DOGAV GRUP

Romania

Store icon Multi-Category

DOGAV GRUP
Web icon

Privire de ansamblu catalog produse

Romania

MICRO VENT Produs destinat pentru etansarea si ventilarea coamei. Permite indepartarea vaportilor de apa care patrund prin structura acoperisului. Este o banda din aluminiu vopsit, ce prezinta rezistentă la UV. Partile laterale sunt ondulate pentru a face posibilă o modelare uşoară şi de durată pe profilul tiglelor, iar marginile partii inferioare sunt prevazute cu doua benzi de butil care asigura etansarea. Perforatiile profilate, special taiate, asigura o ventilare eficienta, permitand transferul aerului și a umiditatii, dar în același timp impiedicand penetrarea apei de ploaie, a zăpezii și a insectelor. Rezistența sa ridicată la condițiile meteorologice și radiațiile ultraviolete confera o durată lungă de viață. Flexibilitatea foarte mare a benzii asigură o asamblare ușoară. Compatibil cu modelele de tigla ceramica cu profil mediu si inalt: Creaton, Tondach, Siceram, Braas, Nelskamp, Roben, Koramic.

Solicitați o ofertă

Romania

Parazapada grilaj 3m - invelitori PLATE. Element confectionat din otel galvanizat la cald. Se utilizează pentru a împiedica alunecările masive de zăpadă, protejand astfel sistemul de jgheaburi. Se recomandă folosirea lor la înclinaţii mari sau suprafeţe mari ale acoperişului. Se montează în rândul doi (30 -40 cm)de la streaşină, în pararel cu aceasta. Grilajul se fixează pe suport special. Rolul lor este de a opri alunecarea zapezii care ar putea deteriora sistemul de jgheaburi. Setul Contine: 4 suporti metalici un grilaj cu lungimea de 3 m

Solicitați o ofertă

Romania

Taietor sau consolă metalică parazăpadă - Universal. Element ce impiedica caderile masive de zapada de pe acoperis, principiul fiind acela de a taia masa de zapada la nivelul jgheabului, oferind astfel masuri de protectie suplimentara in perimetrul streasinii. Date tehnice: Material: otel zincat acoperit cu vopsea poliester Dimensiuni: 350 mm lungime, 1,5 mm grosime Greutate: 0,22 kg / buc Necesar: 1 - 5 buc pentru 1 m² suprafaţă de acoperit Culori RAL: maro 8017, rosu caramiziu 8004, rosu maroniu 8012, negru 9005, gri antracit 7016

Solicitați o ofertă

Romania

Geo Vent - banda coama pentru tigla ceramica si tigla din beton Produs destinat pentru etansarea si ventilarea coamei. Banda permeabilă la vapori, sub forma a două benzi din aluminiu plisat îmbinate prin intermediul unui geotextil foarte rezistent, finisat cu benzi adezive de înaltă calitate. Este o banda din aluminiu vopsit, ce prezinta rezistentă la UV.Partile laterale sunt ondulate pentru a face posibilă o modelare uşoară şi de durată pe profilul tiglelor, iar marginile partii inferioare sunt prevazute cu doua benzi de butil care asigura etansarea. Pentru fixarea perfectă a benzilor de butil pe suprafaţa ţiglelor, acestea trebuie să fie uscate, fără praf sau neunsuroase. Culori: maro: 8017, maro inchis 8019, castan: 8012,rosu caramiziu: 8004, rosu visiniu: 3011, antracit: 7021, negru: 9005, verde:6020 Lungime: 5 m Lăţime: 300 cm Compatibil cu modelele de tigla ceramica cu profil mediu si inalt:

Solicitați o ofertă

Compania DOGAV GRUP, este o societate Multi-Category, creată în anul 2008, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale pentru acoperisuri. Are sediul în Iasi, Romania.

Alte societăți din același domeniu de activitate:

Domain icon Multi-Category

DOGAV GRUP

Miroslava, Romania

Str. c-tin langa,nr 40

700333 Iasi - Romania

Nr. de TVA
Contact

Informații companie

Cifre-cheie

  • Efectiv
    11 – 50
  • Comercianti
    1 – 10
  • %CA la export
    15 %

Organizare

  • Anul crearii
    2008
  • Natura intreprinderii
    Firma secundara
  • Activitate principala
    Multi-Category

Informații comerciale

Zone comerciale

  • Check Circle Outline icon European

Modalitati de plata

  • Card de credit - Lichid - Cec

Zone de livrare

Conditii de livrare (incotermeni)

Responsabilitate
  • Cumpărător
  • Partajat
  • Vânzător

Activități ale DOGAV GRUP

  • Materiale pentru acoperisuri
Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

  • Numai furnizori relevanți
  • Respectarea confidențialității datelor
  • 100% gratuit