• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • unelte de mana fara motor pentru constructii

Rezultate pentru

Unelte de mana fara motor pentru constructii - Import export

 1. SHANGHAI ALLEN TOOLS CO., LTD.

  China

  Compania SHANGHAI ALLEN TOOLS CO., LTD., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte de mana fara motor pentru constructii. Are sediul în Shanghai, China.

 2. AJKA F.P.H.

  Polonia

  Compania AJKA F.P.H., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Perii si pensule. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pensule si trafaleti, Unelte de mana fara motor pentru constructii, Pensule si trafaleti, Unelte de mana fara motor pentru constructii, brushes, și Manual tools for the building industry. Are sediul în Siepraw, Polonia.

 3. VIP-TEC

  Turcia

  Compania VIP-TEC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Feronerie pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Unelte de mana fara motor pentru constructii, Unelte de mana fara motor, hand tools, Unelte de mana fara motor pentru constructii, și Unelte de mana fara motor. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 4. COMENSAL SP. Z O.O.

  Polonia

  Compania COMENSAL SP. Z O.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Scule si feronerie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Unelte de mana fara motor pentru constructii, Mortar pentru constructii, Unelte de mana fara motor pentru constructii, manual tooling, și Mortar pentru constructii. Are sediul în Janki, Polonia.

 5. PRONAR NARZĘDZIA I ZABUDOWY

  Polonia

  Compania PRONAR NARZĘDZIA I ZABUDOWY, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte de mana fara motor pentru constructii. Are sediul în Kamieniec Wrocławski, Polonia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. JCD - JOSE CONTENTE DUARTE, LDA

  Portugalia

  Compania JCD - JOSE CONTENTE DUARTE, LDA, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte de mana fara motor pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile hire and sale of construction machinery, tools, și rendering machine hire. Are sediul în Almagreira, Pombal, Portugalia.

 2. ABUJARDAR

  Spania

  Compania ABUJARDAR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte de mana fara motor pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Utilaje pentru prelucrarea marmurei, Intretinerea drumurilor, a plajelor si a pistelor de schi - utilaje si materiale, Utilaje pentru prelucrarea marmurei, Intretinerea drumurilor, a plajelor si a pistelor de schi - utilaje si materiale, bush-hammering machines, și bush-hammering. Are sediul în Borriol, Spania.

 3. FERFOR - EMPRESA INDUSTRIAL DE FERRAMENTAS E FORJADOS, S.A.

  Portugalia

  Compania FERFOR - EMPRESA INDUSTRIAL DE FERRAMENTAS E FORJADOS, S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte de mana fara motor pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini agricole, farming tools and accessories, Masini agricole, și agricultural accessories. Are sediul în Lixa, Portugalia.

 4. ZIFORT

  Franta

  Compania ZIFORT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte de mana fara motor pentru constructii. Are sediul în Saint Martin Du Fresne, Franta.

 5. GROUPE SAMSE

  Franta

  Compania GROUPE SAMSE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte de mana fara motor pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale de constructii, equipment tools, și Materiale de constructii. Are sediul în Grenoble, Franta.

 1. ARMEG LTD

  Regatul Unit

  Compania ARMEG LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte de mana fara motor pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini pentru forare, și Masini pentru forare. Are sediul în Dronfield, Regatul Unit.

 2. DUYAR CONSTRUCTION HAND TOOLS MANUFACTURING

  Turcia

  Compania DUYAR CONSTRUCTION HAND TOOLS MANUFACTURING, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii - utilaje si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Unelte de mana fara motor pentru constructii, Pensule si trafaleti, Spatulas and trowels, Manufacturing of tools for the building industry, Unelte de mana fara motor pentru constructii, și Pensule si trafaleti. Are sediul în Çanakkale, Turcia.

 1. VIDEOSCOPE INDUSTRIEL

  Franta

  Compania VIDEOSCOPE INDUSTRIEL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte de mana fara motor pentru constructii. Are sediul în Seilh, Franta.

