• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • vehicule militare

Rezultate pentru

Vehicule militare - Import export

 1. SC NERA CAROSERII SRL

  Romania

  Echipa Nera Caroserii, infiintata in 2003, este raspunsul nevoii manifestate pe piata globala in privinta solutiilor de inalta tehnologie in productia de autospeciale. Modul in care am inteles acest lucru ne-a adus in pozitia de lider in Europa Centrala si de Est, ca partener competent si de incredere, cu oferte flexibile de produse si servicii orientate pe nevoia clientului. Investitia initiala s-a concentrat pe zona de masini blindate – transport valori si pe solutii dedicate acestui domeniu. In primul an de functionare am realizat un numar de 30 blindate auto pentru transport de valori. Am reusit ca in 5 ani, prin calitatea oferita si printr-o abordare manageriala de succes sa ajungem la un volum de productie de 340 unitati produse pe an. Am reusit finalizarea noii capacitatii de productie, in urma unei investitii de peste 5 milioane de Euro, prin care productia a capatat noi dimensiuni atat de volum cat mai ales de tehnologie. Detinem certificari ISO, suntem furnizori NATO, suntem furnizori UNGM, facem parte din PATROMIL

 2. HARROW ARMORED VEHICLES UAE

  Emiratele Arabe Unite

  Compania HARROW ARMORED VEHICLES UAE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule militare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile armoured vehicles, vehicle armouring, Armouring, și armoured car maintenance. Are sediul în Dubai, Emiratele Arabe Unite.

 3. PATRICK'S AMERICAN CARS

  Belgia

  Compania PATRICK'S AMERICAN CARS, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Automobile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Automobile de turism, Vehicule militare, Automobile de turism, Vehicule militare, military trucks, și components for cars. Are sediul în Grimbergen, Belgia.

 4. NATOPART

  Spania

  Compania NATOPART, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule militare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Nave - aparate si echipamente, Materiale si echipament feroviar, accessories and spare parts, Aircraft - instruments and equipment, Nave - aparate si echipamente, și Materiale si echipament feroviar. Are sediul în Madrid, Spania.

 5. MARCK ET BALSAN

  Franta

  Compania MARCK ET BALSAN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule militare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Military equipments. Are sediul în Paris, Franta.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. RAFF MILITARY TEXTILE FRANCE

  Franta

  Compania RAFF MILITARY TEXTILE FRANCE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule militare. Are sediul în Paris, Franta.

 2. TIENDAMILITARONLINE.COM

  Spania

  Compania TIENDAMILITARONLINE.COM, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule militare. Are sediul în Pontevedra, Spania.

 3. VOP GROUP, S.R.O.

  Republica Ceha

  Compania VOP GROUP, S.R.O., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Oteluri si metale - prelucrare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vehicule militare, Mobilier pentru invatamant, Mobilier pentru scoli, Mese si scaune, Vehicule militare, Mobilier pentru invatamant, Mobilier pentru scoli, și Mese si scaune. Are sediul în Ceský Tesín, Republica Ceha.

 4. SEC TECHNOLOGIES

  Slovacia

  Compania SEC TECHNOLOGIES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule militare. Are sediul în Liptovsky Mikulas, Slovacia.

 5. AMS TECHNOLOGIES AG

  Germania

  Compania AMS TECHNOLOGIES AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule militare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Telecomunicatii si transmisie de date - materiale si sisteme, Electronica - import-export, Telecomunicatii si transmisie de date - materiale si sisteme, și Electronica - import-export. Are sediul în Martinsried/München, Germania.

 1. INTERNATIONAL DEFENCE SECURITY AND TECHNOLOGY

  India

  Compania INTERNATIONAL DEFENCE SECURITY AND TECHNOLOGY, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule militare. Are sediul în New Delhi, India.

 2. HUGART GLOBAL OTOMOTIV SAN. TIC. LTD. STI.

  Turcia

  Compania HUGART GLOBAL OTOMOTIV SAN. TIC. LTD. STI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule militare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile military trucks, și military tracked vehicles. Are sediul în Konya, Turcia.

 1. SABIEX INTERNATIONAL

  Belgia

  Compania SABIEX INTERNATIONAL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule militare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Arme de vânătoare și muniții, Arme de vânătoare și muniții, și military trucks. Are sediul în Tournai, Belgia.

