce țevi și o gamă completă de fitinguri din GRP și GRP-Thermoplastic în conformitate cu standardele și normele în vigoare în zona geografică a proiectelor ce urmează a fi realizate. Gama largă de materiale prelucrate de CTRA garantează clienților săi cea mai bună rezistență chimică la un cost competitiv. CTRA a realizat o serie de proiecte de anvergură, dintre care cel mai mare a implicat peste 50.000 de inch de sudură în atelierele de prefabricate.

Solicitați o ofertă

Tunisia

Verificat de Europages

Dispunem de o echipă de control al calității calificată și de un laborator care ne permite să efectuăm încercări și teste pentru a asigura calitatea materiilor prime și a produselor finite. De îndată ce primim materiile prime, efectuăm testele necesare pentru a ne asigura că acestea sunt conforme cu specificațiile furnizate de furnizori. Monitorizarea și controlul procesului de fabricație Asigurarea trasabilității produselor fabricate Asigurarea conformității produselor finite cu standardele CTRA și/sau cu specificațiile clienților prin efectuarea diferitelor verificări în timpul procesului. Teste nedistructive Vizuale / dimensionale Polimerizare Încercări distructive Test de calcinare (pierdere la aprindere) > intern Testul de exfoliere (separare) > intern Încercare la tracțiune > efectuată de un organism extern autorizat Încercare de încovoiere > efectuată de un organism extern autorizat

Solicitați o ofertă

Tunisia

Verificat de Europages

CTRA furnizează produse preambalate pentru transportul rutier, maritim, aerian și feroviar. Echipamentele de fierbere sunt plasate pe lăzi de lemn, cu toate deschiderile sigilate sistematic cu protecții din placaj. De asemenea, putem realiza lăzi de transport la cerere, adaptând ambalajul la volumul și modul de transport.

Solicitați o ofertă

Tunisia

Verificat de Europages

CTRA studiază și propune soluții tehnice pentru transferul tuturor fluidelor pe distanțe lungi, combinând compatibilitatea chimică cu rezistența mecanică și abrazivă pentru a asigura o durată de viață lungă fără întreținere de rutină. Proiectul de referință realizat de CTRA în 2006 pentru OCP Maroc, care a presupus construirea a două linii de evacuare a fosfogipsului Ø1800 cu o lungime totală de 8 km, este o ilustrare perfectă a acestui lucru. Aceste conducte combină rezistența chimică, abrazivă și mecanică și au fost îngropate la o adâncime de peste 12 m pentru a asigura un debit gravitațional pentru un fluid încărcat. Acest proiect a necesitat transformarea a 3.400 de tone de vinilester GRP pe parcursul a 24 de luni și a făcut obiectul unui studiu de caz.

Solicitați o ofertă

Tunisia

Verificat de Europages

Transportul fluidelor corozive pe cale rutieră, feroviară și pe apă este foarte reglementat. Cerințele de proiectare și de calitate sunt foarte ridicate, deoarece aceste materiale periculoase sunt transportate pe drumurile publice. CTRA oferă o gamă de soluții pentru aceste containere-cisternă, care pot fi fabricate din GRP / GRP termoplastic sau GRP termoplastic.

Solicitați o ofertă

Tunisia

Verificat de Europages

Rezervoarele de depozitare utilizate în producția și prelucrarea fluidelor corozive trebuie să îndeplinească cerințele de siguranță ale clientului, precum și standardele și reglementările în vigoare în țara de livrare. CTRA oferă o gamă largă de soluții pentru aceste rezervoare de depozitare. Acestea pot fi construite în întregime din GRP sau din compozite GRP - termoplastice, în funcție de natura produsului depozitat. Rezervoarele noastre acoperă o gamă de la 0,5 m la 6 m în diametru și de la 0,5 m3 la 300 m3. Alte volume pot fi proiectate și construite la cerere.

Solicitați o ofertă

Domain icon Fabricant/ producator

CTRA

Z.I. de Hergla

B.p. n° 18

4012 Hergla Sousse-Tunisie - Tunisia

Contact