• europages
  • >
  • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
  • >
  • typical products

Rezultate pentru

Typical products - Italia

Italia
  1. CASTROFRUTTA SAS

    Italia

    Verified by europages badge

    Compania CASTROFRUTTA SAS, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Fructe si legume - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile fruit distributors, oil, fruit and vegetable wholesaler, food products, import of fruit, olive oil, fruit importers, typical products, și fruit export. Are sediul în Castrovillari, Italia.

  2. AGRITURISMO MASSERIA CHINUNNO

    Italia

    Verified by europages badge

    Compania AGRITURISMO MASSERIA CHINUNNO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Agroturism. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hotel, Turism agricol, regional and typical cheeses, adventure park, Hotel, bed and breakfast, typical products, hotel, și playpen. Are sediul în Altamura, Italia.

  3. AGRITURISMO MASSERIA CHINUNNO

    Italia

    Verified by europages badge

    Compania AGRITURISMO MASSERIA CHINUNNO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Agroturism. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hotel, Turism agricol, regional and typical cheeses, adventure park, Hotel, bed and breakfast, typical products, hotel, și playpen. Are sediul în Altamura, Italia.

  4. FRUIT ITALY SRL

    Italia

    Verified by europages badge

    Compania FRUIT ITALY SRL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Fructe si legume - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile fruit and vegetable wholesaler, typical products from Campania, fruit distributors, exotic fruit, distributors of fresh vegetables, dried fruit, Fruits import export, chestnuts, și crusco pepper. Are sediul în Mercogliano, Italia.

  5. I CAPRICCI DEL VULCANO

    Italia

    Compania I CAPRICCI DEL VULCANO, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Alimente - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile regional and typical food products. Are sediul în Bronte, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
  1. PRODOTTI TIPICI CAMPANI

    Italia

    Compania PRODOTTI TIPICI CAMPANI, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Alimente - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile traditional product, și regional and typical food products. Are sediul în Avellino, Italia.

  2. BEST FOOD

    Italia

    Compania BEST FOOD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Extracte alimentare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile regional and typical food products, și wine tasting. Are sediul în Racale, Italia.

  3. GELSOMORA

    Italia

    Compania GELSOMORA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Delicatese. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile regional and typical food products, și apulian specialties. Are sediul în Troia, Italia.

  4. SICILDELIZIE

    Italia

    Compania SICILDELIZIE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Sicilia. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile regional and typical food products. Are sediul în Reggio Calabria, Italia.

  5. CASEIFICIO VALD'ORCIA

    Italia

    Verified by europages badge

    The production of Cacio di Pienza is an age-old tradition that's been handed down from generation to generation. The milk producers have come together to form the Cooperativa di Cotignano, maintaining and using the traditional processing method: the supply of milk with characteristic aromas from the typical herbs of the Val d'Orcia meadows, refined maturing techniques and, above all, painstaking attention to the quality of the cheese.