 2. UNAC

  Franta

  Compania UNAC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule militare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Utilaje pentru constructii, cutters, și Utilaje pentru constructii. Are sediul în Vergeze, Franta.

 3. NUOVA MA.NA.RO. S.P.A.

  Italia

  Compania NUOVA MA.NA.RO. S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule speciale - constructie si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vehicule - servicii, Vehicule militare, Vehicule - servicii, și Vehicule militare. Are sediul în JESI, Italia.

 4. MV PARTS

  Belgia

  Compania MV PARTS, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule militare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile military supplies. Are sediul în Hamois, Belgia.

 5. MOLICAR S.R.L.

  Italia

  Compania MOLICAR S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule speciale - constructie si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vehicule - servicii, Vehicule militare, Vehicule - servicii, și Vehicule militare. Are sediul în Gossolengo, Italia.

 6. INTERDONATO ANTONINO E C. S.N.C.

  Italia

  Compania INTERDONATO ANTONINO E C. S.N.C., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule speciale - constructie si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vehicule - servicii, Vehicule militare, Vehicule - servicii, și Vehicule militare. Are sediul în Messina, Italia.

 7. IDEAL TRUCK DI BORRINI MARCELLO

  Italia

  Compania IDEAL TRUCK DI BORRINI MARCELLO, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule speciale - constructie si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vehicule - servicii, Vehicule militare, Vehicule - servicii, și Vehicule militare. Are sediul în GALLIATE, Italia.

 8. TEAM SERVICE CAR

  Italia

  Compania TEAM SERVICE CAR, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule speciale - constructie si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vehicule - servicii, Vehicule militare, Vehicule - servicii, și Vehicule militare. Are sediul în Concorezzo, Italia.

 1. GMT S.R.L.

  Italia

  Compania GMT S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule speciale - constructie si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vehicule - servicii, Vehicule militare, Vehicule - servicii, și Vehicule militare. Are sediul în Volpiano, Italia.

 2. HARBIN XINXING IMPORT AND EXPORT CO., LTD.

  China

  Compania HARBIN XINXING IMPORT AND EXPORT CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule militare. Are sediul în Harbin, China.

 3. POR.CELLI S.R.L.

  Italia

  Compania POR.CELLI S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule speciale - constructie si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vehicule - servicii, Vehicule militare, Vehicule - servicii, și Vehicule militare. Are sediul în Pegognaga, Italia.

 4. CARROZZERIA RISI S.A.S. DI RISI GABRIELE E C.

  Italia

  Compania CARROZZERIA RISI S.A.S. DI RISI GABRIELE E C., care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule speciale - constructie si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vehicule - servicii, Vehicule militare, Vehicule - servicii, și Vehicule militare. Are sediul în Casteggio, Italia.

 5. WILLING A.S.

  Slovacia

  Compania WILLING A.S., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule speciale - constructie si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Industria aeronautica si aerospatiala - constructie, Vehicule militare, Industria aeronautica si aerospatiala - constructie, și Vehicule militare. Are sediul în Zvolen , Slovacia.

 6. CANELLA & VALLINI S.N.C.

  Italia

  Compania CANELLA & VALLINI S.N.C., care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule speciale - constructie si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vehicule - servicii, Vehicule militare, Vehicule - servicii, și Vehicule militare. Are sediul în Occhiobello, Italia.

 7. ISOKIT S.R.L.

  Italia

  Compania ISOKIT S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule speciale - constructie si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vehicule - servicii, Vehicule militare, Vehicule - servicii, și Vehicule militare. Are sediul în Conselve, Italia.

 8. MOLTENI ITALIA S.R.L.

  Italia

  Compania MOLTENI ITALIA S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule speciale - constructie si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vehicule - servicii, Vehicule militare, Vehicule - servicii, și Vehicule militare. Are sediul în Inverigo, Italia.

 9. BRA - MAC SERVICE S.R.L.

  Italia

  Compania BRA - MAC SERVICE S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule speciale - constructie si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vehicule - servicii, Vehicule militare, Vehicule - servicii, și Vehicule militare. Are sediul în Casalgrasso, Italia.

 10. O.M.A.R.A. GROUP S.R.L.

  Italia

  Compania O.M.A.R.A. GROUP S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule speciale - constructie si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vehicule - servicii, Vehicule militare, Vehicule - servicii, și Vehicule militare. Are sediul în Spinetoli, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit

Găsiți devize pentru