 2. JPM MAJERUS

  Belgia

  Compania JPM MAJERUS, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte de mana fara motor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Unelte de mana fara motor pentru constructii, Unelte de mana fara motor pentru zidarie, Unelte de mana fara motor pentru constructii, Unelte de mana fara motor pentru zidarie, tools for tilers, și Supplies for marble quarries. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 3. QUALITY TOOL

  Ucraina

  Compania QUALITY TOOL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte de mana fara motor pentru constructii. Are sediul în Kharkov, Ucraina.

 4. TECHNIDIS DOCKS MARITIMES

  Franta

  Compania TECHNIDIS DOCKS MARITIMES, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte portabile cu motor pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Unelte de mana fara motor pentru constructii, Feronerie pentru constructii, Unelte de mana fara motor pentru constructii, și Feronerie pentru constructii. Are sediul în Saint Nazaire, Franta.

 5. FPHU PROMAL BOGUSŁAW PROKOP

  Polonia

  Compania FPHU PROMAL BOGUSŁAW PROKOP, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte de mana fara motor pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile brush, și tools. Are sediul în Gorlice, Polonia.

 6. SPHINX INDUSTRIAL SUPPLIES

  Regatul Unit

  Compania SPHINX INDUSTRIAL SUPPLIES, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte de mana fara motor pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile non-powered hand abrasive tools, și welding machine repairs. Are sediul în Coventry, Regatul Unit.

 7. ARON BULGARIA

  Bulgaria

  Compania ARON BULGARIA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte de mana fara motor pentru constructii. Are sediul în Plovdiv, Bulgaria.

 8. TSTRADE

  Regatul Unit

  Compania TSTRADE, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte de mana fara motor pentru constructii. Are sediul în Borehamwood, Regatul Unit.

 1. AKSPROTEH OOO

  Belarus

  Compania AKSPROTEH OOO, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte de mana fara motor pentru constructii. Are sediul în Minsk, Belarus.

 2. PHU INTER-S

  Polonia

  Compania PHU INTER-S, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte de mana fara motor pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pensule si trafaleti, machine-tools, adhesive masking tapes, și Pensule si trafaleti. Are sediul în Żyrardów, Polonia.

 3. KUBALA SP.ZO.O.

  Polonia

  Compania KUBALA SP.ZO.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte de mana fara motor pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile bricklayer's trowels, mortar mixers, Mixers, și painting accessories. Are sediul în Ul.daszyńskiego 68, Polonia.

 4. SGS TOOLS

  Turcia

  Compania SGS TOOLS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte de mana fara motor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Manere pentru unelte, Unelte de mana fara motor pentru constructii, Manere pentru unelte, Unelte de mana fara motor pentru constructii, și hardware and tools sectors. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 5. ISLINGTON BUILDERS

  Regatul Unit

  Compania ISLINGTON BUILDERS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte de mana fara motor pentru constructii. Are sediul în Islington, Regatul Unit.

 6. BIANDITZ, S.L.

  Spania

  Compania BIANDITZ, S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte de mana fara motor pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile screwdrivers. Are sediul în Irún, Spania.

 7. PRZEDSIEBIORSTWO HANDLOWE ELEM LESZEK WODZINSKI

  Polonia

  Compania PRZEDSIEBIORSTWO HANDLOWE ELEM LESZEK WODZINSKI, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Generatoare de curent electric. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Utilaje pentru constructii, Unelte portabile cu motor, Unelte de mana fara motor pentru constructii, Utilaje pentru constructii, Unelte portabile cu motor, și Unelte de mana fara motor pentru constructii. Are sediul în Opole, Polonia.

 8. SVANE GLAS A/S - GLARMESTER

  Danemarca

  Compania SVANE GLAS A/S - GLARMESTER, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte de mana fara motor pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile glass-worker, și vitroceramic. Are sediul în Randers, Danemarca.

 9. RKMPRO TOOLS ROBERT LEWANDOWSKI

  Polonia

  Compania RKMPRO TOOLS ROBERT LEWANDOWSKI, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte de mana fara motor pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Papusi mobile, cutters, tools, și Papusi mobile. Are sediul în Koszalin, Polonia.

 10. BAFALILAR LTD. CO.

  Turcia

  Compania BAFALILAR LTD. CO., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte de mana fara motor pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wheelbarrows. Are sediul în Izmir, Turcia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Unelte de mana fara motor pentru constructii - Import export

Număr de rezultate

9.469 Intreprinderile