SIAL PARIS 2016: the world's largest food innovation. Confit de Provence is attending the event to explore new markets, exchange views with the world’s agri-food players, and stay connected to trends. COME VISIT OUR STAND HALL 5 Stand: 5B HJ 207
Franta
Fabricant/ producator
SIAL PARIS 2016: the world's largest food innovation. Confit de Provence is attending the event to explore new markets, exchange views with the world’s agri-food players, and stay connected to trends. COME VISIT OUR STAND HALL 5 Stand: 5B HJ 207
Fabricant/ producator
Route d'Avignon
La petite calade
13540 Puyricard - Franta
Grecia
Feta vegană este o alternativă de brânză fără lapte preparată cu ulei de cocos. Acest substitut pentru Feta grecească nu conține gluten, soia, lactoză și lactate. Ideală pentru mâncăruri vegane pizza, plăcinte și salate!
Solicitați o ofertăGrecia
parmezan fără lapte prezentat în fulgi Brânză vegană preparată cu ulei de nucă de cocos Această alternativă la brânză este fără gluten, fără soia, fără lactoză și fără lactate Ideală pentru diete speciale sau pentru mâncăruri vegane
Solicitați o ofertăGrecia
felii de Edam fără lapte pentru pâine prăjită Brânză vegană în felii pentru pâine prăjită Preparate cu ulei de nucă de cocos Fără gluten Fără soia Fără lactoză Fără produse lactate Ideal pentru pâine prăjită și sandvișuri!
Solicitați o ofertăGrecia
Aromă de mozzarella vegană brânză fără lapte preparată cu ulei de nucă de cocos Se topește uniform Fără gluten Fără soia Fără lactoză Fără produse lactate Ideal pentru pizza, plăcinte și salate
Solicitați o ofertăCreați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.